@brael: o tvých postýlkách vím, ale osobně nemám přístup ani k pořádné pile a nad pořízením neuvažuji, není dost místa. Líbí se mi i to darované kožené pouzdro, protože bych břitvy měl rád na očích.
Možná zkusím něco podobného jako má Yaron, tam dojem trošku kazí skobičky na uchycení, které zaclánějí před břitvou.
Ukládání břitev
Re: Ukládání břitev
@vsezved: co sa tyka pili tak som pouzival malu japonsku z lidla voditko na kolmi rez uhulnik, takze ziadna velka mechanizacia. A to zavesne puzdro je pekne a je z kozenky a filcovej latky len ma taku jednu vadu ze britvy tam boly dlho a na niektorych strenkach je jasne vyblednutie vonkajsej casti
Brael : Klobúk dolu! Myslíš, že by šlo niečo vymyslieť aj pre bágre?
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
@brael: To jsi pracoval s rucnim naradim bez mechanizace? Ja uz jsem trochu moc zhyckany a pokud si pracoval pouze s rucnim naradim, tak jeste jednou klobouk dolu.
@Vinci: určite sa dá niečo podobné aj pre bágre hoci nie som bágrista až na jednu Solunu. Šuplíky by mohli byť nie vodorovne ale zvisle.
@vsezved: pílenie a brúsenie som robil ručne ale také frézovanie drážok a hrán som použil dremelku
@vsezved: pílenie a brúsenie som robil ručne ale také frézovanie drážok a hrán som použil dremelku
@brael:
Jaj jsem již řekl klobouk dolů. Dremelka též není žádná mechanizace a úplně si dokážu představit tu dřinu nebo podle rozpoložení zábavu a dobře strávený čas.
Jaj jsem již řekl klobouk dolů. Dremelka též není žádná mechanizace a úplně si dokážu představit tu dřinu nebo podle rozpoložení zábavu a dobře strávený čas.
Pra mna je vsetko okolo britiev zabava, prijemne straveny cas a ucenie stale noveho