Skupinovy nakup z Turecka : Derby, Perma Sharp, zelene Astry a mydlo Arko
Re: Skupinovy nakup z Turecka : Derby, Perma Sharp, zelene Astry a mydlo Arko
Mam maly dotazek, ty cerny Derby jsou baleny pouze v jiny krabicce, nebo to jsou jiny ziletky? Vidim je prvne.
Ty černé Derby budou asi maskované zelené Astry
V noci slyším i vousy růst
Panove, mam 2 zpravy. Jednu dobrou a jednu spatnou.
Ta spatna: Ziletky Astra jsem nesehnal... proste doslo k problemum.. ale to zajiste nevadi, nebot za velmi dobrou cenu se ziletky Astra daji sehnat zde: viewtopic.php?f=67&t=2638#p35602
Jak Kolega "Harmonica" uz pise, je to provereny obchod a nabizi originaly. Dokonce o korunu levnejsi nez bych je mel ja z Turecka.
A ted ta dobra: Podarilo se mi sehnat par balicku ziletek Derby Premium . To jsou ty cerne. Je to pomerne velka novinka, ale nerikam ze je nikdo v CR/SK nema.. ma.. (vsak googlujte sami) ale za podstatne jinsi cenu nez ja. Ja mam 5ks za 13,50kc! tedy 0,50 €
Uz jsem se parkrat oholil a je to absolutni mazec, takova ostrost za tak malo penez.. woow.. Excelentni!!
Ted uz jen testuji vydrz, takze zatim mam za sebou jen 2 oholeni.. Test ziletky bude nasledovat co nejdrive. Ale ostrost je vskutku fenomenalni.
Takze jsem si rekl, ze tem kteri si objednali Derby ted cast jejich Derby ziletek, (tech zelenych) nahradim temato cernyma. Rozdil tam je 2,50kc na 1 krabicce ale az se vyzkousite, jsem zvedav na vase ohlasy.. myslim si ze budete mile prekvapeni.
Foto Derby Premium:
Jo a pokud by si nekdo myslel, ze je to jen nejaky prihlouply marketingovy tah firmy Derby, ze proste jen zmenili krabicku, tak musim rict ze se myli..
Prikladam foto ostri pod mikroskopem. Je na nem dost dobre videt TRIFAZOVE brouseni ziletky. Klasice zelene Derby jsou brouseny DVOUFAZOVE. Tolik tedy k tomu ze se nejedna o stejnou ziletku jen v jinem obalu.
Ostri Derby Premium:
Ta spatna: Ziletky Astra jsem nesehnal... proste doslo k problemum.. ale to zajiste nevadi, nebot za velmi dobrou cenu se ziletky Astra daji sehnat zde: viewtopic.php?f=67&t=2638#p35602
Jak Kolega "Harmonica" uz pise, je to provereny obchod a nabizi originaly. Dokonce o korunu levnejsi nez bych je mel ja z Turecka.
A ted ta dobra: Podarilo se mi sehnat par balicku ziletek Derby Premium . To jsou ty cerne. Je to pomerne velka novinka, ale nerikam ze je nikdo v CR/SK nema.. ma.. (vsak googlujte sami) ale za podstatne jinsi cenu nez ja. Ja mam 5ks za 13,50kc! tedy 0,50 €
Uz jsem se parkrat oholil a je to absolutni mazec, takova ostrost za tak malo penez.. woow.. Excelentni!!
Ted uz jen testuji vydrz, takze zatim mam za sebou jen 2 oholeni.. Test ziletky bude nasledovat co nejdrive. Ale ostrost je vskutku fenomenalni.
Takze jsem si rekl, ze tem kteri si objednali Derby ted cast jejich Derby ziletek, (tech zelenych) nahradim temato cernyma. Rozdil tam je 2,50kc na 1 krabicce ale az se vyzkousite, jsem zvedav na vase ohlasy.. myslim si ze budete mile prekvapeni.
Foto Derby Premium:
Jo a pokud by si nekdo myslel, ze je to jen nejaky prihlouply marketingovy tah firmy Derby, ze proste jen zmenili krabicku, tak musim rict ze se myli..
Prikladam foto ostri pod mikroskopem. Je na nem dost dobre videt TRIFAZOVE brouseni ziletky. Klasice zelene Derby jsou brouseny DVOUFAZOVE. Tolik tedy k tomu ze se nejedna o stejnou ziletku jen v jinem obalu.
Ostri Derby Premium:
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
To je výborná zpráva, budu se těšit.
No myslím, že nás bude více co se těší.
Temto Kolegum jsem prave zaslal SZ (Soukromou zpravu) s instrukcemi:
Sucof: 1x karton Derby, 1x karton Perma Sharp, 1x Arko váleček
Harmonica: 2x karton Perma Sharp
Oskar - 10x karton Derby
Buritos - 3x karton Derby
Foxmi: 1x karton Perma-Sharp , 3x karton Derby
Jirka72 - 1x karton Derby , 1x karton Perma-Sharp
Bob 76 - 1 x karton Derby,1 x karton PermaSharp ,3x Arko váleček a 2x Arko v krabičce
Kipe - Arko 1x váleček (+ par ziletek na vyzkouseni (BRNO)
Vlkec - 1x karton derby, 1x karton aster, 1 x arko krabička (BRNO)
Ucho – 1x karton Derby a 1x karton Perma Sharp
Rradek - 2× karton Derby, 1× karton Astra, 1× Akro váleček
Virus - 1x karton Derby, 1x karton Astry
Timi - 1 karton Astra Zelena, 1 karton Perma Sharp, 1 Arko valecek ,1 Arko v krabicce
Sucof: 1x karton Derby, 1x karton Perma Sharp, 1x Arko váleček
Harmonica: 2x karton Perma Sharp
Oskar - 10x karton Derby
Buritos - 3x karton Derby
Foxmi: 1x karton Perma-Sharp , 3x karton Derby
Jirka72 - 1x karton Derby , 1x karton Perma-Sharp
Bob 76 - 1 x karton Derby,1 x karton PermaSharp ,3x Arko váleček a 2x Arko v krabičce
Kipe - Arko 1x váleček (+ par ziletek na vyzkouseni (BRNO)
Vlkec - 1x karton derby, 1x karton aster, 1 x arko krabička (BRNO)
Ucho – 1x karton Derby a 1x karton Perma Sharp
Rradek - 2× karton Derby, 1× karton Astra, 1× Akro váleček
Virus - 1x karton Derby, 1x karton Astry
Timi - 1 karton Astra Zelena, 1 karton Perma Sharp, 1 Arko valecek ,1 Arko v krabicce
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Omlouvám se,zprasil jsem to To je tak,když dělám deset věcí naráz,a děti mě tu skáčou po hlavě.
Naposledy upravil(a) Bob76 dne 03 dub 2017, 18:25, celkem upraveno 1 x.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Ma to spravne. Jedna krabicka o 5 kusech je za 28 Kc. Abych mel 100 ziletek, potrebuju 20 techto krabicek. 20 * 28 = 560 Kc.
EDIT: v pohode. Naprosto chapu
EDIT: v pohode. Naprosto chapu
Tak už se taky moc těším, až budu moct nové Derby Premium ve svém Edwinovy vyzkoušet a poreferovat
Nasledujici Kolegy jsem obeslal meilem:
Sucof
Harmonica
Oskar
Buritos
Ghislan Lambert
Foxmi
Jirka72
Bob 76
Kipe ( predani v Brne)
Vlkec ( predani v Brne)
Ucho
Rradek
Virus ( ozvi se mi prosim nemam Tvuj meil!)
Timi
Je zde nekdo na koho jsem zapomel?? Prosim dejte mi vedet, klidne zde ve vlaknu. Dekuji.!
Sucof
Harmonica
Oskar
Buritos
Ghislan Lambert
Foxmi
Jirka72
Bob 76
Kipe ( predani v Brne)
Vlkec ( predani v Brne)
Ucho
Rradek
Virus ( ozvi se mi prosim nemam Tvuj meil!)
Timi
Je zde nekdo na koho jsem zapomel?? Prosim dejte mi vedet, klidne zde ve vlaknu. Dekuji.!