Dobry den,
kdyz si dam zobrazit aktivni temata, tak se neukazuje napriklad nyni aktivni tema Setkani v Brne.
Pripada mi, ze je forum spatne nakonfigurovane a ignoruje nektere sekce.
Zobrazit aktivni temata
Zobrazit aktivni temata
Mühle R89, Derby, Barbus Classic, Cyril R. Salter, Kamenec Důbrava, Astra Windsor Fresh.
Re: Zobrazit aktivni temata
Dobré ráno,
dovoluji si nahlásit tentýž problém - zobrazit aktivní témata neukáže nejen setkání břitevníků, ale například ani sekci fotografie našich břitev nebo bazar-ostatní (yaronovi kameny se mi zobrazily).
Takže jediný způsob aby mi něco neuteklo je zobrazit obdah fóra a v pravém sloupci postupně prozkoumat datum posledního příspěvku.
dovoluji si nahlásit tentýž problém - zobrazit aktivní témata neukáže nejen setkání břitevníků, ale například ani sekci fotografie našich břitev nebo bazar-ostatní (yaronovi kameny se mi zobrazily).
Takže jediný způsob aby mi něco neuteklo je zobrazit obdah fóra a v pravém sloupci postupně prozkoumat datum posledního příspěvku.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
Aby mi nic neuteklo, tak se vždy přihlašuji a u nových příspěvků, které jsem ještě neotevřel je změněná ikonka na začátku řádky. Má žlutou barvu, tento postup se mi osvědčil. Z prvu jsem též zápasil se zobrazením aktivních témat.
Stačí kliknout nahoře na "Zobrazit nepřečtené příspěvky" nebo "Zobrazit nové příspěvky" a ukáže se žlutě označené co jsi ještě nečetl. Projíždím celé forum každý den a zatím jsem vystačil s těmito dvěma kliknutími. Je fakt, že to první je závislné na tom, že mám všechny příspěvky přečtené a přibudou mi skutečně jen těch několik co jsem naposledy nečetl.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Díky Petře!
Víc než půl roku jsem netušil, že taková tlačítka existují...
Člověk se učí celý život.
Víc než půl roku jsem netušil, že taková tlačítka existují...
Člověk se učí celý život.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
- valentin75
- Donátor
Ja využívam RSS kanál,tam sa mi zobrazí všetko čo pribudne,teda okrem tých tém na ktoré musím byť prihlásený,napr. Naše britvy...,tak sa raz za čas prihlásim
a prezriem zvyšok čo nezobrazila čítačka RSS.
a prezriem zvyšok čo nezobrazila čítačka RSS.
Palo
-
Hezký den všem,
prosím o informaci jak zde používat zobrazení aktivních témat.
Na jiných fórech, která sleduji to funguje tak, že když dám zobrazení aktivních témat, zobrazí se seznam vláken, seřazených dle času posledního příspěvku ve vlákně od nejnovějšího. Zde to, jak už kolegové psali výše, funguje jinak.
Můžete mi prosím poradit jakou logikou to funguje zde, když zvolím aktivní témata?
Jsem tak zvyklý fóra používat zobrazením aktivních témat a zjistil jsem, že vím jen o části toho co se tu děje.
Možná nejsem sám, kdo to používá špatně a vlastně neví co se tu děje
Díky za radu.
prosím o informaci jak zde používat zobrazení aktivních témat.
Na jiných fórech, která sleduji to funguje tak, že když dám zobrazení aktivních témat, zobrazí se seznam vláken, seřazených dle času posledního příspěvku ve vlákně od nejnovějšího. Zde to, jak už kolegové psali výše, funguje jinak.
Můžete mi prosím poradit jakou logikou to funguje zde, když zvolím aktivní témata?
Jsem tak zvyklý fóra používat zobrazením aktivních témat a zjistil jsem, že vím jen o části toho co se tu děje.
Možná nejsem sám, kdo to používá špatně a vlastně neví co se tu děje
Díky za radu.
Nevím jak funguje odkaz na "Aktivní témata", ale osobně používám odkaz "Nepřečtené příspěvky" a hned vidím v kolika vláknech se něco dělo od mé poslední návštěvy.