Jarní setkání Břitevníků 2016 - Vývěska
Re: Jarní setkání Břitevníků 2016 - Vývěska
Díky všem za hezké setkání..a před Musroomem smekám. Hezký večer všem
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
-
Ahoj, tak jsem se po srazu konečně zaregistroval Chtěl bych poděkovat organizátorům, supr akce i když jsem se mohl stavit jenom na dva večery. Příští rok to doufám líp pořeším
Díky všem za pěknou zábavu bylo to fajn.
@ Radgost
To je v pohodě, nedělej si vrásky
@ Radgost
To je v pohodě, nedělej si vrásky
Děkujeme za příjemně prožitý víkend.
Pepson a Lenka.
P.S.: Zvláštní poděkování posílám Aterovi,Radyxovi,Relkovi a Zipínovi za neocenitelné rady a bezprostřední pomoc.
DĚKUJI.
Pepson a Lenka.
P.S.: Zvláštní poděkování posílám Aterovi,Radyxovi,Relkovi a Zipínovi za neocenitelné rady a bezprostřední pomoc.
DĚKUJI.
pánové, bylo by možné na fóru vyvěsit pár fotografií ze setkání (jsou-li) pro ty, kteří z různých důvodů nemohli?
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Tak už teď se těším na příští rok...
No..., tak to já taky. Přiznám se, měl jsem trochu předsudky, ale jsem nadšený ze setkání s Vámi a těším se na příští.
@Valentin75: Palo, jsem velmi potěšen, že jsem Tě poznal. Gentleman a Sympaťák v jedné osobě. Opatruj se.
@Valentin75: Palo, jsem velmi potěšen, že jsem Tě poznal. Gentleman a Sympaťák v jedné osobě. Opatruj se.
Living on the edge.
Vážený zúčastnený.
Vďaka za príjemne strávený weekend. Kvalitné informácie, skvelí ľudia, výborné víno a support.
Čo viac si priať? - do roka do dňa (či do dna? :lol)
Vďaka za príjemne strávený weekend. Kvalitné informácie, skvelí ľudia, výborné víno a support.
Čo viac si priať? - do roka do dňa (či do dna? :lol)
Väčšina sa väčšinou mýli. U mě dobrý.
Pánové a tentokráte tři dámy, jen stručně: díky, bylo to fajn.
Pár fotek snad přidám jak se dostanu k tomu abych je dostal z té krabičky do PC a někam nasdílel.
Pár fotek snad přidám jak se dostanu k tomu abych je dostal z té krabičky do PC a někam nasdílel.
Ďakujem všetkým zúčastneným za príjemné privítanie a ochota poradiť a pomáhať nadobudnúť nové skúsenosti v brúsení a v rôznych kameňoch a práce s nimi a hlavne Aterovi za jeho ochotu sa mi venovať, ale takisto Zipinovi, Irenkovi, Valentinovi. Už sa teším na budúci rok. Fotky po prelúskaní priložím.
Ešte raz všetkým veľké Ďakujem
Ešte raz všetkým veľké Ďakujem