Ja som schopný pochopiť, že čakacia doba je výrazne dlhšia, ako keď si britvu donesiem do prvého nožiarstva avšak môj hrubý odhad bol tak 5 mesiacov. Dnes je to viac než rok, a čítam, že sa na radu dostávajú britvy, ktoré prišli pol roka pred mojou,...
Keď už nič iné, aspoň by bolo dobré niekde obrovskými písmenami napísať, z akého mesiaca sa práve zákazky spracúvajú,....
mimo iného ja už som tri krát zmenil adresu, od kedy som Britvu poslal, budem rád keď sa ku mne o ten rok ešte vôbec dostane.
Dotazy na PetraS
Re: Dotazy na PetraS
Zpracovávám druhou část zakázek z roku 2013 ale jak jsem psal, časy ze kterých zakázky pocházejí jsou velmi relativní. Například roky 2011-12 byly ve znamení zakázek kdy nebyl problém mít v jedné zakázce sedm i mnohem více Břitev. Pak je to velmi složité hodnotit podle času. Rok 2013 se budu snažit mít za cca dva až tři měsíce hotové. Snad mi bude dopřáno dostatek sil a zdraví aby tomu tak bylo. Někdy je dobré se podívat, v kolik hodin píšu některé odpovědi nebo emaily. Přes den plné pracovní nasazení a v noci PC agenda - to už dávno není koníček, ale úmorná snaha to vše zvládat...
Díky všem za obrovskou trpělivost.
Díky všem za obrovskou trpělivost.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tady se musim pridat ke kolegum, kteri jiz maji zkusenost s praci PetraS. Cekal jsem rok a pul a musim rici, ze do te doby jsem pouzival bagr (a kdyz se holim ve vane, tak jej z bezpecnostnich duvodu stale pouzivam) a rikal jsem si, ze nikam nespecham. To muze byt navod pro ty, kteri se britvou neholi a cekaji na svou prvni. Podobne jako v jinych oblastech naseho zivota se vyplati prvni kontakt neuspechat a pockat si na kvalitni praci.
Zdravotni problemy PetraS jsou zname po precteni fora stejne jako (zhruba) zajem o jeho praci a tedy jeji doba.
Proto nelze nez doporucit, aby lide, kteri maji zajem o jeho praci vydrzeli, opravdu to stoji za to.
Zdravotni problemy PetraS jsou zname po precteni fora stejne jako (zhruba) zajem o jeho praci a tedy jeji doba.
Proto nelze nez doporucit, aby lide, kteri maji zajem o jeho praci vydrzeli, opravdu to stoji za to.
Za sebe musím říci, že jsem se s Petrem domluvil na renovaci dvou ušlechtilých dam. Byl jsem naprosto férově informován o ceně a čekací lhůtě. S obojím jsem souhlasil a měl jsem upřímnou radost z toho, že Petr souhlasil s tím, že obě dámy přijme do svého sanatoria. Kdo s podmínkami nesouhlasí, může jít klidně jinam a Petr se, z mého pohledu, vůbec nemusí omlouvat za dlouhé čekací lhůty. Buďme rádi, že je stále ochoten se o naše Krásky starat jako rodinný lékař.
Dobrý den,
mám dotaz na vhodnou péči o řemen pořízený od Vás.
Jak se ideálně starat o řemen? Používat olej/pastu nebo něco jiného? Co, jakým způsobem a jak často?
Děkuji.
mám dotaz na vhodnou péči o řemen pořízený od Vás.
Jak se ideálně starat o řemen? Používat olej/pastu nebo něco jiného? Co, jakým způsobem a jak často?
Děkuji.
Ahoj Gwin,
řemeny vrábím z kůže která má už z fabriky normou danou tučnost a tak je zajištěná její pružnost a elastičnost. Řemen není zapotřebí nijak pajcovat nebo upravovat. Sám používám tyto řemeny už dlouhá léta bez úprav a pracují perfektně. Častým používáním se povrch řemene zalešt doslova do zrcadlova a pak nejlépe vytváří ostrost. Jediné co je zapotřebí hlídat, jsou cákance vody. Ty změní povrch řemene a to k horšímu. Udělají se "mapy" a ty obvykle jsou "zapuštěné" pod úroveň okolní kůže a tak při obtahování je cítit nerovnoměrnost tahu. Proto je dobré si řemen držet dál od vody. Před obtahováním jej několikrát projezdi a pohlaď SUCHOU dlaní aby se povrch zbavil zrníček nečistot, zaleštil se a mírně zahřál. Pak ucítíš jak se čepel při obtahování má snahu přicucnout ke kůži a krásně vytváří onu ostrost, která vlasu zvoní umíráčkem - cink...
Přeji Ti spoustu spokojených obtahování a stále dobré ostří, Petr
řemeny vrábím z kůže která má už z fabriky normou danou tučnost a tak je zajištěná její pružnost a elastičnost. Řemen není zapotřebí nijak pajcovat nebo upravovat. Sám používám tyto řemeny už dlouhá léta bez úprav a pracují perfektně. Častým používáním se povrch řemene zalešt doslova do zrcadlova a pak nejlépe vytváří ostrost. Jediné co je zapotřebí hlídat, jsou cákance vody. Ty změní povrch řemene a to k horšímu. Udělají se "mapy" a ty obvykle jsou "zapuštěné" pod úroveň okolní kůže a tak při obtahování je cítit nerovnoměrnost tahu. Proto je dobré si řemen držet dál od vody. Před obtahováním jej několikrát projezdi a pohlaď SUCHOU dlaní aby se povrch zbavil zrníček nečistot, zaleštil se a mírně zahřál. Pak ucítíš jak se čepel při obtahování má snahu přicucnout ke kůži a krásně vytváří onu ostrost, která vlasu zvoní umíráčkem - cink...
Přeji Ti spoustu spokojených obtahování a stále dobré ostří, Petr
Dobrý den,
Měl bych dotaz ohledně renovace mé břitvy. Posílal jsem jí na renovaci bez mála cca před dvěma roky a chtěl bych informaci, jak to s ní vypadá.
Rozhodně nechci vyvíjet žádný nátlak a chápu, že kvalitní práce vyžaduje dostatek času a přede mnou bylo jistě i mnoho dalších čekatelů. Podobný dotaz jsem podával již asi před měsícem, přes e-mail, ale ještě jsem nedostal odpověď.
Komunikace probíhala přes e-mail stanik.mat@seznam.cz (Stanislav Matuška).
Byl bych moc vděčný za stručnou odpověď, případně hrubý odhad kdy by renovace mohla být hotová.
Měl bych dotaz ohledně renovace mé břitvy. Posílal jsem jí na renovaci bez mála cca před dvěma roky a chtěl bych informaci, jak to s ní vypadá.
Rozhodně nechci vyvíjet žádný nátlak a chápu, že kvalitní práce vyžaduje dostatek času a přede mnou bylo jistě i mnoho dalších čekatelů. Podobný dotaz jsem podával již asi před měsícem, přes e-mail, ale ještě jsem nedostal odpověď.
Komunikace probíhala přes e-mail stanik.mat@seznam.cz (Stanislav Matuška).
Byl bych moc vděčný za stručnou odpověď, případně hrubý odhad kdy by renovace mohla být hotová.
Ahoj Stando,
zakázky z roku 2013 jsou ve stavu zpracovávání. Tvoje zakázka je z 12.3.2014. Jak na Tvoji Krásku přijde řada, tak Ti hned dám vědět. Teď jsem zrovna mimo provoz, ale za krátký čas budou renovace opět pokračovat.
Moc díky za obrovskou trpělivost a zdravím, Petr.
zakázky z roku 2013 jsou ve stavu zpracovávání. Tvoje zakázka je z 12.3.2014. Jak na Tvoji Krásku přijde řada, tak Ti hned dám vědět. Teď jsem zrovna mimo provoz, ale za krátký čas budou renovace opět pokračovat.
Moc díky za obrovskou trpělivost a zdravím, Petr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe odpovím: také jsem čekal víc než dva roky. Jenže břitev mám více, takže nebyl krizový stav. Vydrž kolego břitevníku, na kvalitu se vyplatí čekat.Pupek píše:Dobrý den,
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
-
- Kontaktovat uživatele:
jiri.k píše:Za sebe odpovím: také jsem čekal víc než dva roky. Jenže břitev mám více, takže nebyl krizový stav. Vydrž kolego břitevníku, na kvalitu se vyplatí čekat.Pupek píše:Dobrý den,
Také jsem se svojí břitvou ve frontě. A stále čekám. A čekat budu. Jsou věci, které prostě nejdou uspěchat. Má-li nám Mistr vydržet, musíme ho "nechat dýchat".