Zdravím Vás kolegové mokrého holení,
hned na úvod Vám musím napsat, že jsem dostal ke své objednávce na e-shopu upravse.cz pouze vzoreček ke svému holícímu strojku Ikon X3 viewtopic.php?f=69&t=2676#p36021 Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm 5 ml. Je to prostě na jedno použití po oholení.
Asi Vám tuto značku nemusím představovat, ale radši sem něco napíši. Přeci jen někdo sem přijde poprvé a nezná tuto značku nebo výrobce.
Takže tato značka Truefitt & Hill začala fungovat od roku 1805 jako holičství ve čtvrti Mayfair v Londýně (Velká Británie). Bylo to místo, kde se snažili splnit ty nejnáročnější požadavky klientů. Vesměs jejich zákazníci byli vysoce postavení. Jak šlechta tak státní úředníci.
Značka pořád žije a pořád vyrábí své výrobky.
Tato firma má po světě několik Barbershopů, které zásobuje svými výrobky.
Odkaz na jejich web: https://www.truefittandhill.co.uk
Teď se vrátím zpět k Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm
Ta se prezentuje na webu, že obsahuje lanolin, aloe vera extrakt, vůně bergamotu, mandarinky a kardamonu v kombinaci s levandulí, pelargónií a Clary Sage*, santalovéhé dřeva, cedrového dřeva a pižma základny.
Clary Sage* (anglický název) jinak je to ŠALVĚJ MUŠKÁTOVÁ.
Hojně se využívala v Číně a Persii jako věc proti stárnutí.
Popravdě ještě jsem ji nevyzkoušel, ale přivoněl jsem. Vůně je hodně intenzivní a cítím hodně santalové dřevo a bergamot. Lehce cítím mandarinku. Myslel jsem, že je to limetka. Ale ne mandarinka.
Řekl bych s nadsázkou, že je to vůně Německého Pitralonu (mandarinka) + berganit s přídavkem santalového dřeva.
Samozřejmě tohle je aftershave Balzám. Takže je krémovitý a svěží.
Používá se po oholení na zklidnění obličeje. Někdo nejprve ošetří kůži hliníkovou solí a pak VPH. Nakonec balzám. Někdo hned balzám. To je otázka preferencí a také jak to člověku sedí.
Dostupnost v CZ je dobrá. V dobrých e-shopech lze zakoupit i jiné produkty od této značky. Já tento vzorek dostal v e-shopu upravse.cz
Popravdě koukal jsem, že se tento kousek 5 ml prodává v přepočtu za 50 Kč jako tester nebo cestovní kousek (prodává se to po tuším 30 kusech v sáčku).
A teď k chemickému složení.
Na webu codechack byl jen odkaz bez složení a fotky. Takže jsem popisek upravil a dodal informace.
Zde je výsledek:
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... 100_ml.pro
Popravdě mě složení docela překvapilo. Čekal jsem při ceně okolo 1000 Kč za 100 ml lahvičku lepší kvalitu.
Obsahuje tam krom všech složek:
Methylparaben,Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben
Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. Prostě samé fajnové věci. Škoda toho, že to tam je.
No přidám Vám sem fotky jak vypadá vzoreček.
Mějte se tu krásně:)
David
Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm 100 ml
Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm 100 ml
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
Re: Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm 100 ml
Když jsem se nedávno díval na různých e-shopech na tyhle výrobky, tak jsem si říkal
" kdo to asi může kupovat ?"
A teď vidím, že sebevrazi a poškozovači ...
" kdo to asi může kupovat ?"
A teď vidím, že sebevrazi a poškozovači ...
V noci slyším i vousy růst
Re: Truefitt & Hill: 1805 Aftershave Balm 100 ml
Ahoj Radovane,
100% máš pravdu.
Víš co je, ale nejhorší. Podle popisku... za předpokladu, kdybych neviděl to chemické složení bych si to koupil. Popravdě čichal jsem k tomu testeru a voní to krásně. Moc krásně.
Na druhou stranu, ať se na mě nikdo nezlobí. Ale zeptám se. I když jen tak do větru. O kolik by výrobek byl levnější nebo dražší, kdyby tam dali jen chemicky normální věci, které nejsou tak závadné.
Popravdě, kdyby jsi si čichl k tomu balzámu tak a nevěděl složení. Věřím, že by Ti to vonělo a sháněl jsi kde to mají. Bohužel prodává obal a pár slov o tom, že jsou tu hodně let a lidi je mají rádi.
Nikoho nesoudím. Ať si to prodávají. Ale já sám za sebe to kupovat nebudu.
Je to škoda. Měl jsem k tomu blízko, že si pořídím lahvinku
David
100% máš pravdu.
Víš co je, ale nejhorší. Podle popisku... za předpokladu, kdybych neviděl to chemické složení bych si to koupil. Popravdě čichal jsem k tomu testeru a voní to krásně. Moc krásně.
Na druhou stranu, ať se na mě nikdo nezlobí. Ale zeptám se. I když jen tak do větru. O kolik by výrobek byl levnější nebo dražší, kdyby tam dali jen chemicky normální věci, které nejsou tak závadné.
Popravdě, kdyby jsi si čichl k tomu balzámu tak a nevěděl složení. Věřím, že by Ti to vonělo a sháněl jsi kde to mají. Bohužel prodává obal a pár slov o tom, že jsou tu hodně let a lidi je mají rádi.
Nikoho nesoudím. Ať si to prodávají. Ale já sám za sebe to kupovat nebudu.
Je to škoda. Měl jsem k tomu blízko, že si pořídím lahvinku
David
David a jeho žiletky