Anhoj Wikingu,
vše dorazilo v pořádku.
Díky!
Skupinovy nakup z Turecka : Derby, Perma Sharp, zelene Astry a mydlo Arko
-
Re: Skupinovy nakup z Turecka : Derby, Perma Sharp, zelene Astry a mydlo Arko
Díky Ludwigu,balíček je už u mne doma.To ARKO je opravdu jak mydlo s jeleněm
P.S: Jen mě trochu překvapila ta krabička Perma-Sharpu,to je teda pěkný aušus,rozložila se už za cestu a ty malé krabičky z ní vypadávají
EDIT Wiking: No bud rad ze nemely na tom tankodromu nazyvanem "dalnice D1" srazku s kamionem a nezacly horet jak je tomu tam denodenne zvykem To by prijely k Tobe dokonce uz i zakalene
PS: Ony se ty krabicky do toho kartonku daji zase bezproblemu zastrkat, jsou tam takove papirove jazycky.. prece jen maji za sebou cestu z jednoho kouta CR na druhy..
P.S: Jen mě trochu překvapila ta krabička Perma-Sharpu,to je teda pěkný aušus,rozložila se už za cestu a ty malé krabičky z ní vypadávají
EDIT Wiking: No bud rad ze nemely na tom tankodromu nazyvanem "dalnice D1" srazku s kamionem a nezacly horet jak je tomu tam denodenne zvykem To by prijely k Tobe dokonce uz i zakalene
PS: Ony se ty krabicky do toho kartonku daji zase bezproblemu zastrkat, jsou tam takove papirove jazycky.. prece jen maji za sebou cestu z jednoho kouta CR na druhy..
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Ahoj Wikingu.
Balíček mi přišel. Vše je vpořádku.
Děkuji Ti za ochotu a Tvůj čas který jsi tomu věnoval.
rradek
Balíček mi přišel. Vše je vpořádku.
Děkuji Ti za ochotu a Tvůj čas který jsi tomu věnoval.
rradek
Daleko více se mi líbí to balení Derby,zkrátka klasická krabička na 20 malých krabiček. Ten systém zastrkávání krabiček u Permasharpu na nějaké jazýčky mě neoslovil,nicméně na funkci to nemá vlivBob76 píše: P.S: Jen mě trochu překvapila ta krabička Perma-Sharpu,to je teda pěkný aušus,rozložila se už za cestu a ty malé krabičky z ní vypadávají
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Ahoj. Mám za sebou 2 oholení Perma Sharp žiletkou a neskrývám nadšeni. Uvidím, jak dlouho vydrží v kondici, ale vypadá to slibně. A to balení je prodejní displej, který se otevře a zavěsí na háček. Už jsem takhle žiletky kupoval, ale nevzpomínam si kde a jake
Chlapi, tohle není vlákno o vlastnostech čepelek, ale o hromadných nákupech.
Zamykám.
Zamykám.