Dobrý podvečer.
Chci se s Vámi milí kolegové poradit. Z mně neznámých důvodů mi moc voní santalové dřevo a k vánocům bych si rád dopřál nějaké nové mýdo s touto vůní. Doma mám Taylor of old bond str. krém mi voní parádně,avšak pl hodiny po holení už o vůni téměř nevím. Máte nějaké tipy na kvalitní, intenzivně vonící mýdlo s touto vůní?
Díky moc za jakékoliv tipy. S pozdravy a přáním pěkněho dne
Thadeas
Sandalwood
Re: Sandalwood
Zkus Mühle Sandelholz.
(Uz je zde popsano v sekci kosmetika)
To voni ze vsech nejlepe a nejintenzivneji..
(Uz je zde popsano v sekci kosmetika)
To voni ze vsech nejlepe a nejintenzivneji..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Na ztrátu vůně se dá pohlížet i tak, že můžeš přestat vnímat vůni ty, ale okolí ji cítí. Prostě si jí jen přestaneš uvědomovat. Vonné složka také reagují s kůží a vznikne tvá specifická vůně, a tu si také uvědomujeme méně, nežli čistou vůni použitého přípravku.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Ahoj,
taky doporučuju Mūhle sandalwood. Voní nádherně a docela to i drží po tom. Schválně jsem se s ním teď oholil, abych to vyzkoušel, pak se osprchoval a ještě teď zhruba hodinu po holení to je z kůže pěkně cítit. I když obvykle člověk použije vodu po holení a ta to přetluče...
Honza
taky doporučuju Mūhle sandalwood. Voní nádherně a docela to i drží po tom. Schválně jsem se s ním teď oholil, abych to vyzkoušel, pak se osprchoval a ještě teď zhruba hodinu po holení to je z kůže pěkně cítit. I když obvykle člověk použije vodu po holení a ta to přetluče...
Honza
Něco si přej, padá pěna.
Sandalwood od Mūhle je opravdová voňavá pecka.
Měl jsem ho ve skříni rok a celou dobu vonělo tak pronikavě, že jsem tu vůni cítil z oblečení
celý den.
A myslím, že od té doby jsem nezahlédl ani jednoho mola
Měl jsem ho ve skříni rok a celou dobu vonělo tak pronikavě, že jsem tu vůni cítil z oblečení
celý den.
A myslím, že od té doby jsem nezahlédl ani jednoho mola
V noci slyším i vousy růst
Super!
Děkuji kolegové za Vaše názory a myslím, že vítěz je více než jasný
Ještě jednou děkuji
Thadeas
Děkuji kolegové za Vaše názory a myslím, že vítěz je více než jasný
Ještě jednou děkuji
Thadeas
Měl jsem kdysi možnost vyzkoušet vzorek mýdla sandelholz od Muhle. Rychle jsem ho spotřeboval...
Příště si ho někdy koupím. K tomu i VPH s toutéž vůní.
To vousáč: pod svícnem bývá tma. I moli taky.
Příště si ho někdy koupím. K tomu i VPH s toutéž vůní.
To vousáč: pod svícnem bývá tma. I moli taky.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Dnes jsem si zakoupil také Muhle Sandelholz a mně teda skoro vůbec nevoní, vůni má krásnou a příjemnou, ale strašně slabou, ani při vytváření pěny jsem ho necítil, jen trošinku při přivonění ke štětce achjo že by nějaký starý kus? bylo originál zabaleno v celofánu a papírové krabičce
Kdyztak nam napis kde jsi ho koupil a opis z krabicky cislo sarze. (nemecky to tam musi byt napsano jako Ch.-Nr: nebo Chargennummer) a nejake cislo..
Ja zitra zjistim u Mühle kdy to bylo vyrobeno jestli chces..
Pokud to nebude nejak moc stare tak je to druha jakost z nejakeho pokoutniho zdroje.. i to je mozne..
Ja zitra zjistim u Mühle kdy to bylo vyrobeno jestli chces..
Pokud to nebude nejak moc stare tak je to druha jakost z nejakeho pokoutniho zdroje.. i to je mozne..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Číslo na krabičce je Ch.: 14225
kupoval jsem zde
http://www.nuz.cz/eshop/holeni/rasierse ... 65g-detail
kdybys zjistil kdy bylo vyrobeno tak bych byl rád
jako když přivoním k mýdlu tak voní, ale jinak vůbec
kupoval jsem zde
http://www.nuz.cz/eshop/holeni/rasierse ... 65g-detail
kdybys zjistil kdy bylo vyrobeno tak bych byl rád
jako když přivoním k mýdlu tak voní, ale jinak vůbec