Dusy kabinett-podzim 2016

Bob76

Re: Dusy kabinett-podzim 2016

Příspěvek od Bob76 »

Cella je kilovka /teda +- /,u mne to bylo nějakých cca 940-50gramů.
Chlapi zajímalo by mne,zda i Klar kabinet má takovou tu "průraznou " vůni růže /či co to je/ jako Dusy ? Mýdlo fantastické ,ale nějak nemůžu "strávit" tu vůni,načuchne tím všechno i přes sáček :-)
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Zde par odpovedi na vase posledni otazky:

Ano. Cella je 1 kg ale sesychanim to pozdeji muze byt i mene.
Pak je ale i cela v kulate cevene krabicce a ta je 150 gramu

Cellu take muzu objednat, neni problem. 1 kg 25€ i s postovnym ke me https://www.amazon.de/Cella-57065-Rasie ... asierseife

Calani neni problem, i kdyz naposledy trochu podrazila.. ale snad je to jeste v norme..

Zkusim najit nejaky eshop ktery nabizi obe 2 mydla aby tam popripade nebylo zadne postovne.
Je treba to propocitat..

Ano, Dusy (stejne jako Klar) voni VELMI VELMI intenzivne ruzemi a ne kazdy tuhle vuni ma rad. Ja ji treba nemam rad, ruze mi nevoni. Proto tedy nastrouham cihlicku Dusy na struhadle na hrubo a necham to v ciste papirove krabici ve sklepe v te krabici v jedne vrstve poradne vycichnout. Po nejake DELSI dobe (alespon 1 mesic, radeji ale dele) je ta vune zcela decentni.
Pak to nabusim do kulate krabicky, nejlepe dozicky Grundtal a jsem spokojen :-)
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
relka

Příspěvek od relka »

Ahoj, pokud se bude objednávat, klidně CELLU vezmu celou..i když mi půl kila stačilo na tři roky. Pokud se někdo přidá, rád se podělím, nebo bych ho tu potom hodil jako "inzerci"...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
doki

Příspěvek od doki »

objednáva aj niekto z slovenska? pridal by som sa k nemu, nech je poštovné čo najlacnejšie ;)
MÜHLE R89, MÜHLE ROCCA, FATIP GRANDE
Kipe

Příspěvek od Kipe »

Kdyby se chtěl někdo podělit, stačilo by mě 250g (jedna cihlička) abych si dorovnal zásobu Dusy. Rád bych vyzkoušel i nějaké nové mýdlo než ty co mám, takže bych chtěl jít i do nějakého dalšího nákupu pokud bude.
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Ahoj. Přiznám se, že jsem nevydržel čekat měsíc na objednávku od Wikinga a objednal jsem mýdlo sám, snad jsem to Wikingovi nějak nezkomplikoval a nebude se na mne zlobit. Pokud by měl někdo zájem, tak mi napište soukromou zprávu (nebo lepší email) a já mu písnu podrobnosti k platbě a způsobu dodání. Díky
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobry vecer Kolegove.

Pozitri odjizdim na temer 2 tydenni sluzebni cestu a po ceste nakoupim 5 x pulkilo holiciho mydla Dusy
Pokud jsem dobre pocital, tak 3x pulkilo zde jiz kolegove chteji, takze ty 2 pulkilovky co vezmu navic zajiste nebudu muset hodit do popelnice :-))

Kdo tedy chce, napiste zde do vlakna (ne SZ!) ze mate zajem o mydlo a dne 27.10 vecer nebo spise 28.10. 2016 zde vsem napisu SZ s platebnimi udaji a kolem 1.11. muzu zacit s rozesilanim mydel!!
Cena za 0,5kg bude do 480,-kc + postovne dle domluvy.

PROSIM POZOR: Od 16.10 do asi 27.10. NEBUDU zde online, takze az toho 27.10 vecer popr. 28.10 jiz od 8:00 od rana.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
badys

Příspěvek od badys »

Ahoj Wikingu, tedy já bych to jedno půlkilo vzal. Předem moc děkuji.
badys
Mühle R41 GS, Executive Shaving Claymore Single edge, REX Ambassador Asdjustable R1, Mongoose SS B3, Kai Captain Zebrano, Above The Tie H1 Windsor SS, GILLETTE FatBoy E2
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Ahoj kluci. Tak dle zprávy DHL by mělo mýdlo zítra dorazit, takže pokud ho někdo chcete zkusit, tak mi napište mail, abych ho mohl co nejdříve rozeslat. Cenu rozpočítám na jedince. Je možné poslat i 250g balení. Nejraději bych byl, kdyby se mi sešlo víc zásilek naráz, abych nemusel s každou chodit na poštu zvlášť- přeposílám to bez jakékoliv přirážky opravdu jen za to kolik to bude stát včetně dopravného a balného.

Osobní předání je možné v Brně nebo Kyjově - jižní Morava.
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“