Mariáš
Re: Mariáš
Dekuji Vousacovi za odkazy. Snad tam najdu i nekoho na sve urovni (rozumej falesny zacatecnik)
Komolík
Ahojte. Taky jsem kdysi patřil mezi přispívatele protihráčů při mariáši ve třech.Občas i on-line. Ale živá hra je zábavnější. Někdy Vám snad budu k dispozici. Obelix
-
- Kontaktovat uživatele:
Jé, mariáš. To už jsem nehrál ani nepamatuju. Díky tomuto vláknu jsem vyhrabal z archivu alespoň Flek!,
přeslavnou aplikaci od pana Pivoňky.
přeslavnou aplikaci od pana Pivoňky.
Jéje, mohl bys mi zenhasi pana Pivoňku poslat? Díky
-
Nevím jestli je to volání po někom, kdo hraje mariáš v okolí Berouna stále aktivní, nicméně, jsme dva, kteří hledají třetího do licitovaného korunového mariáše. Hrajeme pohodový, hospodský mariáš jednou za 14 dní v hospodě v Berouně. I jsme si dali inzerát, že hledáme...Kdyby se tady objevil někdo, kdo má zájem, může nás kontaktovat na e mailové adrese marias.beroun@seznam.cz
Budeme se těšit
Budeme se těšit
Mariáš se hodně vytratil s tím, jak přestali platit halíře. Za koruny by to brzo začalo hodně lítat. Možná by se dala udělat služba na netu, jako je jich spousta pro poker, ale hráli by to spíš starší a ty zase internetu moc nedají. Bohužel to vypadá, že mariáš už se nevrátí. Zbyde nám tu aspoň ten poker.Vousáč píše: ↑10 zář 2013, 22:11 Pravda Mariáš byla dost oblíbená hra našich dědů a pradědů.
Obávám se, že v dnešní době se najde na jednoho mariášníka tak 250 poker hrajících v elektronických hernách a možná i více.
Neboli, tuhle hru jsem nikdy nepochopil, i když jsem se nějakou dobu o to snažil.
Momentálně ve svém okolí znám cca 2 lidi, kteří si občas zajdou do hospody dát partičku.
Zaslechl jsem, že se snad hraje republiková liga v Mariáši. Chce to zapátrat na netu, třeba mají zrovna takové fórum jako my.
Ale představa to je dobrá, někde na srazu břitevníků uspořádat turnaj, kde si někdo kdo složil karty může odskočit se oholit
Každopádně přeju hodně štěstí při hledání alespoň tří dalších nadšenců, ať jste jeden plný stůl do hry.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mariáš je hra všech her.
Také jsme ho mazali ve škole snad každou přestávku.
Spíš ale klasickou trojku. Licitovaný mi nikdy moc nešel.
Už jsem to nehrál ani nepamatuju. Co se vytratily haléře, hráli jsme chvíli "na papírek". Psali jsme výhry a prohry a na konci
se vše sečetlo a vyplatilo. Pak se naše mariášnická parta rozutekla a celé to skončilo.
Korunový je nebezpečný. To je tam hned člověk za balík.
Také jsme ho mazali ve škole snad každou přestávku.
Spíš ale klasickou trojku. Licitovaný mi nikdy moc nešel.
Už jsem to nehrál ani nepamatuju. Co se vytratily haléře, hráli jsme chvíli "na papírek". Psali jsme výhry a prohry a na konci
se vše sečetlo a vyplatilo. Pak se naše mariášnická parta rozutekla a celé to skončilo.
Korunový je nebezpečný. To je tam hned člověk za balík.
Pekny server pro online hrani je mariasnik.cz
A pokud je tu nejaky profik urcite zna talon.cz
A pokud je tu nejaky profik urcite zna talon.cz
Komolík