WINDSOR - Vody po holeni
Re: WINDSOR - Vody po holeni
Díky, to je jako na zavolání. ... i když z uprav.se si ji kvůli poštovnému koupím leda s nějakým strojkem, který ale nyní žádný nepotřebuji...
Maly tip vsem kteri potrebuji overit dostupnost nejakeho produktu ve svem meste ci regionu.
Parkrat jsem volal nebo psal meil na urcite vyrobce (nejen kosmetiky) a dotazem na dostupnost jejich vyrobku v danem meste.
Vzdy mi bud telefonicky ihned rekli kde to maji, a v nejhorsim mi dali telefon na obchodniho zastupce pro dany kraj nebo region, ktery mi to vzdy sdelil se 100% presnosti kde to maji.
Samozrejme ze pokud nekdo bydli ve vesnici kde zadna drogerie neni, tak mu tahle rada takjakotak nepomuze..
Pak nezbyde nic jineho nez opravdu obcas si zajet na nakupy do nejakeho vetsiho mesta a nakoupit si do zasoby
Parkrat jsem volal nebo psal meil na urcite vyrobce (nejen kosmetiky) a dotazem na dostupnost jejich vyrobku v danem meste.
Vzdy mi bud telefonicky ihned rekli kde to maji, a v nejhorsim mi dali telefon na obchodniho zastupce pro dany kraj nebo region, ktery mi to vzdy sdelil se 100% presnosti kde to maji.
Samozrejme ze pokud nekdo bydli ve vesnici kde zadna drogerie neni, tak mu tahle rada takjakotak nepomuze..
Pak nezbyde nic jineho nez opravdu obcas si zajet na nakupy do nejakeho vetsiho mesta a nakoupit si do zasoby
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
- valentin75
- Donátor
Tak to máš štastie , ja som už na cz/sk obchody rezignoval .Keď som písal email výhradnému dovozcovi určitého tovaruWiking píše:
....
Vzdy mi bud telefonicky ihned rekli kde to maji, a v nejhorsim mi dali telefon na obchodniho zastupce pro dany kraj nebo region, ktery mi to vzdy sdelil se 100% presnosti kde to maji....
tak mi odpovedal jeden z deviatich ,aj to asi po štyroch dňoch .A to boli všetko dovozcovia aj s maloobchodom .
Jednalo sa aj o veci za 100-ky € ,tak som musel nakúpiť v zahraničí .
Palo
Zdravim panove,
na setkani britevniku jeden ci vice kolegu tvrdil, ze se tato VPH Windsor Fresh s propolisem prestala vyrabet. Nemate nekdo overene informace jak to skutecne je?
Skvele mi vyhovuje vuni i ucinky, tak, ze bych si pripadne nasyslil zasoby. U nas v Teta drogerii maji peknou zasobicku
S pozdravem,
Petr.
na setkani britevniku jeden ci vice kolegu tvrdil, ze se tato VPH Windsor Fresh s propolisem prestala vyrabet. Nemate nekdo overene informace jak to skutecne je?
Skvele mi vyhovuje vuni i ucinky, tak, ze bych si pripadne nasyslil zasoby. U nas v Teta drogerii maji peknou zasobicku
S pozdravem,
Petr.
Není zbytku bez přebytku...
Zdravím vás, pánové,
zaslal jsem výrobci dotaz. Pokud mi odpoví, tak dám vědět...
Honza
zaslal jsem výrobci dotaz. Pokud mi odpoví, tak dám vědět...
Honza
Něco si přej, padá pěna.
no to jsem vazne zvedavej, dneska jsem se dival na stranky Alpy a tam je tento produkt porad uvaden jako "novinka"
http://www.alpa.cz/cs/produkty/products ... -po-holeni
taky bych byl nerad, kdyby to prestali vyrabet
http://www.alpa.cz/cs/produkty/products ... -po-holeni
taky bych byl nerad, kdyby to prestali vyrabet
Pánové,
krize zažehnána:
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Výrobek se vyrábí, dále nabízíme na našem e-shopu a dodáváme
do drogistických velkoobchodů.
Pěkný den!
S pozdravem
Lázničková Marta DiS.
Alpa, a.s. Velké Meziříčí
tel. 00420/567 770 830
mob: +420 777 365 268
fax.00420/566 521 669
krize zažehnána:
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Výrobek se vyrábí, dále nabízíme na našem e-shopu a dodáváme
do drogistických velkoobchodů.
Pěkný den!
S pozdravem
Lázničková Marta DiS.
Alpa, a.s. Velké Meziříčí
tel. 00420/567 770 830
mob: +420 777 365 268
fax.00420/566 521 669
Něco si přej, padá pěna.
Uff, to mi spadl kamen ze srdce.
Tuhle VPH pouzivam velmi rad a je to jedna z mala ceskych VPH s velmi solidnim slozenim.
Taktez vune a vlastnosti jsou velmi dobre.. Proste mi vyhovuje ve vsech smerech..
Nerad bych ji postradal.. (jako napriklad VPH Don.. )
Tuhle VPH pouzivam velmi rad a je to jedna z mala ceskych VPH s velmi solidnim slozenim.
Taktez vune a vlastnosti jsou velmi dobre.. Proste mi vyhovuje ve vsech smerech..
Nerad bych ji postradal.. (jako napriklad VPH Don.. )
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tak to byla rána, slyšeli jste to taky? Jak mi spadl kámen ze srdce. Taky má velice oblíbená VPH, docela rychle začala ubývat Jako Wiking a další nemám k ní jedinou výtku. Takže doufám, že bude její výroba neustále pokračovat a věřím, že její spotřeba i narůstat. Samozřejmě díky nám V opačném případě by musel někdo z kolegů odkoupit recepturu a vyrábět ji sám.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Ale no tak pánové, k věci.