Putovni balicek BRITVAFORA 2017
Re: Putovni balicek BRITVAFORA 2017
Ne, ne, nebydlím v Plzni, bydlím v Lánech ( u Kladna), nevím jak vsezvěd přišel na Plzeň. S Kladeňáky si to samozřejmě rád předám....
@Plinha
Tak to byl asi nějaký šum, bylo u tvého nicku dopsáno Plzeň. Nešlo to z mé hlavy.
Tak to byl asi nějaký šum, bylo u tvého nicku dopsáno Plzeň. Nešlo to z mé hlavy.
Ahoj,
před podobně praštěným kolegou jsem se nedávno zmínil o Břitevnickém balíčku a nabídl mi staré mýdlo Barbus v bakelitovém kelímku. Měl by někdo zájem o jeho přítomnost v balíčku? Vzhledem ke stáří na vlastní riziko.
před podobně praštěným kolegou jsem se nedávno zmínil o Břitevnickém balíčku a nabídl mi staré mýdlo Barbus v bakelitovém kelímku. Měl by někdo zájem o jeho přítomnost v balíčku? Vzhledem ke stáří na vlastní riziko.
Dle mého názoru takovéto zboží není příliš vhodné. Řekl bych, že moc velký zájem nebude a taky pokud mám pravdu, tak bude v balíčku jen zátěží pro zasílání. Pokud ale přesto bude u někoho zájem, bránit v přidání nebudu.
Do balíčku radši ta nová mýdla, která jsou běžně v prodeji v obchodech.
Bakeliťák schovat do archívu jako vzácnost. Leckterá aukční síň by o něj projevila zájem.
Bakeliťák schovat do archívu jako vzácnost. Leckterá aukční síň by o něj projevila zájem.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Safryš, nějakou dobu jsem zde nebyl a propásnu takovou parádní akci. Jestli je ještě možnost, rád bych se přidal.
vladacr, České Budějovice
Velice děkuji
vladacr, České Budějovice
Velice děkuji
Ahoj,
píšu převážně Vláďovi (Vladacr), ale veřejně. Myslím, že bychom to mohli spáchat podobně jako minule, kdy jsme se sešli ještě s Petrem (Pedrosjan) u piva. Jelikož jsem se celkem asi ustálil v používaných proprietách, tak je asi zbytečné, aby u mě trávil balíček několik dní. Myslím, že by mi stačilo okouknout obsah, možná odebrat sem tam vzorek nebo si přičichnout. Takže já se asi připojím k Petrovi bez nároku na setrvání balíčku u mě.
Libor
píšu převážně Vláďovi (Vladacr), ale veřejně. Myslím, že bychom to mohli spáchat podobně jako minule, kdy jsme se sešli ještě s Petrem (Pedrosjan) u piva. Jelikož jsem se celkem asi ustálil v používaných proprietách, tak je asi zbytečné, aby u mě trávil balíček několik dní. Myslím, že by mi stačilo okouknout obsah, možná odebrat sem tam vzorek nebo si přičichnout. Takže já se asi připojím k Petrovi bez nároku na setrvání balíčku u mě.
Libor
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Jí samozřejmě souhlasím s Vláďou a Liborem ,pokud by to bylo možné a kolegům to z fora nevadilo-udělali bychom to "jako posledně" kdy balíček až dorazí ke mně,vezmu ho na naše "minibudějovické" setkání a tam si kolegové odeberou,otestují,případně přidají věci..
MERKUR Solingen - 37 001
Vzhledem k tomu jak dlouhá je čekací doba a seznam zájemců je velký, neuvažuje se do budoucna
o druhém balíčku, tak že by najednou obráželi republiku dva balíčky a tím pokryli větší počet zájemců ?
EDIT Wiking: Ne...o tom z casovych a financnich duvodu ani uvazovat nechci.
Navic cekaci dobu (tak jak aktualne je) nepovazuji za nejak mimoradne dlouhou.
o druhém balíčku, tak že by najednou obráželi republiku dva balíčky a tím pokryli větší počet zájemců ?
EDIT Wiking: Ne...o tom z casovych a financnich duvodu ani uvazovat nechci.
Navic cekaci dobu (tak jak aktualne je) nepovazuji za nejak mimoradne dlouhou.
V noci slyším i vousy růst
Vousáči, to není vůbec špatný nápad. Rozdělit vzorky rovnoměrně do dvou balíčků, popř duplikovaně. Jen by se muselo vyřešit informování co je v kterém balíčku nového, aby každý dal vědět, o co má větší zájem. Jen nejsem IT expert, takže mně napadá snad jen klasická excellovská tabulka uložená někde na společném účtu. Možná by to šlo na google calendar. Stačí založit mail, interním mailem všem zájemcům poslat heslo a můžete využít kalendář i úložný prostor. My to tak máme v laboratoři, kdo je na kterém přístroji, boxu a tak, tak se zapíše.
Každý by tedy mohl aktualizovat obsah balíčku a ostatní by mohli sledovat, co je nového a případně se zařadit do pořadí. Myslím, že jsme zde všichni slušní, takže by nikdo nezneužíval situace a přehazoval pořadník ve svůj prospěch.
Každý by tedy mohl aktualizovat obsah balíčku a ostatní by mohli sledovat, co je nového a případně se zařadit do pořadí. Myslím, že jsme zde všichni slušní, takže by nikdo nezneužíval situace a přehazoval pořadník ve svůj prospěch.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...