Mýdlo Embrace soaps

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
honda

Re: Mýdlo Embrace soaps

Příspěvek od honda »

No to je super ,teď jen počkat,až bude k dispozici, :D
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Trpělivost mýdlo přináší...
Je teprv na začátku dlouhé, trnité cestě plné překážek v podobě "snaživých" úředníků. :roll:
8-)
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

Díky Ludwigu za nové informace ohledně mýdel Embrace. Musím konstatovat, že poté co se ke mě vzorek dostal jej stále používám. Je to 50g balení a tak si jej beru na cesty a doma se holím jinými mýdly - Haslinger, Mühle a nyní po cestě do Londýna nově i TOBS, Harris a Truefitt & Hill. I ve srovnání s nimi se dle mě jedná o výborné mýdlo na holení (pěnivost, změkčení vousů, klouzavost). Oproti tvrdým mýdlům mi také vyhovuje jeho polotuhá konzistence. Začínám pomalu preferovat spíše holící krémy před tuhými mýdly. Takže až budou mýdla v nabídce na stránkách Embrace tak si zřejmě další zakoupím. Rád podpořím šikovného českého výrobce.
Thadeas

Příspěvek od Thadeas »

Přátelé a kamarádi břitevníci

Dlouho zde nepřibyla informace jakým směrem se výroba Embrace Soaps rozvíjí.
Inu rozvíjí se! Bára vyvíjí nové vůně našich mýdel. Mezi mnou zkoušené a oblíbené kousky patří Ambra (s trochou levandule?)
a veká "pecka" Je vůně Mandlí s mátou. Pěnotvornost a výdrž pěny na jedničku. Ale jak už to u mýdel na holení bývá, Zrání trvá déle než bychom si přáli.
Takže pánové vydžte a máme se zajisté na co těšit. Osobně se již jinými než embrance mýdly neholím.
S pozdravy a přáním pěkného dne
Thadeas
Wiking

Příspěvek od Wiking »

I pro me jsou tyhle mydla absolutni JEDNICKOU NA CESKEM TRHU, o tom nepochybuji.
Neznam druheho takoveho vyrobce v CR.
Skoda jen ze pani Bara je tak vytizena a tak malo s nami komunikuje. Myslim ze by bylo vynikajici kdyby zde cas od casu neco malo napsala, zeptala se na nasi spokojenost, neco malo tady probrala atd.
Stacilo by fakt jen par slov, vim, ze ma narocne povolani a tohle je jeji hobby pri kterem si chce odpocnout a odrelaxovat se.
Treba si precte tady tyhle moje slova a vse se zmeni k jeste lepsimu :P
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

A lze tato mýdla zakoupit?V nabídce výrobce(výrobkyně :lol: ) v nabídce nejsou... :?
MERKUR Solingen - 37 001
Thadeas

Příspěvek od Thadeas »

Mýdla zatím zakoupit nelze,ale nebude dlouho trvat a budou na trhu ;)
Času má vskutku málo, protože se její hobby změnilo v práci na plný úvazek a do toho ještě ordinuje (protože nemá nástupce). Zkrátka sedí jednou zadnicí na dvou židlích. (Kdo to nezažil, neuvěří :lol: ). Do toho ještě na zdejší kraj přichází vánoční šílenství a tak se Bára asi za námi jen tak nepodívá. Nu, popíchnu jí trochu :) , třeba se nechá na pár písmen umluvit.
Barbora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbora »

Zdravím všechny, konečně se hlásím já výrobce a pokusím se opět oživit tohle usnuté téma, jestli budete mít ještě zájem. Už jsem chytla takovou menší fobii sem vůbec jít, po takové dlouhé prodlevě :-) Pravda je, jak píše Tadeash, že jsem opravdu byla zavalena prací ze všech stran, takže vývoj mýdel nešel tak rychle, jak bych si představovala - takže jsem moc ani neměla co nového vám nabídnout. V mezičase jsem ale své mýdlo na holení pořád upravovala, a letos bych ráda konečně výrobu spustila. Mám teď aktuálně vyrobenou novou verzi mýdla, se kterou jsem já osobně hodně spokojená - budu ráda, když vyzkoušíte. Pokud bude zájem, mohu vám zaslat. Také jezdím často do Prahy, takže někomu z Prahy můžu tester předat. Budu moc ráda za recenze. Vůně je na bázi santalu s cedrem.

Ještě si tu vše pročtu a zareaguju. Každopádně moc děkuji za váš zájem a ochotu v testování - jsou to pro mě moc cenné informace. Ještě napíšu, teď se chystám na prodejní akci do Prahy - na poslední chvíli, ale pokud byste měl někdo cestu kolem, stavte se a dám vám hned tester mýdla :-) je to v Knihovně Václava Havla v Ostrovní od 12 do 19 hod.
Bára
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Ahoj Barborko,

srdecne Te zde vitam.. mam radost ze jsi se zde po nekolika letech znovu ukazala.
S Tvym mydlem jsem uz pred par lety byl velmi spokojen, pokud jsi ale jeste vice vylepsila recepturu, myslim si ze to bude velmi skvele mydlo na holeni.
Behem 2-3 tydnu budu z Brna posilat nasim clenum putovni testovaci balicek. Kdyby jsi chtela a poslala mi tohle mydlo, rad jej tam rad pridam. Timto tohle mydlo muze vyzkouset mnoho lidi z naseho fora a v pripade spokojenosti pak budou vedet kam se na Tebe obratit.
Akorat bych uvital poslani do Brna, do Prahy se ted do 1.4 nedostanu.

Dekuji.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Ahoj Barborko,
mile rád vyzkouším tvé mýdlo, ale jak již řekl Wiking, pokud se ti jej povede poslat Wikingovi aby se přidalo do balíčku, může tvé mýdlo okusit více kolegů a ušetří se dopravní náklady. Osobně balíček také očekávám a po vyzkoušení samozřejmě podám hodnocení.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“