Kolegove,
se smutkem v dusi Vam musim s politovanim oznamit, ze vyroba tohoto levneho ale zaroven i skveleho kremu na holeni byla v nedavne dobe zastavena.
Jiz se neda ani nikde koupit a zasoby jsou beznadejne vyprodane..
Takze po zastaveni vyroby kremu Nautik, Men Active je tento krem Aloe vera jiz TRETIM a tim padem poslednim kremem, ktery firma Kappus prestala vyrabet.
O nejake nahrade za tyto produkty (od stejne firmy) zatim nikde nic nepisou.
V Nemecku to jde v posledni dobe se vsim dobrym od deseti k peti.. ach jo..
Aloe Vera Rasiercreme
Re: Aloe Vera Rasiercreme
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tak to je veliká škoda.
Zrovna tenhle holící krém jsem od tebe měl někdy z jara a musím říci, že to byl snad
jediný výrobek, kde mi vůně Aloe nevadila.
O vlastnostech na pokožku a holení vůbec, o těch se nemusím zmiňovat, několikrát tady
byly popsány.
Zrovna tenhle holící krém jsem od tebe měl někdy z jara a musím říci, že to byl snad
jediný výrobek, kde mi vůně Aloe nevadila.
O vlastnostech na pokožku a holení vůbec, o těch se nemusím zmiňovat, několikrát tady
byly popsány.
V noci slyším i vousy růst
Je to smutné, také vlastním od Wikinga tento krém a holící vlastnosti jsou výborné. Vůně z mé strany neutrální (tím myslím, že není ani super, ani mi nijak nevadí). S tvrdou vodou funguje super a rád se k němu vracím.
Je to škoda ;(
Je to škoda ;(
Člověk přečte celé téma až sem, už už si myslí, že by krém mohl zkusit, aby se nakonec dozvěděl, že už není...
"Nic není důležitějšího, než se umět podívat sám sobě do očí."
Mám štěstí, že jsem jej ještě od Wikinga stihnul získat. Mám smůlu, že mi bude docela chybět. Jsem s ním velmi spokojený.
Přátelé, jeden nepoužitý Kappus Aloe Vera od kolegy Wikinga tu mám. Vzhledem k tomu, že jsem jej ještě nestihl vyzkoušet (jednak je mi bližší pixla než tuba, druhak má sbírka pixel začíná expandovat do rozměrů, které jsem neplánoval), oželím zkušenost, kterou stejně nebudu moci zopakovat.. a bez nároku na vyrovnání krém rád zašlu tomu z Vás, kdo projeví zájem jako první
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
Hotovo, tuba s Kappusem putuje k Dedkovi.
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
No jo. Manželka do mě meldovala, že je to na praní, ale musim říct, že na tělo je to fakt příjemný. Žádný vysušení a spousta bublinek Objednával jsem na stránkách českého distributora. Ta tuba je opravdu jen 65g.
Při poslední návštěvě v DE jsem zaběhl do drogerie a jelikož mám tu čest s Kappusem aloe vera, padlo mi do oka tělové mýdlo téže značky. Mýdlo je vůně santal a nestálo mnoho. Po vyzkoušení mne ale příliš neoslovilo, alespoň ne tak jako tělová mýdla Haci Sakir. Ale vyloženě nic proti nemám, je to jen pocit.