Merkur 42c

...lidově bagry a kotvy.
Odpovědět
LukasSimir

Merkur 42c

Příspěvek od LukasSimir »

Drazí přátelé,
vyhlédl jsem si na každodenní holení Merkur 42c. Moc recenzi jsem na něj ale nenašel. Má ho někdo doma, nebo měl? Vyhovují mě kratší těžší strojky a byl by na každodenní holení. Díky za každý postřeh.
LukasSimir

Re: Merkur 42c

Příspěvek od LukasSimir »

prosím o smazání nebo upravení. díky davidovi jsem již zjistil potřebné informace po SZ

pokud by o tomto strojku někdo něco hledal přidávám hodnocení kolegy, který ho má:

Lehký. Celá jeho ručka je dutá. Takže strojek je lehký. Není moc velký. Hlava je klasika. Odlitek, ale dobře udělaný. Žádná ostrá hrana.
Závit hlavy se mi zdá, že vydrží hodně. Je cca 1-1,5 cm dlouhý. A dobře udělaný závit. Toho bych se nebál, že se s ním něco stane.
Čepelky s tímto strojkem, ale docela trpí. Neukáží co můžou dokázat ve strojku, který je agresivní. Strojek Merkur 42 je prostě jemný. Ale čepelky tam padnou skoro všechny dobře. Najde se pár vyjimek, ale na to musíš přijít sám. Ony ty vyjimnky jsou u každého jiné. Jde o to jakou máš vodu, jaké mýdlo či krém používáš a hlavně jde o vous a kůži. Takže v tomhle Ti nedokážu poradit jaké čepelky jsou dobré.
Odpovědět

Zpět na „Holící strojky“