Je toho hodně, ale už jsem Ti odpověděl na email.
Zdravím, Petr.
Dotazy na PetraS
Re: Dotazy na PetraS
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zdravím, již je to více než rok a půl, co jsem zasílal svoji břitvu, jak to vypadá? Poslední info bylo o přijetí břitvy dne 27.8.2013
Teď zpracovávám všechny zakázky z roku 2013 a tak i Tvoje přijde brzy na pořadí a konečně se spolu opět setkáte.
Moc díky za obrovskou trpělivost.
Zdravím, Petr.
Moc díky za obrovskou trpělivost.
Zdravím, Petr.
dva roky na služby to je neskutočná doba, bolo by treba popremýšľať nad zastavením prijímu tiež už čakám cez rok
Zastavením příjmu předchozí zakázky neuspíším...
Pracuji stále a statečně a tak se všechno postupně posouvá.
Předchozí roky byly ve znamení - jedna zakázka, mnoho kusů. Roky 13 a další už jsou mnohem rozumnější a tak zakázky postupují podstatně rychleji.
Díky všem za obrovskou trpělivost, snažím se seč mi síly a zdraví dopřejí, Petr.
Pracuji stále a statečně a tak se všechno postupně posouvá.
Předchozí roky byly ve znamení - jedna zakázka, mnoho kusů. Roky 13 a další už jsou mnohem rozumnější a tak zakázky postupují podstatně rychleji.
Díky všem za obrovskou trpělivost, snažím se seč mi síly a zdraví dopřejí, Petr.
neskutočné je, keď dostanem na stôl chuderku podobajúcu sa britve, strávim na nej 10 hodín renováciou,Nathan píše:dva roky na služby to je neskutočná doba, bolo by treba popremýšľať nad zastavením prijímu tiež už čakám cez rok
potom ešte 4 brúsením .....
ja som prestal, až na výnimky, väčšie renovácie prijímať a už len brúsim......
buďte vďační za PetraS, neviem o tom, že niekomu Peťo sľúbil ,,budeš to mať o mesiac"
mýlim sa?
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Je to Irenko přesně jak popisuješ a díky za vysvětlení pro kolegy, kterak to je s prací na Kráskách.
Z Tvé vlastní zkušenosti umíš velmi dobře posoudit jak to s těmi Kráskami je.
K renovacím je ještě výroba renovačních materiálů - střenky, nýty, klínky.
A k tomu ještě výroba řemenů, stojánků a dalších věcí.
Pak broušení - někdy nekonečné...
Prostě jediná naprosto nedostatková komodita je ČAS!!!
Je mi jasné, že ty čekací lhůty jsou velmi dlouhé, ale stále to jde kupředu a tak prosím o trpělivost...
Kéž je nám všem dopřáno dostatek sil a zdraví pro práci.
Díky a zdravím, Petr.
Z Tvé vlastní zkušenosti umíš velmi dobře posoudit jak to s těmi Kráskami je.
K renovacím je ještě výroba renovačních materiálů - střenky, nýty, klínky.
A k tomu ještě výroba řemenů, stojánků a dalších věcí.
Pak broušení - někdy nekonečné...
Prostě jediná naprosto nedostatková komodita je ČAS!!!
Je mi jasné, že ty čekací lhůty jsou velmi dlouhé, ale stále to jde kupředu a tak prosím o trpělivost...
Kéž je nám všem dopřáno dostatek sil a zdraví pro práci.
Díky a zdravím, Petr.
- valentin75
- Donátor
Asi by bolo správne v ponuke služieb uviesť že čakacie doby sú dlhé,aby sa prípadný záujemca už dopredu rozhodol či s tak dlhou čakacou dobou súhlasí
alebo nie .
Lebo začiatočníka prejde chuť a nadšenie na holenie britvou,ak svoju jedinú britvu pošle na nabrúsenie a bude čakať roky.Nakoniec mu nezostane
nič iné ako kúpiť britvu novú a dúfať že bude nabrúsená .
Začiatkom tohto roka som nechával vyrobiť v USA puzdro na zbraň a výrobca na stránke uvádzal predpokladanú čakaciu dobu . To sa mi javí ako celkom rozumné.
alebo nie .
Lebo začiatočníka prejde chuť a nadšenie na holenie britvou,ak svoju jedinú britvu pošle na nabrúsenie a bude čakať roky.Nakoniec mu nezostane
nič iné ako kúpiť britvu novú a dúfať že bude nabrúsená .
Začiatkom tohto roka som nechával vyrobiť v USA puzdro na zbraň a výrobca na stránke uvádzal predpokladanú čakaciu dobu . To sa mi javí ako celkom rozumné.
Palo
Rada je to sice praktická, ale lze ji aplikovat u firmy kde se mohou zaměstnanci navzájem zastoupit v případě neobvyklých situací a tak výroba pokračuje dál.
Mně nezastoupí nikdo když si například udělám "dovolenou" ve špitále. Pak jsou termíny v háji.
Irenko a Zipíno nejlépe vědí o čem je řeč, vše ostatní je jen úsměvná teorie.
Mně nezastoupí nikdo když si například udělám "dovolenou" ve špitále. Pak jsou termíny v háji.
Irenko a Zipíno nejlépe vědí o čem je řeč, vše ostatní je jen úsměvná teorie.
Zastavit příjem zakázek nic nevyřeší, naopak by jen oddálilo problém, pak by se na Petra navalila hromada práce a výsledek by byl stejný. Takže nechme Petra pracovat.
Možná by se na první pohled zdálo šikovné mít pořadník, ale vemte si ten zbytečný čas a práci, kolik by sebral. Ohlídat to, zaznamenávat a rozesílat "žádanky", že jsme na řadě a tak vůbec.
S těmi termíny se Petrovi ani nedivím, že nerad cokoli slibuje. Jakmile jsem to pochopil a zrovna jsem od Petra chtěl stojánek, tak jsem se jen bokem zeptal, ne kdy bude dělat moje břitvy, ale z jaké doby byly zakázky, které naposledy rozesílal. Z toho se dá alespoň odhadovat čekací doba, ale jen při ideálních podmínkách.
Možná by se na první pohled zdálo šikovné mít pořadník, ale vemte si ten zbytečný čas a práci, kolik by sebral. Ohlídat to, zaznamenávat a rozesílat "žádanky", že jsme na řadě a tak vůbec.
S těmi termíny se Petrovi ani nedivím, že nerad cokoli slibuje. Jakmile jsem to pochopil a zrovna jsem od Petra chtěl stojánek, tak jsem se jen bokem zeptal, ne kdy bude dělat moje břitvy, ale z jaké doby byly zakázky, které naposledy rozesílal. Z toho se dá alespoň odhadovat čekací doba, ale jen při ideálních podmínkách.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...