Připojuju se k poděkování všem zúčastněným.A velké díky a obdiv Zipínovým rodičům(prosím vyřídit) kteří našli odvahu propůjčit svůj byt zcela neznámým lidem.
Pro mne bylo toto setkání přínosem mnoha cenných vědomostí hlavně od mistra břitvy Petra.
Mockrát díky
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků v jeskyni
Non est viri timere sudorem
Ahoj Meny.
To je vzájemné. I já se stále učím nové věci okolo Břitev a tak každé setkání s fajn lidmi je pro mně velkým přínosem. Jsem rád, že jsme se setkali. Zdravím Petr.
To je vzájemné. I já se stále učím nové věci okolo Břitev a tak každé setkání s fajn lidmi je pro mně velkým přínosem. Jsem rád, že jsme se setkali. Zdravím Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Můžete sem někdo vložit 2 - 3 fotky, které by charakterizovaly naše setkání?
...a poprosil bych bych zúčstněné, kteří v sobě mají stylistického ducha o sepsání reportu ze setkání v Mikulově i Praze.
Xerxesi, Melisso?
P.S. Spuštění webových stránek se blíží tak sháním matroš pro jejich zaplnění.
...a poprosil bych bych zúčstněné, kteří v sobě mají stylistického ducha o sepsání reportu ze setkání v Mikulově i Praze.
Xerxesi, Melisso?
P.S. Spuštění webových stránek se blíží tak sháním matroš pro jejich zaplnění.
Ahoj všichni,
jaké to budou www........?
Pepa
jaké to budou www........?
Pepa
Veritas vos liberabit
Otázka na kolegy, kteří se setkání zúčastnili: už jste vyzkoušeli nařezané kameny ode mne?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Už se na tom pracuje, zatím jsem přitáhl lapdesku
Ahoj Zipíno,
krásný kámen od Tebe hezky odpočívá na bezpečném místě ve sklepě a čeká až budu provozuschopný. Už jsem přemýšlel jej zavézt ke zdejšímu kameníkovi aby mi jej srovnal aspoň do roviny a pak si jej doladím na žulové desce sám. Až tu myšlenku zrealizuji, tak přidám foto-dokumentaci. Zatím mám problémy ten kámen i desku přemisťovat. Zdravím, Petr.
krásný kámen od Tebe hezky odpočívá na bezpečném místě ve sklepě a čeká až budu provozuschopný. Už jsem přemýšlel jej zavézt ke zdejšímu kameníkovi aby mi jej srovnal aspoň do roviny a pak si jej doladím na žulové desce sám. Až tu myšlenku zrealizuji, tak přidám foto-dokumentaci. Zatím mám problémy ten kámen i desku přemisťovat. Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
To ti garantuji. Tu největší dřinu bych taky nechal profíkovi a mašině. Je to přece jen pořádnej gryml.
Non est viri timere sudorem