Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
lucabr

Re: Prírodné mydlo na holenie zo Slovenska

Příspěvek od lucabr »

Rad bych zde paní Zuzaně za vyrobu jejich mydel podekoval, jsou skvela. Pena se dobre sleha a nasledne drzi a pro me vlastnost nejzasadnejsi, maji skvely skluz, takze mam zcela minimalne podrazdenou pokozku. Pro me jednoznacne No. 1 v mydlech :!:
vonai

Příspěvek od vonai »

duun píše:
gres píše:Zdravím,

Práve som si prešiel celé vlákno s poviem vám že som hrdý na to že na slovensku sa vyrábajú takéto mydlá priamo pre mužov na holenie :) aj keď v malom množstve ale predsa!

Preto by som sa chcel opýtať aké vône resp. aké druhy mydiel na holenie sú v ponuke plus nejaká orientačná cena :)
Mám jemnú a stredne citlivú pokožku :)

Veľmi rád by som si od Vás mydlo kúpil a podporil túto vašu činnosť :)
Dobrý deň,

ďakujem pekne za Váš záujem. Ako píšem celkom na začiatku vlákna, legislatívne požiadavky na legálnu výrobu mydla, ktoré u nás v Európe platia, sú pre malého výrobcu likvidačné. Preto u nás fungujú iba takí legálni predajcovia, ktorí robia mydlo buď vo veľkých dávkach (jeden-dva "univerzálne" druhy v rôznych variantoch vône) alebo z privezených certifikovaných polotovarov a nejaký vývoj tým pádom prakticky nie je možný.

Ja robím mydlo ako svoju záľubu v celkom malých dávkach z kozmetických surovín a olejov potravinovej kvality a vyvíjam si vlastné recepty. Funguje dobre, ale predávať ho nesmiem. Naše bdelé úrady už mi to na podnet ešte bdelejšej konkurencie niekoľkokrát pripomenuli.

Zuzana
Dobry den p. Zuzana,
len by som chcela reagovat na nazor: "Preto u nás fungujú iba takí legálni predajcovia, ktorí robia mydlo buď vo veľkých dávkach (jeden-dva "univerzálne" druhy v rôznych variantoch vône) alebo z privezených certifikovaných polotovarov a nejaký vývoj tým pádom prakticky nie je možný."

Nemate pravdu, som legalny vyrobca, ale v mojom pripade to znamena, ze som sa z domaceho vyrobcu posunula o level vyssie (a par tisic z uctu nizsie), nadalej pouzivam kvalitne zlozky a navyse zlozenie neustale vylepsujem, na velke vyrobne mnozstva netreba ani mysliet. Su tu na Slovensku podobny vyrobcovia ako ja, a verte, sme v tej istej pozicii ako vy. Bdele urady nas sleduju a konkurencia tiez nespi.
Minule som dostala mail od organizatora festivalu kde som chcela predavat moje mydla: Neprijimame predajcov ktori maju zalozenu firmu a vyrabaju mydla pre biznis.
Tak dokelu...

Mimochodom o biznise sa pri legalnej vyrobe prirodnych mydiel neda hovorit.

Takze suma sumarum, som rada ze su vyrobcovia kozmetiky na Slovensku a aj Cechach, ci legalni alebo nelegalni.
Znizuje sa tym aspon minimalne dovoz, bolo by fajn keby to fungovalo aj v inych sferach.

Janka z VONAI
duun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duun »

vonai píše: Dobry den p. Zuzana,
len by som chcela reagovat na nazor: "Preto u nás fungujú iba takí legálni predajcovia, ktorí robia mydlo buď vo veľkých dávkach (jeden-dva "univerzálne" druhy v rôznych variantoch vône) alebo z privezených certifikovaných polotovarov a nejaký vývoj tým pádom prakticky nie je možný."

Nemate pravdu, som legalny vyrobca, ale v mojom pripade to znamena, ze som sa z domaceho vyrobcu posunula o level vyssie (a par tisic z uctu nizsie), nadalej pouzivam kvalitne zlozky a navyse zlozenie neustale vylepsujem, na velke vyrobne mnozstva netreba ani mysliet. Su tu na Slovensku podobny vyrobcovia ako ja, a verte, sme v tej istej pozicii ako vy. Bdele urady nas sleduju a konkurencia tiez nespi.
Minule som dostala mail od organizatora festivalu kde som chcela predavat moje mydla: Neprijimame predajcov ktori maju zalozenu firmu a vyrabaju mydla pre biznis.
Tak dokelu...

Mimochodom o biznise sa pri legalnej vyrobe prirodnych mydiel neda hovorit.

Takze suma sumarum, som rada ze su vyrobcovia kozmetiky na Slovensku a aj Cechach, ci legalni alebo nelegalni.
Znizuje sa tym aspon minimalne dovoz, bolo by fajn keby to fungovalo aj v inych sferach.

Janka z VONAI
Dobrý večer,

máte môj rešpekt za vytrvalosť a cieľavedomosť...Predstavujete bájnu bytosť, k statusu ktorej sa mi možno dakedy podarí dopracovať. Pokiaľ si medzitým nenájdem iné hobby ;\ Dráždia ma totiž farmári z US, ktorí tam svoje mydlá predávajú na trhu ako naši sedliaci kaleráby.

Prajem Vám úspech v tvorbe...máte sympatické portfólio a zdravý prístup k veci ;)

Organizátorovi bolo treba poslať kontrolu... to bolo chrapúnstvo.

Zuzana
HonzaV

Příspěvek od HonzaV »

Dobrý večer Gentlemani, dnes jsem se díky kolegovi Wikingovi stal šťasnym majitelem vzorků mýdla z Hrochote.
Celý natešený jsem se pustil do díla.
Byla to má první zkušenost s tvrdým mydlem, nožem jsem ukrojil hoblinu, prstem přimáčkl na dno misky a zakápl troškou vlažné vody. Po cca 3 - 5 minutách jal jsem se štětky a začal šlehat pěnu.
Po pár zatočeních se z misky valilo tolik pěny, že bych oholil vsechno příbuzenstvo psa nevyjímaje :shock:.
Vůně bergamot a litsea cubeba mě naprosto ohromila.
Pěna ani po 3 průchodech nepadala, zdálo se že snad i přibývá. Pocit při i po holení naprosto fantastický.
Ve všech ohledech dávám velkou 1.
Moc děkuji za takové mýdlo
Bob76

Příspěvek od Bob76 »

Pánové,nebude se dělat nějaká "klubová" objednávka ? Rád bych také vyzkoušel nějaká ta mýdla od paní Zuzany z Hrochotě.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Oliver

Příspěvek od Oliver »

Priatelia,
holím sa namokro už nejakých 50 rokov, žiletka, čepelka v plaste, no a posledné roky britva po starom otcovi.
Po celý ten čas bez výhrady Barbus + štetka.
Nie som citlivý a oholím sa bez problémov s obyčajným mydlom napeneným na tvári rukou.
Domnievam sa, že dlhoročná skúsenosť tu je!
A tak nebudem ďaleko od pravdy, keď hodnotím Mydlo z Hrochote od pani Zuzany ako prvotriedne:
čo sa týka kvality peny, zmäkčenia chlpov, kĺzavosti po pokožke, pocitu po oholení -ako som už predtým viackrát konštatoval.
Vrelo odporúčam!
S pozdravom
Oliver + Solingen H.Eicker
Yaron

Příspěvek od Yaron »

Musím se také přidat s chválou, mýdla jsou to opravdu prvotřídní a myslím, že z tvrdších mýdel nebudu jiná vyhledávat, tady jsem našel co mám rád a co mi vyhovuje. Děkujeme paní Zuzano!!!
Living on the edge.
lahcim

Příspěvek od lahcim »

Vzhledem k zdejší chvále těchto mýdel bych se také rád připojil k případné objednávce.
Petricik

Příspěvek od Petricik »

Ako sa dá k mydlám dostať??? rád by som si niečo vybral.
Bob76

Příspěvek od Bob76 »

Jednoduše, napiš paní Zuzaně http://www.mydlozhrochote.sk/
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“