Dekuji za zaslani vzorku.
Tato VPH me vubec nepotesila. Je totiz tak dobra, az mi na chvili vzala chut pokracovat ve vyvoji a vyrobe vlastni vody.
Z meho pohledu naprosto srovnatelna se znackovymi vodami z obchodu.
Vyvazeny pomer stazeni pokozky a hydratace, po naneseni pekne silna, pritom zklidnujici. Intenzivni vune, navic cele v biokvalite. Smekam.
Subjektivne si nejsem jisty spojenim lehke citrusove a tezke kafrove vune. Davam prednost bud jedne nebo druhe. Ale to je vec individualni.
Nová bylinná VPH "da Marco"
Re: Nová bylinná VPH "da Marco"
Mühle R89, Derby, Barbus Classic, Cyril R. Salter, Kamenec Důbrava, Astra Windsor Fresh.
@horejs
VPH jsem použil asi 5x a začínám i vůni přicházet na chuť.
Popravdě si vodu oblibuji stále více. Hodně se mi líbí chladivý pocit po nanesení, který není běžný.
VPH jsem použil asi 5x a začínám i vůni přicházet na chuť.
Popravdě si vodu oblibuji stále více. Hodně se mi líbí chladivý pocit po nanesení, který není běžný.
Vážení kolegové,
děkuji za Váš zájem i za cenné zkušenosti. Velmi mne těší Vaše pozitivní ohlasy.
S potěšením Vám mohu sdělit, že díky kolegovi Wikingovi bude VPH v pátek 11.11. k vyzkoušení i zakoupení na setkání v Brně.
viewtopic.php?f=24&t=2660
děkuji za Váš zájem i za cenné zkušenosti. Velmi mne těší Vaše pozitivní ohlasy.
S potěšením Vám mohu sdělit, že díky kolegovi Wikingovi bude VPH v pátek 11.11. k vyzkoušení i zakoupení na setkání v Brně.
viewtopic.php?f=24&t=2660
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
Hezký den... Musím poděkovat za příjemný zážitek s touto VPH. Patrně první se kterou jsem bezezbytku spokojen...nejen já, ale i má drahá polovička. Díky
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Ahoj Kolego horejsi, s Ludwigem uz jsem domluveny ze mi jednu lahvinku vezme do Brna na sraz ... uz se tesim az vyzkousim.
Také musím poděkovat za vzorek k vyzkoušení.
Po oholení jen lehce štípne a pak přijde ten chladivý účinek mentolu, který trvá několik minut. Bylinky moc rozlišit nedokážu, ale propolis a mentol jsem jsem cítil. Vzhledem k tomu, že mám docela citlivou pokožku a po použití této vody nenastala sebemenší špatná reakce dávám hodnocení šest břitev z pěti a zaujme místo na mé holící poličce.
Kolego Horejsi bylo mi ctí ji vyzkoušet a gratuluji ke skvěle odvedené práci.
Po oholení jen lehce štípne a pak přijde ten chladivý účinek mentolu, který trvá několik minut. Bylinky moc rozlišit nedokážu, ale propolis a mentol jsem jsem cítil. Vzhledem k tomu, že mám docela citlivou pokožku a po použití této vody nenastala sebemenší špatná reakce dávám hodnocení šest břitev z pěti a zaujme místo na mé holící poličce.
Kolego Horejsi bylo mi ctí ji vyzkoušet a gratuluji ke skvěle odvedené práci.
Vážený kolego horejsi, díky nesmírné ochotě našeho Wikinga, který mne cestou do Brna přivezl až téměř domů mýdlo Dusy Kabinet a zároveň mne umožnil zakoupit Tvou VPH.
No co napsat, intenzivně jsem používal Tüff sensitive a Windsor Fresh, které jsou nyní na druhé koleji díky Tvému vynikajícímu výrobku, který doufám bude možné kupovat nadále.
Jestli mohu jednu malinkatou připomínečku a to je k popiskům na lahvičce. Prostě než opustím koupelnu, tak lahvička je také lehce vodou opocená a já samozřejmě věci osuším v ručníku a ukládám do skříně suché a to je ten kámen úrazu - po osušení lahvičky popisky zmizely z nálepek a přemístily se do světlého ručníku
Nálepky máš ale kvalitní, ty mne sloupnout nešly , ale prosím byl bych velice nerad, aby bylo chápáno, že chci hanit Tvůj opravdu vynikající výrobek. Ještě jednou děkuji moc.
No co napsat, intenzivně jsem používal Tüff sensitive a Windsor Fresh, které jsou nyní na druhé koleji díky Tvému vynikajícímu výrobku, který doufám bude možné kupovat nadále.
Jestli mohu jednu malinkatou připomínečku a to je k popiskům na lahvičce. Prostě než opustím koupelnu, tak lahvička je také lehce vodou opocená a já samozřejmě věci osuším v ručníku a ukládám do skříně suché a to je ten kámen úrazu - po osušení lahvičky popisky zmizely z nálepek a přemístily se do světlého ručníku
Nálepky máš ale kvalitní, ty mne sloupnout nešly , ale prosím byl bych velice nerad, aby bylo chápáno, že chci hanit Tvůj opravdu vynikající výrobek. Ještě jednou děkuji moc.
Mühle R41 GS, Executive Shaving Claymore Single edge, REX Ambassador Asdjustable R1, Mongoose SS B3, Kai Captain Zebrano, Above The Tie H1 Windsor SS, GILLETTE FatBoy E2
Vážení kolegové,
velmi mne těší Váš zájem. Předčil moje očekávání do té míry, že tu mám k odeslání posledních 15 lahviček.. Nebráním se přípravě další várky (mám i nějaké nápady na další varianty, t.j. více chladivá, hřejivá), ale macerace bylin nějakou dobu trvá. Velmi by mi pomohlo, kdybych měl nějakou představu o množství, o které by případně byl mezi Vámi zájem. Samozřejmě jen předběžně a nezávazně. Takže prosím, dejte vědět
velmi mne těší Váš zájem. Předčil moje očekávání do té míry, že tu mám k odeslání posledních 15 lahviček.. Nebráním se přípravě další várky (mám i nějaké nápady na další varianty, t.j. více chladivá, hřejivá), ale macerace bylin nějakou dobu trvá. Velmi by mi pomohlo, kdybych měl nějakou představu o množství, o které by případně byl mezi Vámi zájem. Samozřejmě jen předběžně a nezávazně. Takže prosím, dejte vědět
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
Já si rád lahvičku neb dvě od každé varianty na vyzkoušení velmi rád vezmu. Pokud bude nějaká ještě chladivější varianta a nebo případně něco citrusového, asi i více!
I já bych se případně nechal zlákat.