Jaký anglický krém na holení?

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
Frank

Jaký anglický krém na holení?

Příspěvek od Frank »

Blíží se vánoce a uvažuju, že bych si udělal radost a koupil si anglický krém na holení. Pročetl jsem forum, ale jasno nemám a tak se na Vás obracím s prosbou, jestli neporadíte. Uvažuji nad značkami D.R.Harris, Truefitt & Hill a TOBS. Krém preferuji, protože se mi s ním lépe pracuje, navíc 2 mýdla už mám. Anglii chci, rotože je u nás tvrdá voda a jen tak něco nepění ;).

Díky za náměty.
nithro

Re: Jaký anglický krém na holení?

Příspěvek od nithro »

Ja muzu z vlastni zkusenosti hodnotit TOBS a T&H a oba vrele doporucuji. U TOBS Lime & Lemon a Peppermint. U T&H jednoznacne West Indian Lime, ktery povazuji za nejlepsi krem na holeni, jaky jsem mel. Dokonale voni, skvele hydratuje, zmekcuje fousy a pena se z nej vzdy podari.
ater
mistr brusič

Příspěvek od ater »

Já bych si koupil:

1. Truefitt and Hill No.10 Finest Shaving Cream - skvělá "moderní" vůně, žádné zápory
2. D R Harris Shaving Cream in Marlborough - dobrá vůně, krém je trochu tvrdší, něco mezi mýdlem a krémem, ze začátku jsem měl trochu problém udělat kvalitní pěnu, ale po čase jsem na to přišel (zakapu vodou, nechám 5 min a pak si naberu doštětky) tak už nemá chybu.
3. Taylor of Old Bond Street - Sensitive Shaving Cream - skvělá vůně, krém se kterým asi nejde udělat chybu
mons

Příspěvek od mons »

Truefitt and Hill 1805 a Trafalgar.
valentin75
Donátor

Příspěvek od valentin75 »

Z vybraných značiek :

- Truefitt and Hill - Grafton Shaving Cream

Z iných značiek :

- Geo F Trumper - Coconut Oil Soft Shaving Cream

- Simpsons Luxury Shaving Cream , rôzne druhy

- XPEC Original Shaving Cream , ja mám ešte starú verzizu,teraz je už preformulovaná,tak neviem posúdiť rozdiel
Palo
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

Za mě:
Truefitt & Hill - West Indian Limes, 1805 a Trafalgar.
Geo F Trumper - Extract of Limes.
Aadrei

Příspěvek od Aadrei »

Ja mam dobru skusenost s citrusovym Edwin Jaggerom - dalsim anglickym vyrobcom. Priejmne klze, vona velmi decentna ale osviezujuca.
oldanovy123

Příspěvek od oldanovy123 »

zdravíčko, přiznám se, že se neřídím dle toho, z jaké to je země, jestli z Anglie nebo jiné, ale musí mi to vyhovovat a musím s tím být spokojený pak mi to je jedno..ze začátku jsem zkusil ledacos, ale teď nedám dopustit na kosmetiku The Macho Beard Company, kterou kupuju v tomto obchodě
https://tatogroup.com/cs/1635-vody-a-mleka-po-holeni
Dostal jsem ji od přítelkyně a jsem s ní spokojený, neměnil bych.
Vaňous

Příspěvek od Vaňous »

Za mě T&H Ultimate Comfort. Papulu přímo hýčká, báječná pěna i z velmi tvrdé vody - Český kras, rychlovarnou konvici musím odvápňovat 2x týdně (sneslo by to i 3x, ale na to jsem moc líný).
Není dobr ani zel bůh kanálů Lomikel.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“