> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015

Zamčeno
Pedrosjan

Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA

Příspěvek od Pedrosjan »

Jasně rozhodně nemám v úmyslu balíček u sebe zbytečně držet,někdy v počátky příštího týdne se sejdeme v hospodě,pokecáme,dáme pivo,zkoukneme balíček či spíše už vy kdo tam budete a půjde k tobě Libore domů a ty už ho pošleš dále 8-) ,tak nějak jsem si to představoval ;) .U mně bude nějakých zhruba 5 dní,což mi stačí "ochutnat" bohatě ty zbývající krémy(Logonu již mám za sebou-recenzi píši jinde)a případně nějakou tu kolínkou,VPH.A tvrdá mýdla jsou už v pytlíčkách,ty mají času dost... :lol:
MERKUR Solingen - 37 001
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Vousáč píše:Jenom pro inspiraci a trochu té závisti, bylo by možné připojit foto ?
Vousáči neboj,zítra požádám dceru aby mi to vyfotila,má solidní přístroj,mobilem by to bylo naprd... 8-) ,ať se podívají i ostatní a mohou se těšit.. :)
MERKUR Solingen - 37 001
nithro

Příspěvek od nithro »

Hezké odpoledne kolegové v ostří, chtěl jsem se zeptat, zda by bylo možné, abych jako skutečný začátečník zde na fóru využil této nabídky a případně se domluvil s někým u koho bude balíček v Praze a něco málo z balíčku vyzkoušel.

Na oplátku mohu do balíčku přiložit kousek mentolovo-eukalyptového mýdla od paní Zuzany, které je probíráno i zde na foru. Předem díky za opdověď.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Balicek ted za asi 2 tydny (+-) doputuje do Prahy, kde take pobyde nekolik tydnu u 2 Kolegu, rekl bych ze bybylo smusluplne kdyby tam pobyl az do britevnickeho srazu kde bude predan Mushroomovi.
Prijdes-li v Praze na nejaky pravidelny sraz, ktere porada Kolega Mons, tak tam balicek na 100% bude a Ty muzes vse ocichat a ozkouset..
Myslim si ze to je dobry napad kdyz se to tak udelalo..

@Pedrosjan, Mons, Pepson, Mushroom: Co vy na to? Muzeme to tak udelat?
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

No já myslím že určitě,v podstatě t o budeme i tak mít na "našem" setkání.. ;)
MERKUR Solingen - 37 001
nithro

Příspěvek od nithro »

Já jsem pro, hezky vymyšleno Wikingu ;) díky.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Zde je kolegové slíbené foto putovního cestovního balíčku.. 8-)http://www.rajce.net/f892017685
MERKUR Solingen - 37 001
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Za mě ano..
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

Pokud by si v Praze kolegové prostřídali balíček ještě před srazem a došel by ke mě. Mohl bych jej na sraz také přivézt.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Tak na dnešním setkání v Č.B balíček s malým doplněním předán Liborovi(Netolice),který se již postará o další cestu.. 8-)Edit:jak už jsem předesílal z mé strany vložena mýdlo Arko a Goldachs a pár žiletek.. 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“