Kent Luxury Shaving Soap
Tohle luxusni holici mydlo anglicke vyroby pochazi z proslule firmy Kent, ktera se jiz od roku 1777 zabyva vyrobou luxusnich kartacu, stetek, hrebinku a dalsich produktu denni hygieny.
Tento vyrobce je dvornim dodavatelem techto vyrobku pro cely kralovsky dvur vcetne jejiho velicenstva anglicke kralovny, tudiz neni treba zde dale popisovat kvalitu teto firmy.
Jen mala pozoruhodnost: Za II. svetove valky tahle firma dostala ukol vyrobit stetky na holeni, ktere byly dute a uvnitr se mely schovany maly kompas a mapu. Tyhle pak byly prostrednictvim cerveneho krize dale davany anglickym vojakum ve valecnem zajeti, a mely usnadnit jejich navrat v pripade uteku.
www. stranka vyrobce: http://kentbrushes.com/
Tohle mydlo se vyznacuje velmi prijemnou vuni, jedna se o dokonale vyvazenou smesici ruznych vuni, ktere vsak spolu mistrne harmonizuji; santalove a cedrove drevo, patchouli, vanilka, levandule, musk a dalsi.
Vzhledem k obsahu lanolinu (tuk z ovci vlny) ma cele mydlo lehky nadech vune po jehnatku.
Osobne ale musi rict ze kompozice vsech techti vuni je velmi, velmi zdarila a prijemna. Jedna neprehlusuje druhou a navzajem se dokonale doplnuji.
Taktez holici vlastnosti mydla jsou excelentni, pena je pevna, snehobila, stabilni. Pece o pokozku a klouzavost britu jsou fantasticke.
Cena zhruba 10,-£ (zakoupeno v Anglii) za 120gr. je myslim si velice solidni pri kvalite, ktera je zde prezentovana.
Muj nazor: Excelentni mydlo, ktere pouzivam na nedelni holeni, a ktere muzu co nejlepe doporucit.
Kent Luxury Shaving Soap - holici mydlo
Kent Luxury Shaving Soap - holici mydlo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: Kent Luxury Shaving Soap - holici mydlo
Toto mydlo som objednal, o 2 týždne dostal a pripájam sa k jeho pozitívnemu hodnoteniu. Pena sa mi zdá oproti Barbusu možno trošku padavejšia, ale tak zatiaľ len pár krát som sa s ním holil, tak chyba môže byť aj medzi podlahou a britvou Zmäkčenie je lepšie ako pri Barbuse (britva sa mi menej zasekáva na drátoch ) a tiež sa mi zdá, že mi menej vysušuje pokožku. Hodnotím teda ako dobrý (aj keď nie lacný) nákup.
-
Dobrý den Kolegové!
Již delší dobu uvažuji o zakopení nového mýdla na holení, které jsem ještě nikdy neměl. Po delší úvaze jsem se rozhodl, že si zřejmě zakoupím zde zmiňované kvalitní mýdlo Kent Luxury Shaving Soap. Je zde ještě na tomhle fóru někdo, kdo toto mýdlo vlastní a používá. Přesto, že se jedná dle předchozích dvou recenzí o výborné mýdlo,tak zde moc recenzí nemá. Jestli jsou zde další majitelé tohoto mýdla, můžete sem napsat další hodnocení?
Předem děkuji za Vaše příspěvky.
Již delší dobu uvažuji o zakopení nového mýdla na holení, které jsem ještě nikdy neměl. Po delší úvaze jsem se rozhodl, že si zřejmě zakoupím zde zmiňované kvalitní mýdlo Kent Luxury Shaving Soap. Je zde ještě na tomhle fóru někdo, kdo toto mýdlo vlastní a používá. Přesto, že se jedná dle předchozích dvou recenzí o výborné mýdlo,tak zde moc recenzí nemá. Jestli jsou zde další majitelé tohoto mýdla, můžete sem napsat další hodnocení?
Předem děkuji za Vaše příspěvky.
- valentin75
- Donátor
Mydlo na holenie Kent Luxury Shaving Soap som používal dosť dlhú dobu .
Mydlo by som hodnotil ako veľmi dobré. Dá sa z neho vytvoriť hustá ,stabilná
pena.Klzavosť je prvotriedna ,po holení je pokožka príjemná bez známok
podráždenia alebo vysušenia.
Jediné na čo si dať pozor je vôňa,mne osobne veľmi vyhovovala.Je to klasická
mydlová vôňa,nič viac.
Mydlo by som hodnotil ako veľmi dobré. Dá sa z neho vytvoriť hustá ,stabilná
pena.Klzavosť je prvotriedna ,po holení je pokožka príjemná bez známok
podráždenia alebo vysušenia.
Jediné na čo si dať pozor je vôňa,mne osobne veľmi vyhovovala.Je to klasická
mydlová vôňa,nič viac.
Palo
Údajně se jedná o MWF přebalované pro Kent, jelikož MWF používám, za mne fajn.
jojo taky jsem slysel, ze je to rebrandovane MFW.mons píše:Údajně se jedná o MWF přebalované pro Kent, jelikož MWF používám, za mne fajn.
-
Dobrý den Kolegové!
Včera jsem si konečně objednal zde uvedené mýdlo na holení KENT. V nebližších dnech čekám, že mi konečně dorazí domů. Již se velice těším na své první oholení tímto mýdlem. Po své první osobní zkušennosti sem samozřejmě napíši svojí recenzi.
Přeji Krásný den.
Včera jsem si konečně objednal zde uvedené mýdlo na holení KENT. V nebližších dnech čekám, že mi konečně dorazí domů. Již se velice těším na své první oholení tímto mýdlem. Po své první osobní zkušennosti sem samozřejmě napíši svojí recenzi.
Přeji Krásný den.
-
Dobrý den Kolegové!
Dnes mi tohle mýdlo na holení přišlo poštou. Prozatím jsem k němu ihned po vybalení stihl přičichnout. Dle mého názoru a názoru mé přítelkyně se jedná o velice příjemnou vůni. Zítra se s ním zkusím již oholit a napíši sem svůj názor.
Přeji Vám krásný den.
Dnes mi tohle mýdlo na holení přišlo poštou. Prozatím jsem k němu ihned po vybalení stihl přičichnout. Dle mého názoru a názoru mé přítelkyně se jedná o velice příjemnou vůni. Zítra se s ním zkusím již oholit a napíši sem svůj názor.
Přeji Vám krásný den.
zdravím vážení kolegové. Tohle mýdlo jsem dostel před rokem k narozeninám. Je naprosto špičkové a můj styl je, že do misky nastrouhám pár hoblinek a dám do pěnotvoru.Zakápnu horkou vodou a pěnotvor podleji horkou vodou. Počkám až se mýdlo rozpustí a šlehám Zjistil jsem, že 2-3 kapky glycerinu před šleháním pěny je naprosto perfektní. Pěna podstatně déle drží a hlavně druhé a třetí holení (proti a na příč) jsou mnohem jemnější než bez glycerinu. Před holením namatlám na tvář Barbus olej a jdu se sprchovat. Pak nastane krása práce s Dámou, štetkou a mýdlem.
optimista čte knihy, pesimista Korán a realista studuje základy střelby na pohyblivý cíl.
-
Vážení Kolegové!
Tak jsem již konečně použil na holení toto mýdlo. Dle mého názoru se jedná opravdu o velice kvalitní mýdlo na holení u kterého zřejmě již zůstanu natrvalo. Změkčení vousů a hydratace pokožky po použití tohoto mýdla je opravdu velice dobrá. Dále také velice kladně hodnotím jeho příjemnou a decentní vůni a krásnou stylovou dřevěnou krabičku ve které je mýdlo uloženo. Nemám prostě co vytknout tomuto výrobku. Sám za sebe tohle mýdlo mohu jenom doporučit.
Přeji Všem krásný den.
Tak jsem již konečně použil na holení toto mýdlo. Dle mého názoru se jedná opravdu o velice kvalitní mýdlo na holení u kterého zřejmě již zůstanu natrvalo. Změkčení vousů a hydratace pokožky po použití tohoto mýdla je opravdu velice dobrá. Dále také velice kladně hodnotím jeho příjemnou a decentní vůni a krásnou stylovou dřevěnou krabičku ve které je mýdlo uloženo. Nemám prostě co vytknout tomuto výrobku. Sám za sebe tohle mýdlo mohu jenom doporučit.
Přeji Všem krásný den.