Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
No, jestli je tam střecha kde se lze schovat před deštěm a WC tak nic dalšího už není třeba.
Tak to bude problém, nedisponujeme WC, je tam pouze vykopaná jáma a dřevěné kadibudky. Nisméně mám klíče od jeskyní s elektrikou, vodou a v kuchyni je proud a rychlovarná konvice, zbytek vaření na svých vařičích nebo na ohništi. Na spaní by měly být volné 2 chatky, jinak ve stanech na louce. podrobnosti a fotky místa můžete najít na www.namlejnku.cz.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Nejčerstvější info: Prostor je volný, sraz povolen majitelem pozemku
To by bylo výborné. Kolik majitel bude chtít za pronájem? Když se vezme prodlužovačka tak se dá i restaurovat pod širým nebem.
Tedy viděl bych to tak že dle ceny za pronájem se určí "poplatky" a jídlo si poveze každý pro sebe, popřípadě se vaření bude řešit na místě tím že by se zajelo autmo nakoupit pro daný počet osob a na místě se rozpočítalo a zaplatilo.
Tedy viděl bych to tak že dle ceny za pronájem se určí "poplatky" a jídlo si poveze každý pro sebe, popřípadě se vaření bude řešit na místě tím že by se zajelo autmo nakoupit pro daný počet osob a na místě se rozpočítalo a zaplatilo.
Zipíno, tak to vypadá slibně, řekl bych pojďme do toho jenom jsem z fotek nepochopil zda by pro případ kdy by pršelo, bylo možné přesunout všechny účastníky pod jednu střechu.
Má kuchyně či chatka místnost pro deset lidí?
Má kuchyně či chatka místnost pro deset lidí?
Kuchyně je celkem velká, když vyneseme nějaké věci ven, tak je v jeskyni několik použitelných stolů, které se mohou zapůjčit do kuchyně. Co se pronájmu týče, tak jen zapsat stav elektroměru, jinak máme volnou ruku. Pokud někdo disponujete 10kg P-B lahví, dá se tam zprovoznit i sporák
Jedete někdo z Brna? Samotnému se mi nevyplatí cestovat tak daleko.Kdyby jsme se domluvili tak mám tři volná místa .
Non est viri timere sudorem
Takže jestli se tohle setkání domluví, dorazím s drahou busem.
..............mazec, chlapí!!!!
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
...co to?