Skupinovy nakup ziletek Derby a Perma Sharp z Turecka
Re: Skupinovy nakup ziletek Derby a Perma Sharp z Turecka
Kdyby byl problém udat Perma Sharpy, klidně jeden balík vezmu.
Taky beru Perma sharp. Rád pomůžu. Nebo třeba napůl s Radgostem.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Já bych se také přidal, když už jsem propásl hlavní nákup.
Rád koupím od 1 krabičky až po celý balík Perma Sharpu, ale pokud by zbyly Derby, tak klidně i ty.
Rád koupím od 1 krabičky až po celý balík Perma Sharpu, ale pokud by zbyly Derby, tak klidně i ty.
V noci slyším i vousy růst
No, neco malo mam navic, samozrejme.
Krome toho: par Kolegu se mi neozvalo.
Objednali si neco, ale nehlasi se. Musou byt na dovolene, ve spitale, mit polamany internet atd.. Prodat jim to jinym zajemcum by nebylo hezke.
Tak premyslim, jaka je asi tzv. "slusna doba" tedy jak dlouho bych mel pockat nez "jejich" ziletky prodam dal..
Navrhuji celkem 3 tydny, 1 tyden uz tedy ubehl. (10.1. jsem vsem napsal meila!!)
Takze kdyz se mi do 1. unora 2016 do 8:00 neohlasi zde do vlakna, poustim je dale do sveta, ok?
Myslim si ze to je ferove jednani z me strany.
Krome toho: par Kolegu se mi neozvalo.
Objednali si neco, ale nehlasi se. Musou byt na dovolene, ve spitale, mit polamany internet atd.. Prodat jim to jinym zajemcum by nebylo hezke.
Tak premyslim, jaka je asi tzv. "slusna doba" tedy jak dlouho bych mel pockat nez "jejich" ziletky prodam dal..
Navrhuji celkem 3 tydny, 1 tyden uz tedy ubehl. (10.1. jsem vsem napsal meila!!)
Takze kdyz se mi do 1. unora 2016 do 8:00 neohlasi zde do vlakna, poustim je dale do sveta, ok?
Myslim si ze to je ferove jednani z me strany.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
I u mne by nalezlo uplatnění něco Perma Sharpu, zároveň mohu postrádat cca 5 kousků Derby.
-
- Donátor
Pokud by měl někdo zájem, myslím, že s 1 balíčkem Perma-sharp bohatě vystačím. Takže druhý mohu nabídnout.
Konečně jsem se dnes dostal na poštu a vyzvedl si balíček. Převeliké díky patří Wikingovi za ochotu a trpělivost s nákupem. Už se těším až Perma Sharpy vyzkouším
Doprodej objednanych a nevyzvednutych ziletek
Dobry vecer kolegove.
Jak jsem jiz pred par tydny slibil, z tohoto nakupu mi zde zustalo nekolik balicku ziletek.
Nekteri kolegove , nebudu je jmenovat, se mi 3 tydny neozvali a tudiz se na me nesmi zlobit ze timto nabizim nasledujicim zajemcum:
6 x 100 DERBY ( celkem 600 ziletek)
3 a pul PERMA SHARP (celkem 350 ziletek)
Nebot pravdepodobne bude vice zajemcu nez ziletek, dovolim si je rozdelit dle pravidla: Kdo driv prijde, ten driv mele.
Kdo ma zajem napiste sem do vlakna kolik a jakych kusu by jste chteli.
Prosim zadne SZ ani meily, ale zde verejne, aby kazdy mohl sledovat zda uz je vse pryc.
Ceny jsou stejne jako v 1 pripevku, postovne je 54 az 60 kc (do 500 a nad 500 gramu, takze asi do 200 a nad 200 ziletek)
Dobry vecer kolegove.
Jak jsem jiz pred par tydny slibil, z tohoto nakupu mi zde zustalo nekolik balicku ziletek.
Nekteri kolegove , nebudu je jmenovat, se mi 3 tydny neozvali a tudiz se na me nesmi zlobit ze timto nabizim nasledujicim zajemcum:
6 x 100 DERBY ( celkem 600 ziletek)
3 a pul PERMA SHARP (celkem 350 ziletek)
Nebot pravdepodobne bude vice zajemcu nez ziletek, dovolim si je rozdelit dle pravidla: Kdo driv prijde, ten driv mele.
Kdo ma zajem napiste sem do vlakna kolik a jakych kusu by jste chteli.
Prosim zadne SZ ani meily, ale zde verejne, aby kazdy mohl sledovat zda uz je vse pryc.
Ceny jsou stejne jako v 1 pripevku, postovne je 54 az 60 kc (do 500 a nad 500 gramu, takze asi do 200 a nad 200 ziletek)
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Mohu se přihlásit o balík Perma Sharpu ? Tedy pokud je volný ? Díky.
Vezmu si 50ks Perma Sharp, je li to možné. Děkuji Wikingu.
Living on the edge.