Jen tak pro inspiraci:
Další setkání břitevníků - může případně proběhnout nad Vsetínem.
http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=141496320@ ... 80784@z=16
Je tady jedna chajda k pronajmutí - bohužel však bez střelnice.
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků v jeskyni
Ale je tam dost velká louka, tak můžeme zkusit něco tichého, třeba luk nebo házení nožem, tomahawkem
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Však na jaře uvidíme - možná by šla usmlouvat soukromá střelnice v nedaleké dědině (ještě jsem s majitelem nemluvil).
Ale jak říkám, do jara času dosti.
Ale jak říkám, do jara času dosti.
Tak mám od kolegy v práci slíbené zapůjčení 10kg bomby, jen ještě nevím, jestli bude mít volnou plnou nebo prázdnou - vyměníme na místní benzínceArtifex píše:Hrnce tam jsou, s Evčou máme v plánu vařit pro všechny což již je ve vstupním poplatku. Pokud máš bombu a můžeš ji přivézt, usnadní nám to práci se sháněním a půjčováním bomby, jinak vaření pokud zvládneš trošku guláše/rizoto/párek nech na nás když už jsme se jali pořádání
S naplněním bomby je ve financích také počítáno, pokud naplníš, dodej účtenku, bude proplacena (10kg je cca 300-400kč)
Tak jak Petanek napsal. Mel bych se objevit aspon na jeden den. Sam toho moc neprivezu. Par sutru a snad nejakou tu vysmatou britvu a trpaslika.
Na to jarni setkani to nedopadne. Nebudu mit vic dovolene. Stravim ji v unoru v alpach potrebuju naucit mladou lyzovat a starou lizt ledy a sam se pripravit na expedici na Aljasku.
Snad se mi aspon podari dostat pro Eddieho Fairbanks Sykes nuz aby si mohl zahazet.
Na to jarni setkani to nedopadne. Nebudu mit vic dovolene. Stravim ji v unoru v alpach potrebuju naucit mladou lyzovat a starou lizt ledy a sam se pripravit na expedici na Aljasku.
Snad se mi aspon podari dostat pro Eddieho Fairbanks Sykes nuz aby si mohl zahazet.
no nestraš, to je můj sen, to punde do uložení
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Já jsem sice zvíře, co se házení týká, ale FSkou s její tenkou špičkou a těžkou rukojetí bych se házet bál. Dnes je to vzácnost a ne spotřební materiál který když commandos při tréninku vrhacích technik zlomili tak vyfasovali novej
Zalezi kterou kvalitu mas a taky je pouze jedna trida, ktera je vyvazena na hazeni
Tady se objevuje puze nabídka na originál Wilkinson a tím, při ceně cca5000 kč rozhodně házet nebudu