Aloe Vera Rasiercreme

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Wiking

Re: Aloe Vera Rasiercreme

Příspěvek od Wiking »

Kolegove,

se smutkem v dusi Vam musim s politovanim oznamit, ze vyroba tohoto levneho ale zaroven i skveleho kremu na holeni byla v nedavne dobe zastavena.

Jiz se neda ani nikde koupit a zasoby jsou beznadejne vyprodane..

Takze po zastaveni vyroby kremu Nautik, Men Active je tento krem Aloe vera jiz TRETIM a tim padem poslednim kremem, ktery firma Kappus prestala vyrabet.

O nejake nahrade za tyto produkty (od stejne firmy) zatim nikde nic nepisou.

:arrow: V Nemecku to jde v posledni dobe se vsim dobrym od deseti k peti.. ach jo.. :arrow:
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Tak to je veliká škoda.
Zrovna tenhle holící krém jsem od tebe měl někdy z jara a musím říci, že to byl snad
jediný výrobek, kde mi vůně Aloe nevadila.
O vlastnostech na pokožku a holení vůbec, o těch se nemusím zmiňovat, několikrát tady
byly popsány.
V noci slyším i vousy růst
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Je to smutné, také vlastním od Wikinga tento krém a holící vlastnosti jsou výborné. Vůně z mé strany neutrální (tím myslím, že není ani super, ani mi nijak nevadí). S tvrdou vodou funguje super a rád se k němu vracím.
Je to škoda ;(
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Člověk přečte celé téma až sem, už už si myslí, že by krém mohl zkusit, aby se nakonec dozvěděl, že už není... :cry:
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
retroman

Příspěvek od retroman »

Mám štěstí, že jsem jej ještě od Wikinga stihnul získat. Mám smůlu, že mi bude docela chybět. Jsem s ním velmi spokojený.
horejs

Příspěvek od horejs »

Přátelé, jeden nepoužitý Kappus Aloe Vera od kolegy Wikinga tu mám. Vzhledem k tomu, že jsem jej ještě nestihl vyzkoušet (jednak je mi bližší pixla než tuba, druhak má sbírka pixel začíná expandovat do rozměrů, které jsem neplánoval), oželím zkušenost, kterou stejně nebudu moci zopakovat.. a bez nároku na vyrovnání krém rád zašlu tomu z Vás, kdo projeví zájem jako první :-)
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
dedek

Příspěvek od dedek »

zaslaná SZ
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
horejs

Příspěvek od horejs »

Hotovo, tuba s Kappusem putuje k Dedkovi.
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
ucho

Příspěvek od ucho »

No jo. Manželka do mě meldovala, že je to na praní, ale musim říct, že na tělo je to fakt příjemný. Žádný vysušení a spousta bublinek :lol: Objednával jsem na stránkách českého distributora. Ta tuba je opravdu jen 65g.
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Při poslední návštěvě v DE jsem zaběhl do drogerie a jelikož mám tu čest s Kappusem aloe vera, padlo mi do oka tělové mýdlo téže značky. Mýdlo je vůně santal a nestálo mnoho. Po vyzkoušení mne ale příliš neoslovilo, alespoň ne tak jako tělová mýdla Haci Sakir. Ale vyloženě nic proti nemám, je to jen pocit.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“