Kosmetika PRORASO
- LukasSimir
Re: Kosmetika PRORASO
Chtěl bych se jen zeptat, zda tu nemá někdo zkušenost s kolinskou Proraso Wood and Spice. Díky
Mam Proraso Wood and Spice balzam na plnovous a pokud jde o vuni, tak je hodne osvezujici a celkove moc prijemna. Jsem s ni maximalne spokojeny, verim, ze kolinska v teto edici bude špica
Info pro fanoušky výrobků Proraso:
Celkem příznivé ceny jsou na eshopu www.notino.cz (vyhledat značku Proraso).
U výrobků které nejsou skladem se stačí přihlásit k odběru stavu zboží a většinou do 14 dnů naskladní.
Celkem příznivé ceny jsou na eshopu www.notino.cz (vyhledat značku Proraso).
U výrobků které nejsou skladem se stačí přihlásit k odběru stavu zboží a většinou do 14 dnů naskladní.
Zdravím, není třeba čekat 14 dní na naskladnění na notino, stačí nakupovat proraso věci na http://www.galantier.cz/znacka/proraso/
Jinak nejraději mám ten chladivý pocit krému před a po holení
Jinak nejraději mám ten chladivý pocit krému před a po holení
To ano, akorát za dvojnásobné ceny
Notino mě tedy překvapilo.
Koukám že Proraso je u nich o 15 až 30% levnější než nabízí ostatní netové prodejny
od kterých nakupuji
Koukám že Proraso je u nich o 15 až 30% levnější než nabízí ostatní netové prodejny
od kterých nakupuji
V noci slyším i vousy růst
Tak jsem dnes vyzkousel Proraso sensitive, bile, a muzu rict, ye je to velmi prijemne mydlo. Trochu jsem spechal,takye jsem si s vyslehanim nijak nehral, ale pocit je prijemny a je citit, ze ma v sobe trochu mentolu, na mne akorat, tak jsem rad, ze jsem nevzal zelene. Uz ted se tesim, az vyzkousim cervene, co jsem si take objednal. Bylo to takove pohlazeni.
Dnes "zelene" mydlo + muhle r89 a nakoniec "zelena" voda po holeni... pre mna asi top casteho holenia
Mam aj biele mydlo, tiez super. Chcem este skusit biely balzam po holeni
Mam aj biele mydlo, tiez super. Chcem este skusit biely balzam po holeni
Muhle r89, Fatip Grande, Merkur 45
Pre mna je zatial top Proraso Sandalwood, to som vsak este nevyskoosal Wood & Spice.
U mě zatím vítězí Proraso Red. Používám ho asi u 3 ze 4 holení a z hlediska funkčnosti je to mé nejoblíbenější mýdlo. Mám dost tvrdé vousy a často jsem s holením bojoval. U tohoto mýdla si myslím, že změkčení vousů je fakt znát. Vůně je také velice příjemná, nevtíravá. A cena je naprosto bezkonkurenční. Od Prorasa mám vyzkoušeno i mýdlo Green + Green Aftershave a Balzám pro citlivou pleť. Celkově mám proraso rád, ale Red je prostě Best!