@horejs
Tak se stalo, že Da Marco zaujala první místo na poličce mezi vph. Pod stromečkem jsem objevil holící krém od TOBS s vůní citrusů a pokud budeš chtít doporučení pro další bádání, přimlouvám se též za vph s vůní citrusů.
Nová bylinná VPH "da Marco"
Re: Nová bylinná VPH "da Marco"
Vážení kolegové,
díky za Váš zájem o VPH "da Marco". Předčil mé očekávání do té míry, že je celá první várka (cca 10 litrů) již rozebrána a k dispozici je už jen pár vzorečků po 10 mililitrech.
Děkuji i za cenné postřehy a nápady, využiji je při práci na další várce, která by měla být hotova někdy na jaře (spíše tedy později než dříve).
Už teď mohu slíbit pokračování v původním duchu, plus jednu novou verzi.. nechte se překvapit
díky za Váš zájem o VPH "da Marco". Předčil mé očekávání do té míry, že je celá první várka (cca 10 litrů) již rozebrána a k dispozici je už jen pár vzorečků po 10 mililitrech.
Děkuji i za cenné postřehy a nápady, využiji je při práci na další várce, která by měla být hotova někdy na jaře (spíše tedy později než dříve).
Už teď mohu slíbit pokračování v původním duchu, plus jednu novou verzi.. nechte se překvapit
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
@horejs
Už se nemůžu dočkat další vůně. Pokud by se ti povedla výroba do jarního setkání bylo by to fajn. Držím palce a doufám, že prozrazení přísad ti vydrží až do vydání, rád budu až do poslední chvíle napnutý
Už se nemůžu dočkat další vůně. Pokud by se ti povedla výroba do jarního setkání bylo by to fajn. Držím palce a doufám, že prozrazení přísad ti vydrží až do vydání, rád budu až do poslední chvíle napnutý
Zkusil jsem a je to fajn. Vše bez problémů.
Rád se připojím k pozitivním ohlasům na tuto VPH, kterou jsem si velmi oblíbil a často ji používám. Nejenom, že má velmi dobré účinky na pokožku po holení, ale také obal se velmi povedl a lahvička se vyjímá na mé poličce s ostatními VPH. Děkuji Horejsi.
Living on the edge.
Je ještě možno získat vzoreček? Díky za info.
Když tak čtu chválu na tuto VPH, tak si asi rovnou stoupnu do řady na novou várku.
Chtěl jsem s hodnocením vydržet alespoň do třetího použití, ale nedá mi to. Výborná VPH, po které je pleť hebká a vláčná. Mentol chladí po krátkou dobu ale velmi účinně, cítím propolis a bylinky vůní připomínající kadidlo nebo jehličí (berte s rezervou) velmi jemné a vyvážené. Už se těším na jaro až bude možné nakoupit tuto případně i další varianty. Díky moc.
Já bych ji také rád zkusil, pokud možno. Děkuji!
"da Marco" je bombastická. Funguje a voní neotřele. Propolis s kafrem (a bylinami) vytvořil fakt chlapskou vůni. Cítím v tom něco silážového z anglických dýmkových tabáků z Kendalu. To je prostě skvělé. Byl bych moc rád za velké balení. Stavím se do fronty.