POZOR POZOR!
Na vědomost se dává, že v námi vybraném termínu (první víkend v září) je střelnice ZABRANÁ (a nenaděláme nic, i kdybychom se stavěli na hlavu). Zbývá tedy víkend třetí. Výhody z toho poplynou hlavně pro Petra - má víc času na to, aby srostl
Čerstvá informace pochází z telefonického rozhovoru s Edem, nejedná se o šíření poplašných zpráv.
EDIT: veškeré změny v účasti hlaste na SZ, ať vlákno zůstane jakž takž přehledné.
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Naposledy upravil(a) meliss2a dne 18 srp 2009, 11:11, celkem upraveno 1 x.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Takže kolegové, za mě zaplaceno a tímto krokem bych taky rád potvrdil svou účast.
Bohužel v tom termínu budu pracovně zapřažen.Takže pozdravujte zúčastněné a natočte nějaká pěkná ,poučná videa ať z toho máme něco i my co se nemůžeme připojit.
Non est viri timere sudorem
Chodím spát obvykle mezi druhou a třetí a ráno mám školu jak kdy a teď práci od 8, tzn. vstávám o půl 7
To je ta nejlepší cesta na ARO A JIP. Vím o čem mluvím. K tomu pracovní vypětí a je to tady. Praktikoval jsem to 16 let a výsledek se dostavil
Zdravím Petr.
Zdravím Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak mam zase smulu . Nic se neda delat. Tak si to uzijte pokud budu na skypu tak zase zavolam.
Tak to je škoda , napadá mě kacířská myšlenka zda neudělat jenom krátké "setkání" první víkend v čechách, odpolední pokec u kávy?
Jinak na nový termín mám již rezervovaný víkend.
Jinak na nový termín mám již rezervovaný víkend.
Radyxova myšlenka mi v jádru nepřijde ani trochu kacířská. Když by termín zůstal, zúčastnilo by se více lidí. Jen by nebyl místem srazu Mikulov. Co vy ostatní na to? Asi bychom si nezastříleli a neměli takové soukromí jako u Eda, zas by nás bylo více.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
čistě teoreticky by to možná šlo na jedné chatě nad Vsetínem.
Možná by se mi podařilo setkání kousek od Dubé, mezi Kokořínským dolem a Doksy. Jednalo by se však o polní podmínky, 15min pěšky od tábora je dokonce i 50m střelnice.
671 grains of diplomacy-.50 BMG