Nabízím osobní dovoz mýdel a VPH z Itálie

vladacr

Nabízím osobní dovoz mýdel a VPH z Itálie

Příspěvek od vladacr »

Zdravím kolegové gentlemani,

dnes v noci odjíždím do slunného Toskánska, kde pár dní pobudu. Samozřejmě mám v plánu si v místě ubytování najít drogérii a nakoupit si nějaké ty propriety k holení. Můj kufr bude k dispozici i vám, pokud projevíte touhu po nějakém tom italském mýdle, krému, VPH, atd v rozumném množství. V tuto chvíli samozřejmě netuším, jaký bude nabízený sortiment, proto zpočátku týdne provedu průzkum bojem a napíšu sem dostupné produkty včetně místní ceny. Těsně před odjezdem potom danou drogerii vyplením. Prozatím zde můžete uvést konkrétní výrobky, o něž byste měli zájem, abych věděl, po čem mám pátrat. Po návratu budete mít možnost osobního převzetí ve městě, kde by chtěl žít každý, dále 1.10. v Praze anebo zaslání poštou. Platba předem nebo hotově v CZK dle kurzu v den nákupu eurokorunek.

Mě osobně bude zajímat:
Mýdlo Vitos Sapone Per Barba
Mýdlo Cella - Crema da Barba All´Olio di Mandorla
Proraso - samozřejmě

Ovšem seznam italských mýdel je impozantně dlouhý http://wiki.badgerandblade.com/Category ... Compendium a jsem zvědavý, co na lokálním trhu najdu.
nithro

Re: Nabízím osobní dovoz mýdel a VPH z Itálie

Příspěvek od nithro »

Já bych osobně měl zájem o mýdlo a after-shave ze zelené řady. Fotky můžu poslat even. do PM, ale myslím, že asi víme o co jde :)
Redysh

Příspěvek od Redysh »

Ahoj kolego,
měl bych zájem o 1kg balení mýdla Cella Crema Sapone Extra Extra Purissima, pokud by bylo za zajímavou cenu. Nebo o jiné měkké italské mýdlo balené po 1kg, např. Vitos Sapone Per Barba (zelené nebo červené). Mám rád tato italská mýdla. Zatím jsem vyzkoušel výše jmenovaná a také Figaro a byl jsem s nimi velmi spokojený.

Pokud při svém průzkumu místního trhu na něco narazíš, napiš cenu a domluvili bychom se. Platba by byla předem na účet, doprava poštou - do ČB to mám z ruky a do metropole se přes víkend také nedostanu.

Díky za nabídku
Redysh
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Tak dovolená se zatím vyvíjí trošku jinak, než bylo v plánu, zatím se mi podařilo zakoupit ve Florencii zelené Proraso v kelímku za 1,18 €. Zítra už snad konečně vyrazím na obchůzku města, mám vytipované tři oficíny, uvídíme jestli klapne oholení břitvou a nákup jejich "profi mýdla".
Barťas

Příspěvek od Barťas »

Pokud objevíš modré Proraso v tubě tak dej určitě vědět, moje zkušenost je taková, že v místních (italských) obchodech je max. zelená řada, vyjímečně jsem objevil červenou tubu, nebo pěny ve spreji, jinak nic moc. Modrá je poslední, která mi chybí vyzkoušet ...
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Nejblíže mám místní COOP, asi 700 metrů od baráku, lokální drogerii jsem zatím nenašel. Vracím se v sobotu, tak na objednávky je ještě trochu času. Jen tu neberou karty, takže to budeme převádět podle kurzu v den nákupu eura, ale ten si z hlavy nepamatuji. Ceny jsou na fotkách.

Zelené tuba: 2,49
Modré tuba: 2,49
Červené tuba: 2,39

EDIT 21:42 - další drogerie, dražší, ale mají Proraso aftershave. Za 5,51.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nithro

Příspěvek od nithro »

Já bych rád "upravil" svou objednávku a poprosil bych o jedno mýdlo Proraso - větší balení a jeden krém Palmolive. Díky předem za ochotu
vladacr

Příspěvek od vladacr »

To mýdlo, tedy krém Proraso v kelímku nebo v tubě?
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Shrnutí objednávek (popřípadě doplňte nebo upravte v nové odpovědi)

Nithro
1x Zelené, kelímek velký (150 ml)
1x Aftershave zelený
1x preshave zelený
1x Palmolive

drvoštěp
1x zelené kelímek velký (150 ml)
1x aftershave zelený

barťas
1x Modré tuba (150 ml)

redysh
Cella ani Vito Sapone zatím nenalezeno.
Naposledy upravil(a) vladacr dne 23 zář 2015, 12:25, celkem upraveno 1 x.
nithro

Příspěvek od nithro »

Prosím v kelímku. A když tam vidím ten krem před holením, tak bych tě poprosil ještě o něj, díky moc :mrgreen:
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“