Dusy kabinett-podzim 2016

Bob76

Re: Dusy kabinett-podzim 2016

Příspěvek od Bob76 »

Díky Marconimu /Pavlovi/ za služby za nadstandartní kurýrní službu ;)
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Není zač. Rádo se stalo ;)
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
buritos

Příspěvek od buritos »

I já děkuji za skupinový nákup, za ochotu a nasazení jej uskutečnit.
Vše došlo v pořádku.
Gillette Super Adjustable(Black Handle Super Adjustable 1976),Rockwell 6C,Merkur Future,brzy Rockwell Model T Razor
Mýdlo:Klar Kabinett,Dusy kabinett
Po holení:Windsor,VPH"da Marco"
Žiletky:PermaSharp,Derby
GILLETTE FUSION pohřben a zapomenut.
Marconi

Příspěvek od Marconi »

Ještě mi zbývají 2 kousky, tak pokud má někdo zájem, tak mi prosím napište, ať to mohu co nejdříve rozeslat ;)
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobry vecer Kolegove.

Tak prave jsem se vratil ze predlouhe sluzebni cesty a mam zde 5 x 0,5kg mydla Dusy, jak jsem slibil

Skutecne zde v tomhle hromadnem nakupu doslo k nedorozumeni, nebot jsem to pochopil tak ze mam nejaka mydla objednat a Kolega Marconi zatim koupil a objednal mydla pro vsechny a ne jen pro sebe, jak jsem to (spatne) pochopil.

Nu, nic tragickeho to zajiste neni. Mydla neni nikdy dost a trvanlivost konkretne u tohoto mydla je prakticky neomezena..

Ted mam v planu nakup nejakych ziletek atd a tak kdo bude mit zajem o mydla Dusy, muzu je poslat bud samotne nebo i v kombinaci s ziletkama.

Behem par dnu napisu vice.

Tak zatim. Wiking
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

No zamotal to Marconi, který nevydržel čekat a objednal si mýdlo sám.
K tomu samozřejmě připočetl všechny co chtěli objednávku od Wikinga a v tu chvíli zároveň objednal
Wiking stejný počet mýdel, který tady ve vláknu chtěli po něm objednávající.
Takže se to duplikovalo.

Myslím Wikingu, že bys měl vyhlásit novou objednávkovou řadu a napsat seznam těch co něco chtějí, tak jak tady bývá zvykem.
Pak je to přehledné a nedochází ke zmatkům.

A pro příště, kdo si ve vláknu skupinového nákupu chce objednat nakonec sám a rychle, ať to tady jasně a přehledně napíše.
NEMŮŽU TO VYDRŽET, OBJEDNÁVÁM SÁM ALE KVŮLI POŠTOVNÉMU A POD. POTŘEBUJU XX LIDÍ ZE SEZNAMU KTERÝ TADY VZNIKÁ. PŘIDÁ SE NĚKDO KE MNĚ ?
A následoval by seznam lidí co nepočkají 3 týdny.
Takže by Wiking věděl, že buď nemá nic objednávat ( v případě pár kusů) a vyzval by ostatní ať se přidají k expres objednávce,
nebo by vyhlásil ( od tohoto data) se zapisujte do seznamu na objednávku, která bude xx.xx.2016.
V noci slyším i vousy růst
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobre odpoledne Gentlemani.

@ Kolego Vousaci, je fakt ze se to trochu zamotalo, ale myslim si ze to neni zadny. prolblem. Hlavne ze vsichni jsou spokojeni a brzy dostanou svoje mydla.

Ja mam tedy 5 x pulkilovku Dusy.

2x 0,5kg si bere Peter z Kosic. zustava tedy jeste 3 x 0,5 kg mydla.

Kdo tedy ma zajem, napiste zde do vlakna kdo kolik chce.

Kolem 6.11. pres den mam jizdu pres Liberec , Hradec Kralove atd az do Brna a v nedeli 13.11. jedu zase zpet. Takze osobni predani nekde na trase je mozne.

Jinak cena je 396,-kc za pulkilovku + v pripade poslani ceskou postou po CR v bublinkove obalce asi 50-60kc. ??

Jeste se ale musim zeptat na presnou cenu, uz jsem od jara nic neposilal takze nevim zda se nezdrazovalo

Takze se prosim dopiste do vlakna kdo ma zajem, jak rikam 3x 0,5kg a vic nemam!

PS:
https://www.amazon.de/dp/B003NSKI5I/ref ... g=UTF8&me=
Take mam jeden kus (1 !) tohoto mydla Fantazia. Kdyby nekdo mel zajem tak dejte vedet. Je to od stejneho vyrobce. Vune je ale jina, neni ruzova, vyrobce pise ze santalove drevo, me to prijde ale spis jako typicka mydlova vune. Hodne podobna jako to holandske ""De Vergulde Hand"" pokud ho znate.
Sam jsme tohle mydlo zatim nemel, takze vice nez vuni popsat nemuzu.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Kipe

Příspěvek od Kipe »

Winkingu já bych si jednu vzal. Posílat nic nemusíš, stejně se potkáme v Brně.
Pokud by někdo z Brna chtěl 250g, tak se klidně rozdělím, jinak si nechám celé balení.
carson

Příspěvek od carson »

Kipe píše:Pokud by někdo z Brna chtěl 250g, tak se klidně rozdělím, jinak si nechám celé balení.
Kdyby nekdo nabizel ctvrtku - tj. 125 g, tak to beru. Predani v Brne.
Mühle R89, Derby, Barbus Classic, Cyril R. Salter, Kamenec Důbrava, Astra Windsor Fresh.
badys

Příspěvek od badys »

Ahoj Wikingu, prosím já to jedno půlkilo beru, jak už jsem avizoval dříve v tomto vlákně, že čekám na Tebe. Prosím pošli mne až budeš mít čas přes PM nacionále pro platbu za mýdlo a poštovné.
Dík, Pavel
Mühle R41 GS, Executive Shaving Claymore Single edge, REX Ambassador Asdjustable R1, Mongoose SS B3, Kai Captain Zebrano, Above The Tie H1 Windsor SS, GILLETTE FatBoy E2
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“