Zdravím Vás příznivci mokrého holení,
nabízím Vám k přečtení recenzi krému na holení jménem Brutal Classic.
Tento krém je vyroben v Polské firmě LA RIVE S.A. ve městě Grudziądz
LA RIVE S.A.
ul. Składowa 2-6
86-300 Grudziądz
odkaz na město:
https://www.google.cz/maps/@53.4318772, ... 312!8i6656
Receptura krému není nic nového. Tento krém se již dříve vyráběl ještě v době předrevoluční. Bohužel se na něj zapomnělo a přestal se postupně vyrábět.
Přišla s ním "nově" firma co vyrábí krémy WARS. Ta je minulý rok prodala firmě LA RIVE S.A., která krém a VPH Brutal znovu vyrábí.
V kompletním porfóliu firmy LA RIVE S.A. je v sekci Brutal vše co muž očekává. Najdete pod značkou Bratal krém na holení, VPH, kolínskou,toaletní vodu, deodorant.
A to vše ve dvou verzích.
Červená verze je Classic - ta voní po staru jak voněla dříve
Modrá verze Grand - nové razantnější vůně.
Kompletně jejich přebal výrobků prošel minulé roky velikou změnou designu.
odkaz na jejich web: http://www.larive-parfums.com
Krém jako takový je v kartonové krabičce 16.2 cm x 4,3 cm x 3,3 cm.
Krabička je vyvedena v krásně červenohnědé barvě s bílo zlatým písmem. Samotný krém je v hliníkové tubě s plastovým uzávěrem na závit.
Obsah krému je 70 ml.
Krém je bílo stříbrný. Konzistence je jako zubní pasta. Takže není tuhý a bude se dobře připravovat.
Vůně dle mého je citrusovo dřevitá. Vůně je zatím jen první nástřel. Krém jsem nepoužíval. Co mám, ale informace z mužské části rodiny tak krém krásně a intenzivně voní.
Při holení stačí cca 2-3 cm nanést na štětec nebo do misky a vyšlehat. Krém drží na obličeji velice dobře. Nestéká.
Krém jako takový je trochu mastnější (kokosový olej), což dobře pomáhá při samotném holení. S břitvou nebo čepelkou prý není problém.
Vyšlehaný krém dlouho vydrží a nepadá. Samotná vůně po oholení dlouho nevydrží, protože ji přelijete vodou po holení. Jinak vůně je intenzivní a vydrží.
Po otevření krému samotný krém v tubě je dobré vypotřebovat do 3 měsíců. Ale věřím, že se mi nic nestane pokud bude zavřený.
Díky kokosovému oleji se zamezí rychlému žluknutí krému. Teoreticky díky tomuto oleji se prodlouží expirace na dvojnásobek.
To zatím vše k holící části. Až vyzkouším tak dám vědět.
Krém a jeho složení:
Před několika měsíci zpět jsem nahrál na codecheck obrázek a složení.
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... _Cream.pro
Složení:
Aqua, Stearic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Coconut Oil Fatty Acid, Parfum, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Metasilicate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Coumarin, Eugenol, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate.
Myslím si, že krém s jeho složením je ukázka toho jak se má vyrábět kosmetika ve velkém. Rozumná cena vs. kvalita.
Cena v Polsku se motá okolo 2-4 Zlotých. Podle prodejny. Samotný krém lze v Polsku zakoupit skoro v každé drogerii ( já je mám z Rossmann drogerie) v Wroclawi.
Dá se zakoupit i na e-shopech. Tam je lepší cena. V akcích se údajně dá sehnat tento krém za 1-2 Zlotý. Jedno zloté je 5-6 Kč.
Pro zajímavost přikládám odkaz na velké fotky: https://1drv.ms/f/s!AuxzsTO-430BoRxsIk-glFopE8tU
Jen pro upřesnění. Fotil jsem je dnes 4.11 2016 bohužel skoro za tmy. Takže zítra přefotím za světla.
Foto krému na holení, kolínské a VPH foto lze zvětšovat: https://1drv.ms/i/s!AuxzsTO-430BoS7nmo0FeExoyvBJ
Na závěr tento krém na holení neobsahuje silikon - DIMETHICONE.
Obsahuje coumarin. Takže pokud je na něj někdo citlivý tak pozor. Abych předešel zase zprávám, že tu šířím paniku. Tak ano vím, že je tato složka v rajských jablíčkách a, že je to ta složka co štípe do rtů. Může působit zahoření tváří. Ale opravdu jen u hodně citlivých jedinců.
No díky, že jste dočetli až sem.
David
Brutal Classic krem do golenia
Re: Brutal Classic krem do golenia
Tak pře de mnou stojí BRUTAL classic trojboj, tedy kolínská,VPH i krém a bude se testovat. Hlášení podám příští týden.
optimista čte knihy, pesimista Korán a realista studuje základy střelby na pohyblivý cíl.
Dobré ráno,
myslím, že nebudeš zklamaný. Krém i VPH jsou výborné. U té kolínské to chce čas na otestování.
David
David a jeho žiletky
Máš pravdu, obojí jak VPH tak i kolínská mě voní. A kolegyně v práci sice tvrdí, že je málo intenzivní, ale paráda je, že i když jsem se v 7 ráno namatlal v 11 byla intenzita stále stejná, nenápadná ale byla identifikovatelná i ma dlaních po několikerém umytí. A včil jdu otestovat mýdlo vs. Dáma.
optimista čte knihy, pesimista Korán a realista studuje základy střelby na pohyblivý cíl.
k mýdlu řeknu jediné. Kent to není. Prsty kloužou a malinko jsem měl podrážděnou mordu. Na Dámu asi ne, dnes otestuji s bagrem. Jinak je to krásně pěnivé, voňavé. Ale prostě Kent to je jiný kafe....
p.s. alezase taky jiná cena
p.s. alezase taky jiná cena