> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015

Zamčeno
valentin75
Donátor

Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA

Příspěvek od valentin75 »

Na nadchádzajúcom zraze britevníkov doplním pár produktov.Buď ich prevezme dakto kto bude mať
aktuálne "putovný balíček" práve u seba,alebo dakto ku komu ešte len dorazí.
Pridám :
-Avène - Krem na holeni
-Geo F Trumper Violet Shaving Cream
-Penhaligons Opus 1870 Shaving Cream
Palo
HonzaS
Donátor

Příspěvek od HonzaS »

Tak balíček vyrazil na cesty. Jen pro upřesnění, co se v něm momentálně nachází:

Mýdla:
LaToja - Termální soli (dřevěná krabíčka)
LaToja - Minerální soli (tyčinka)
Kníže
Marlborough

Krémy na holení:
Speick
Logona
Castle forbes
Phaemosan
Proraso
Royal Shaving

Aftershave:
Tuff (netuším, jak si zapnout umlaut)
La Bohéme
Intesea

+ jsem asi něco ještě zapomněl...
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Čím déle bude tento balíček putovat, tím více položek přibude. Z čeho je vyroben, z papírového kartonu, plastu či z neprůstřelného kovu alá bankovní trezor? :mrgreen:
Jak je vlastně velký a kolik už teď váží? :?:
Ptám se jen ze zvědavosti. :P
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Přibaleny 3 krabičky žiletek DERBY a mýdlo Calani Bay Rum. Dnes předám Dřevorubci.
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Do putovního balíčku přidávám VPH Alpa Pamír a skoro celé mýdlo Calani Malabar v papírové krabičce.
A teď mám před sebou těžký úkol. Který z mnoha položek v balíčku si vybrat... nevím, jestli mi na to ten týden (a vousy) bude stačit. :lol: ... ale jo, já vím, od toho jsou ty malé sáčky. ;)
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Počítám že přidám novou tyčinku Arco+ nové mýdlo Golddachs 8-),edit:ono většina zúčastněných tyto 2 mýdla znají a zřejmě byla i vyzkoušena,zajímalo by mne zda má "cenu" je tam dávat..,ikdyž proč ne že? 8-)
Naposledy upravil(a) Pedrosjan dne 15 bře 2015, 17:09, celkem upraveno 1 x.
MERKUR Solingen - 37 001
Libor

Příspěvek od Libor »

Ahoj Pedrosjane, já se přidám se svýma kolínskýma a jelikož jsem k mému čtvrtstoletí dostal opravdu velký a luxusní balíček všeho možného, od štětky (na holení :-D) po kolínskou, tak svoji nabídku rozšiřuju o malý (cca 30 ml) kelímek z holicího krému T&H Ultimate Comfort, ještě jsem ho nestihl vyzkoušet, ale dnes tak učiním, tak ještě před tím odeberu vzorek do kelímku. snad to na pár otestování bude stačit, má jemnou levandulovou vůni.
Doufám, že to bude stačit na to, aby ho vyzkoušelo dost kolegů, jsem totiž osoba jednomýdlová :-D. Ale co jsem se někde dověděl, tak Londýnská a Anglická mýdla a krémy obecně dělají skvělou pěnu, prý proto, že tam na to mají tvrdou vodu.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobry den vespolek, Gentlemani.

Rad bych jeste poukazal na 2 veci.

To ze nekdo z vas do balicku prilozi neco aby ostatni to mohli vyzkouset je velmi mile, ale NENI TO PODMINKOU.
Skutecne hodne Britevniku ma doma jen Barbus, 1 VPH a tudiz jaksi nemaji co by tam prilozili.
O balicek skutecne muze pozadat i ten, kdo nema nic na prilozeni! To je zcela vporadku!

Dale by me velice potesilo, aby v dobe srazu v Uherskem Ostrohu (zacatek kvetna 2015) byl balicek u nekoho, kdo jej na ten sraz vezme..
Byla by skutecne velka skoda jej tam nevzit.

Dekuji.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

To Pedrosjan: Nové Arko a Goldachs neznám, klidně je šupni do balíčku a po roce až se balíček zas dostane ke mě, tak si je rád vyzkouším. :mrgreen:
Pokud zbyde.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Drvoštěp píše:To Pedrosjan: Nové Arko a Goldachs neznám, klidně je šupni do balíčku a po roce až se balíček zas dostane ke mě, tak si je rád vyzkouším. :mrgreen:
Pokud zbyde.
Arco je náhodou oblíbené byť "jednoduché" mýdlo,jak říká kolega Wiking-"turecký barbus".. :D ,Goldachs je už lepší level.. 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“