Přespím v lese.
Snad přijedu, na otočku.
Pár břitev nabrousit a naklepat. Né břitvy ale nejtek na břitvě.
Jarní setkání Břitevníků 2016 - Vývěska
Re: Jarní setkání Břitevníků 2016 - Vývěska
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Je to dvojlůžko a tož při trošce dobré vůle, se na metru čtvercovém vejde mraky lidí.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Prosím napište si moje Jméno do seznamu
Díky
Díky
Non est viri timere sudorem
- valentin75
- Donátor
Vážení kolegovia , ešte som sa nerozhodol ktoré kamene zoberiem so sebou .Ak by si chcel
dakto vyskúšať konkrétny kameň dajte mi vedieť . Zoznam mám dakde v mojom vlákne .
Poprípade doplním sem.
dakto vyskúšať konkrétny kameň dajte mi vedieť . Zoznam mám dakde v mojom vlákne .
Poprípade doplním sem.
Palo
Zdravím, hlásím se od pátku do neděle. A jak tak koukám, tak asi stan
Zdravím veškerenstvo,
stran ubytování netřeba se děsit.. Na půdě je krom 8 (zamluvených) postelí prostor ještě pro dalších minimálně 10 lidí s karimatkou a spacákem. A to nemluvím o možnosti pro několik prvních přišedších jedinců vyskládat si lože s odložených matrací.. Pokud ovšem nedisponujete mohutným troubením při spaní (z různých otvorů)..
Samozřejmě spaní ve stanu je možno na rozlehlém prostranství...ve stínu...na slunci...na trávě...na makadamu...na betonu...
Mushroom
stran ubytování netřeba se děsit.. Na půdě je krom 8 (zamluvených) postelí prostor ještě pro dalších minimálně 10 lidí s karimatkou a spacákem. A to nemluvím o možnosti pro několik prvních přišedších jedinců vyskládat si lože s odložených matrací.. Pokud ovšem nedisponujete mohutným troubením při spaní (z různých otvorů)..
Samozřejmě spaní ve stanu je možno na rozlehlém prostranství...ve stínu...na slunci...na trávě...na makadamu...na betonu...
Mushroom
Taky s Jirinkou prijedeme, jako kazdy rok
Pánové rád bych vyzkoušel nějaké žiletky a u nás jsem sehnal jen zelené a modré astry a wilkinson. Byl by někdo z vás (kdo jede do Ostrohu) ochotný se podělit o nějakou jinou žiletku na vyzkoušení? Pokud ano, prosím napište mi do SZ.
Vezmu sebou Permasharpy.
mohu vzít nějaké Derby. Jsou už nějaké zprávy o cemě?
671 grains of diplomacy-.50 BMG