Gillette Superspeed

...lidově bagry a kotvy.
Odpovědět
Vinci

Gillette Superspeed

Příspěvek od Vinci »

Tak na ceste, ďalší strojček a to - Gillette 40's Superspeed.
Vyrábaný bol v rokoch 1942 až 1954. Je to prvá generácia, v nasledujúcich pribudol rozšírený koniec rukoväte, viacej typov agresivity podľa farby - "Flare Tip".
Ja som ho objednal z USA od Delta Echo Razor Works (Ink Edition), je tam ale čakacia lehota 7-8 týždňov :roll: .
Múdrejší dúfam doplnia ďalšie informácie/fotky. :)
http://www.deltaechorazors.com/product/ ... dy-to-ship
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
vladacr

Re: Gillette Superspeed

Příspěvek od vladacr »

Mám British verzi Superspeedu, právě s tím rozšířeným koncem. Velmi příjemné a šetrné oholení, avšak velmi pečlivé. Po Fatboyi a Slim verzi Fatboye je to můj třetí nejoblíbenější strojek. Věřím, že budeš spokojen. Tu firmu jsem neznal. Některé barevné kombinace jsou tedy na můj vkus až moc, ale ta, co máš v odkazu je pěkná. Budu se těšit na tvé zkušenosti a fotky.
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Díky za reakciu, som rád, že tá kombinácia sa páči. Niektoré z nich sú divočina, trošku mi musel pomôcť z výberom kolega nithro :D .
Ďalšia moja novinka a predpokladám, že skôr ako tento super speed bude Fatboy v pomerne nezvyčajnom prevedení - rhodiová povrchová úprava. Samozrejme potom dodám fotky a komentár. ;)
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Vinci

Příspěvek od Vinci »

nithro

Příspěvek od nithro »

Krasavec Vinci! Díky za sdílení! Musím se po něm taky podívat!

Dej pak vědět, jak se s nímí holí, jestli pozoruješ nějakou změnu oproti běžnému SuperSpeedu, jestli ten povrchová barva nějak neovlivnila holící vlastnosti.
Odpovědět

Zpět na „Holící strojky“