My jsme s Meliss2ou 2 z Brna, klidně si tedy škrtni dvě volná místaMeny píše:Jedete někdo z Brna? Samotnému se mi nevyplatí cestovat tak daleko.Kdyby jsme se domluvili tak mám tři volná místa .
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Jinak připomínám že aktuální seznam účastníků je na první stránce tohoto vlákna v prvním příspěvku, kdo by se ještě chtěl přidat/vyškrtnout tak prosím co nejrychleji.
Re: Podzimní setkání břitevníků v jeskyni
Kamarádi, přátelé a známí,
bohužel musím oznámit, že jsem byl pracovně zneschopněn účastnit se oné veselice. Sice jsem se snažil zaměstnavatele opakovaně upozornit, že takové setkání je nade všechno potřebné - no nebyly brány ohledy. Holt zamáčknu slzu a ještě více zatnu zuby.. Můj finanční příspěvek nechť je použit dle libosti..
bohužel musím oznámit, že jsem byl pracovně zneschopněn účastnit se oné veselice. Sice jsem se snažil zaměstnavatele opakovaně upozornit, že takové setkání je nade všechno potřebné - no nebyly brány ohledy. Holt zamáčknu slzu a ještě více zatnu zuby.. Můj finanční příspěvek nechť je použit dle libosti..
No to je škoda že se neuvidíme, těšil jsem na "staré" známé .
Tak tedy na příštím srazu!
Tak tedy na příštím srazu!
Kdo ze zúčastěných bude chtít na sraz přivézt tuto frézku:
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=732-969
nechť mi napíše, zajdu osobně do obchodu a koupím, peníze pošlete na účet zmíněný na první stránce
Osobně tuto frézku mám, nahodil jsem nějaké fotky produktů s ní udělaných, nemyslím že by to byl aušus takže prozatím doporučuji, je k ní základní sada nástrojů, na srazu tedy můžu předvést se Zipínem co a jak přímo na kosti či jiném materiálu, kosti se mi snad podaří zajistit.
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=732-969
nechť mi napíše, zajdu osobně do obchodu a koupím, peníze pošlete na účet zmíněný na první stránce
Osobně tuto frézku mám, nahodil jsem nějaké fotky produktů s ní udělaných, nemyslím že by to byl aušus takže prozatím doporučuji, je k ní základní sada nástrojů, na srazu tedy můžu předvést se Zipínem co a jak přímo na kosti či jiném materiálu, kosti se mi snad podaří zajistit.
Pokud se podaří, tak o nějaký kostěný materiál bych měl zájem, některé z mých krasavic by si nové střenky zasloužily. Doufám, že PetrS sdělí zkušenosti s nástroji diamantovými nebo z karbidu wolframu, já mohu potvrdit jejich funkčnost na konstrukčních ocelích.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Skvělé by bylo předvést celou výrobu kostěné střenky "od A do Z".
Střenky vyrobíme a snýtujeme na srazu, neboj
Nevím jak to bude s kostmi, minule mi řekli že je nemají, asi záleží na konkrétní řeznici a množství šarmu který na dotyčnou vypustím
Výrobu střenek vyfotíme, trošku jsem se o to pokusil už předtím ale když se bude fotit častěji, bude to dobré.
EDIT: Takže jsme pro kosti byli a zde je výsledek, doufám že to bude stačit.
Nevím jak to bude s kostmi, minule mi řekli že je nemají, asi záleží na konkrétní řeznici a množství šarmu který na dotyčnou vypustím
Výrobu střenek vyfotíme, trošku jsem se o to pokusil už předtím ale když se bude fotit častěji, bude to dobré.
EDIT: Takže jsme pro kosti byli a zde je výsledek, doufám že to bude stačit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nuže, udělali jsme tak zlehka rozpočet, budeme vybírat 250 peněz na osobu, číslo účtu je na první stránce v prvním příspěvku.
Peníze půjdou na prozaické věci: Elektřina, jídlo(kdo přijede v pátek tak večeře, sobota oběd a večeře, neděle oběd), koupíme jednu společnou láhev peroxidu pokud se něco zadaří vyrobit tak na vybělení. Dopravu na místo a bydlení si hradí a zajišťuje každý sám (stany). Na spaní jsou prý dostupné dvě chatky, jistě všichni pochopí že jedna je rezervována pro PetraS aby měl veškeré pohodlí - pokud budete mít někdo zájem o druhou, stačí říct.
Peníze půjdou na prozaické věci: Elektřina, jídlo(kdo přijede v pátek tak večeře, sobota oběd a večeře, neděle oběd), koupíme jednu společnou láhev peroxidu pokud se něco zadaří vyrobit tak na vybělení. Dopravu na místo a bydlení si hradí a zajišťuje každý sám (stany). Na spaní jsou prý dostupné dvě chatky, jistě všichni pochopí že jedna je rezervována pro PetraS aby měl veškeré pohodlí - pokud budete mít někdo zájem o druhou, stačí říct.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele