Pitralon

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Odpovědět
vintage

Re: Pitralon

Příspěvek od vintage »

Já v Tetě viděl minulý týden verzi s tím červeným kolečkem, takže to byl asi Švícar nebo Rakušák. Nekupoval jsem, protože toho mám doma plnou kabelku :-)
obdivovatel

Příspěvek od obdivovatel »

Kolegové!
Tak jsem konečně tuhle pro mě novou vodu po holení použil. Dle mého názoru se jedná o kvalitní výrobek, který pleť po oholení kvalitně ošetří, hydratuje a zklidní. Vůně je sice dle mého názoru trochu agresivnější, ale jinak vše v pohodě. Pro mě bylo velice příjemné vychutnat si dávku mentolu, který v sobě německý Pitralon má. Všem tuhle vodu po holení doporučuji vyzkoušet.
Přejí krásný zbytek dne.
ucho

Příspěvek od ucho »

Delší dobu se mi český Pitralon F povaloval v šuplíku. Koupil jsem ho v Lidlu za tři pětky, ocuchal jsem to a neměl chuť si to dát na tvář. Až dnes ;) Neočekával jsem nic a byl jsem docela mile překvapen. Taková zimní VPH. Na tváři nepálí, ale je hřejivá. Vážně to není špatné. Ta vůně je pravda drtek chemická, ale kupodivu složení je dle Codecheck bez problému.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Pri me posledni navsteve v Brne jsem v drogerii Teta na Masarykove ulici uvidel, ze tam maji skladem

Pitralon VPH ten zeleny, nemecky. Cena nejak kolem 160-170,-kc. Uz nevim presne

Vim ze jich je hodne druhu, takze presne tento: http://pimages.parfumo.de/240/18763_hqoskv266m_240.jpg
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Hlásí se Vsetín. :)
V obchodě Teta mají nejen Pitralon VPH zelený classic, ALE taky i Pitralon original s červenou plackou na obalu.
Jeho vůně je decentnější, vůně Pitralonu zelenýho je mnohem "řvavější". Ten zelený ho mám doma, z Dojčlandu za 5,50 EUR před několika lety. V Tetě oba pitralony stojí 179,-kč za kus.
Foto jako důkaz nemohu zde přiložit, páč z mýho mobilu Nokie 3310 z roku 2000 se fotit jaksi nedá. :P :lol:
Hezký večer všem přeji.
Petr
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Pítrs

Příspěvek od Pítrs »

Ten zelený a červený mají za tuto cenu již od léta. Poptával jsem též modrý ale nemají a nedokážu odpovědět zdá bude... :(
drsnake

Příspěvek od drsnake »

ahoj, nechci sem psát jen slevy.. ale nedá mi to. v TETA drogerii v Říčanech tyto pitralony ve výprodeji místo 169 za 49. Koupil jsem si ten zelený klasik protože ta dřevitá vůně mě nadchla
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Vás gentlemani,

Byl jsem v znackovem obchodu firmy Schicht a koupil tam nové balení VPH pitralon 120 ml. Jinak normálně bude 100 ml. Změna je ve flakónu. Již asi nebude kulatý, ale hranatý.
Cena 35 Kč.

Viz odkaz na foto:
https://1drv.ms/f/s!AuxzsTO-430BxVfbWgH9ghtfcHUJ

Na fotkách je i složení.

Pisi z mobilu takže se omlouvám za chyby.

David

EDIT 23.2 2018: Přidávám malé fotky do fóra.
Flakon je celý skleněný. Hrdlo není plastové, ale také skleněné. Flakon je v jednom kusu.
Flakon je teď lépe stohovatelný a vypadá i lépe.
Rozměry: V 11 cm rozměr i s víčkem , Š 6 cm , H 3 cm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

jak to vypadá s vůní, nějaká změna anebo drží tu dosavadní ?

jinak ten hranatý flakón bude skladnější ...
V noci slyším i vousy růst
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Ahoj Radovane,

dle mého je vůně stejná. Možná trochu ten nový je intenzivnější. Ale to je asi tím, že to byl v době nákupu týden starý výrobek. Takže plný síly.
Složení je také stejné.

Jediná změna je flakon. Teď byl jen akční 120 ml obsah. Jinak bude klasika 100 ml.

David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“