> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015

Zamčeno
Wiking

Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA

Příspěvek od Wiking »

Myslim si ze to ostatni Kolegove s radosti uvitaji a dovolim si Te pridat ke Kolegovi Pedrosjanovi.
Pripisuji Te tedy primo k nemu, takze balicek u "vas 2" samozrejme muze zustat dele nez 7 dni. Dle vasi
potreby..OK?
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Libor

Příspěvek od Libor »

Díky, věří, že se snadno domluvíme v Budějcích jsem denně, takže domluvit se nebude problém, sedneme na pivko, vložím vzorky a asi si odškrábnu trochu Castle Forbes a D.R. Harris mýdel, lákají mě, jako všechny klasické výrobky z Ostrovů.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Libor píše:Díky, věří, že se snadno domluvíme v Budějcích jsem denně, takže domluvit se nebude problém, sedneme na pivko, vložím vzorky a asi si odškrábnu trochu Castle Forbes a D.R. Harris mýdel, lákají mě, jako všechny klasické výrobky z Ostrovů.
Beru na vědomí Wikingu a Libore... 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dovoluji si vsechny Kolegy upozornit, ze jsem z logistickych duvodu upravil poradi ucastniku v tom seznamu.

Rad bych poprosil Kolegu Monse, zda by mohl v dobe, kdy bude balicek u neho usporadat nejake prazske setkani, a ten balicek tam vzit, aby z nej mohlo "ochutnat" co nejvice kolegu.

Dekuji za pozornost.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
mons

Příspěvek od mons »

U mne není problém.
HonzaS
Donátor

Příspěvek od HonzaS »

A teď, já člověk jednomýdlový, trpím: který vozrek si vzít na holení?
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

A teď, já člověk jednomýdlový, trpím: který vozrek si vzít na holení?
----------------------------------------------------------------------------
Jen tolik, aby zbylo i na ostatní nedočkavé kolegy. :mrgreen:
Já bydlím až na druhém konci republiky, takže doufám, že v putovním balíčku aspoň něco zbyde i na mě. :lol:
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobre pondelni rano, Gentlemani.

Takze bych chtel vsem dat vedet, ze balicek se dal do pohybu. V patek probehlo slavnostni predani u Alberta v Brne, kde jsem jej predal HonzoviS.
Dalsim obeslanym bude Kolega Radgost.
Taktez dekuji HonzoviS a Borzovi za prineseni "pytlicku dyleracku" ktere jsou obsahem tohoto balicku.
Je jich tam nekolik stovek, takze se zajiste dostane na vsechny :D

Jeste doplnim malou zmenu:
Puvodne jsem myslel ze soucasti balicku bude i sesit, kde vsichni budeme zapisovat co jsme si vzali a co popripade dodali. Avsak jsem dosel k zaveru, ze bude plne dostacujici, kdyz tohle kazdy z vas napise sem do tohoto vlakna.
Proto tedy zadny sesit uvnitr NEBUDE.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

A bylo by nějak možné zjistit obsah balíčku,tedy zatím co tam je... 8-) Vím že je to psáno úvodem,ale... 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Poprosil bych zda by tedy Kolega HonzaS nebyl schopen udelat fotografii a zverejnit ji?
Pokud to nezvladne, tak zajiste nebude problem kdyz tohle udela Kolega Radgost, ten je hned nasledujici v poradi a ma na to potrebne vybaveni.
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“