P: Mýdlo Cella a balzám Nivea

Inzeráty, které již byly uzavřeny nebo ztratily aktuálnost
Zamčeno
JKZero

P: Mýdlo Cella a balzám Nivea

Příspěvek od JKZero »

Potřebuji trochu vyklidit skříňku, kde se mi pomalu hromadí propriety na holení. Abych mohl prázdné místo naplnit novými vzorky :) S těmito výrobky jsem si nesedl tak jako s jinými co mám a tak bych je radši poslal dál než je skladoval doma ve skříni.

1) Nivea Sensitive 100ml - Nový nerozbalený balzám po holení. 100Kč

2) Cella mýdlo na holení - použil jsem mýdlo cca 8x. Zkrátka a dobře jsme si nesedli. Z krabičky jsem vždy odebíral kousek do misky. Nenabíral jsem mýdlo přímo štětkou. Mýdlo jsem kupoval v řijnu. 100Kč
viewtopic.php?f=92&t=1149

Dále mi zbyly čepelky Personna Platinum 8ks v balení a čepelky Derby Premium nerozbalené 5ks. Ke každému balíku přidám jedny zmíněné čepelky zdarma.
Pokud vezmete balzám a mýdlo najednou, dostanete ještě jedny nerozbalené Derby Premium jako bonus! A to se vyplatí :D

V případě zájmu dodám foto.
vsezved

Re: P: Mýdlo Cella a balzám Nivea

Příspěvek od vsezved »

@JKZero
U mýdla Cella by bylo vhodné uvést o jaké balení se jedná. Setkal jsem se s 1Kg (nebo 1000ml) balením a poté s plastovou krabičkou, ve které bylo mýdlo již na pohled jiné a kde bylo taky úplně jiné množství v balení. Bez této informace s odkazem, který jsi uvedl může vyznít tvůj inzerát nejednoznačně. Pokud by se ti povedlo dodat foto, asi by mluvila za vše.
(Tento příspěvek myslím v dobré víře a doufám, že nebude zle pochopen.)
JKZero

Příspěvek od JKZero »

Děkuji za připomínku. Sypu si popel na hlavu. Mýdlo Cella je myšleno to malé 150ml. Přidávám foto sestavy. Přeci jen fotografie řekne více jak tisíc slov.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JKZero

Příspěvek od JKZero »

Inzerát stahuji. Prosím přesunout do archivu.
Zamčeno

Zpět na „Bazar - Archiv“