Ohlasy na moje brusičské a renovačné práce
Re: Ohlasy na moje brusičské a renovačné práce
som potešený Ján, Tvojou spokojnosťou a prajem len príjemné zážitky pri objavovaní tých správnych pohybov a kopu relaxu pri tradičnom holení Tvojimi kráskami
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Jste si jisty ze to byla ulomena spicka? Ptam se jelikoz uz jsem videl nekolik hodne podobnych spicek jako tato pred opravou. Jinak pekne udelana spanelska hlava.
přidávám velmi dobrou pochvalu jako moooc spokojený zákazník
ďakujem za pochvalu
stanky, čo iné si môžem priať, ako spokojnosť zákazníka?
nech Ti dlho slúžia a dúfam na zraze v máji sa stretneme
stanky, čo iné si môžem priať, ako spokojnosť zákazníka?
nech Ti dlho slúžia a dúfam na zraze v máji sa stretneme
taktéž já se musím připojit ke slovům chvály na kolegu irenka,potřeboval jsem začátečnickou pomoc se svými břitvami a k mé veliké spokojenosti jsem dostal zpět perfektně nabroušené břity a také mnoho cenných rad,které mi dozajista pomohou k dokonalému oholení břitvou.
Už se těším na výsledek,renovci břity,kterou jsem zdědil po předcích
Sylvo mockrát dík Jirka
Už se těším na výsledek,renovci břity,kterou jsem zdědil po předcích
Sylvo mockrát dík Jirka
ďakujem za pochvalu.
Jirko, rád som pomohol
Jirko, rád som pomohol
Velmi solidní brusičská práce, a ještě lepší zákaznický servis.
Co dodat?
Velice děkuji a vřele doporučuji.
Richard
Co dodat?
Velice děkuji a vřele doporučuji.
Richard
Mockrát děkuji irenkovi za skvělou práci,
neuvěřitelné množství času věnované mě a mojí nové Dámě z nepoužitelného kostěného polotovaru dokázal vyrobit něco nádherného
viz.
Díky také za obrovské množství rad, které mi velmi pomohly do začátku!
Všem můžu vřele doporučit. Za mě deset bludišťáků pro irenka
neuvěřitelné množství času věnované mě a mojí nové Dámě z nepoužitelného kostěného polotovaru dokázal vyrobit něco nádherného
viz.
Kód: Vybrat vše
http://imageshack.us/g/1/10455467/
Všem můžu vřele doporučit. Za mě deset bludišťáků pro irenka
Dobrý večer,
mám tady jeden rest, který bych rád vyřídil. Irenko mi nedávno nabrousil dvě břitvy a jsem jeho prací unešen!
Nyní podrobněji - koupil jsem před časem pěknou zánovní břitvu Boker Edelweiss, která nutně potřebovala nabrousit. Zároveň se mi zmínil kamarád, že má doma břitvu, kterou kdysi dostal a rád by ji začal používat, že by jen potřebovala nabrousit. Zde na fóru jsem dostal tip na Irenkovy služby. Irenko překvapil už promptní komunikací o zakázce, rychle jsme se domluvili na logistice. Pár dní potom, co jsem mu břitvy odeslal, se Irenko ozval a upozornil mě na určité riziko spojené s mojí novou břitvou. Šlo o to, že potřebovala utáhnout nýt a hrozilo, že praskne kostěná střenka.
Naštěstí vše nakonec dopadlo dobře. Práce byla dokončena ještě před termínem, který Irenko původně stanovil. Před odesláním mi dokonce zaslal video, na kterém s oběma břitvami provádí test ostrosti s vlasem. Obě břitvy přišly v dokonalém stavu, naprosto perfektně ostré. První holení pro mě byl opravdový zážitek. Irenkovi velmi děkuji!
mám tady jeden rest, který bych rád vyřídil. Irenko mi nedávno nabrousil dvě břitvy a jsem jeho prací unešen!
Nyní podrobněji - koupil jsem před časem pěknou zánovní břitvu Boker Edelweiss, která nutně potřebovala nabrousit. Zároveň se mi zmínil kamarád, že má doma břitvu, kterou kdysi dostal a rád by ji začal používat, že by jen potřebovala nabrousit. Zde na fóru jsem dostal tip na Irenkovy služby. Irenko překvapil už promptní komunikací o zakázce, rychle jsme se domluvili na logistice. Pár dní potom, co jsem mu břitvy odeslal, se Irenko ozval a upozornil mě na určité riziko spojené s mojí novou břitvou. Šlo o to, že potřebovala utáhnout nýt a hrozilo, že praskne kostěná střenka.
Naštěstí vše nakonec dopadlo dobře. Práce byla dokončena ještě před termínem, který Irenko původně stanovil. Před odesláním mi dokonce zaslal video, na kterém s oběma břitvami provádí test ostrosti s vlasem. Obě břitvy přišly v dokonalém stavu, naprosto perfektně ostré. První holení pro mě byl opravdový zážitek. Irenkovi velmi děkuji!
Dekuji!
Irenkova skvela prace a ochota mi bude oporou hoooooodne dlouho. Nejen ze mi vyborne nabrousil mou krasku TI, ale cely vikend se mi venoval s nezmernou ochotou a ferovosti.
Muj obdiv a ucta jsou neprekonatelne.
Dekuji Irenko (toto velke DEKUJI patri bez vyjimky i jeho zlate zene )
Se srdecnym pozdravem,
Petr.
Irenkova skvela prace a ochota mi bude oporou hoooooodne dlouho. Nejen ze mi vyborne nabrousil mou krasku TI, ale cely vikend se mi venoval s nezmernou ochotou a ferovosti.
Muj obdiv a ucta jsou neprekonatelne.
Dekuji Irenko (toto velke DEKUJI patri bez vyjimky i jeho zlate zene )
Se srdecnym pozdravem,
Petr.
Není zbytku bez přebytku...