zdravim po delsi dobe
rad bych doplnil svuj holici ansambl )
ted vane - britvu mam, ale obcas to proste s britvou nestiham - tlaci me cas
mam i elektriku, ale vysledek oholeni me neuspokojuje
mam tvrde rychle rostouci huste vousy a rad bych (dokud to pujde ) zustal hladce oholen
takze jsem se nejak dopatral k tomu, ze vlastne potrebuju bagr
rad bych 1 a pak uz jen ziletky
nevim, jestli to je dulezite ve stavu k bagru, ale pouzivam (a nevzdam se ho ) kremik a VPH jeremy street for sensitive skin
rad bych neco, co vydrzi (predpokladam, ze v dane cenove relaci vse) a bude holit samo (jako britva - staci se jenom drzet)
1) bagr jsem nikdy nemel, nemam predsudky
2) na klasicke ziletky (zadne mach a podobne fujky)
ted vazne - pokukuji po feather as-ds2, ikon B1 (ten se mi libi designove, i kdyz mam pochybnosti o vydrzi toho PVD), pripadne Rocca od Muehle
libi se mi samozrejme i jine, radeji bych asi bez pokoveni, nerez, pripadne nejake dlouhotrvajici drevo
takze prosim bagristy o nasmerovani spravnym smerem
díky všem
Výběr nového bagru
- LukasSimir
Re: vyber noveho bagru
Můžu vřele doporučit Parker 94R. Mne byl také doporučen. Mám ho cca 1,5roku. Je to spíše agresivní strojek. Tedy agresivním myslím to, že stačí dva tahy po všech směrech a si do hladka. Žádné doholování. Je to tím, že žiletka je od lišty dost daleko. Lze se s ním pořezat.. ale pokud si zvyklý z břitvy, tak ti poskytne stejné oholení a nepořežeš se. Já se řízl, jen když jsem se holil po dlouhé době bagrem a už sem trochu zapomněl úchyt Provední pochromovaný celokovový. Těžší váhy.. takže cítíš, že něco držíš. Provedení na 1*. Cena velmi dostupná. Vyzkoušel jsem kupu čepelek a nejvíce si u mne rozumí s Personna Platinum (cca 8x skvělé oholení).
Takže tolik bych doporučil já..
Jinak jsem ho recenzoval tady na foru.
Takže tolik bych doporučil já..
Jinak jsem ho recenzoval tady na foru.
takze trosku doladime pozadavky )
nechci se holit kazdy den - takze spise agresivnejsi stroj (jestli to chapu spravne:)
chci byt oholen dohladka (aka detska (_!_) ) - i pod nosem
nechci nic pokoveneho v radu mikronu, takze cisty kov, ktery vydrzi - nerez apod (netrvam jen na nerezu, ale proste bez pokovu)
parker je pokoven, takze i kdyby byl sebelepsi, vypadava z meho vyberu prave proto (coz neznamena, ze ho neozkousim)
jinak k tomu bagru - nechci tady rozebirat svuj zdravotni stav, proste to aktualne jinak nez bagrem nejde (jde to elektrikou, ale oholeni stoji za prd a je potreba porad..coz mi zere zbytecne cas)
ruce mam velke, takze nemam problem s "poradnym strojem" - nepotrebuji tintidlo
nechci se holit kazdy den - takze spise agresivnejsi stroj (jestli to chapu spravne:)
chci byt oholen dohladka (aka detska (_!_) ) - i pod nosem
nechci nic pokoveneho v radu mikronu, takze cisty kov, ktery vydrzi - nerez apod (netrvam jen na nerezu, ale proste bez pokovu)
parker je pokoven, takze i kdyby byl sebelepsi, vypadava z meho vyberu prave proto (coz neznamena, ze ho neozkousim)
jinak k tomu bagru - nechci tady rozebirat svuj zdravotni stav, proste to aktualne jinak nez bagrem nejde (jde to elektrikou, ale oholeni stoji za prd a je potreba porad..coz mi zere zbytecne cas)
ruce mam velke, takze nemam problem s "poradnym strojem" - nepotrebuji tintidlo
- raiderkilo
Ahoj
Používam https://rockwellrazors.com/pages/rockwe ... fety-razor a zatiaľ spokojnosť
Pokukujem https://www.blacklandrazors.com/blackbird/
Používam https://rockwellrazors.com/pages/rockwe ... fety-razor a zatiaľ spokojnosť
Pokukujem https://www.blacklandrazors.com/blackbird/
Till Valhalla
Paradox ) 6s jsem nakonec asi vybral taky
Pošlu sz
Pošlu sz
Tak jaka je s odstupem casu spokojenost s 6s ?
Dival jsem se ze z upravse se prodal, tak tipuju ze jsi ho koupil.
Dival jsem se ze z upravse se prodal, tak tipuju ze jsi ho koupil.
Naposledy upravil(a) mamut dne 16 zář 2018, 09:07, celkem upraveno 1 x.
Re: Výběr nového bagru
spatny tip.)
koupil jsem ho jinde
vzal jsem si k nemu i ten stojanek
osadil jsem to featherama
jsem zacatecnik a nikdy jsem se ziletkou neholil
driv britvou, ale musel jsem presedlat na ziletku (zdravotni duvody)
zatim jsem se oholil 15x (po smeru, proti smeru a do boku)
nepochopil jsem, proc se nedoporucuje feather zacatecnikum
zatim jsem se ani jednou neriznul
vousy mam tvrde (hodne) a kuzi relativne citlivou
strojek je v ruce citit (vahou) ale zase se na nej nemusi vubec tlacit
holi sam, staci se jenom drzet
je k tomu efekt "jede britva po vousech" (zvukovy projev)
dobre se drzi, ma vymenne nastavce
zatim jsem zkousel
nechat narust vousy 14 dni, pak jsem nasadil nastavec 6 a zkusil to - uplne bez problemu napoprve
pak jsem zkusil 4 dalsi den a v pohode
pak 3,2,1
1 je takova, ze to oholi a asi je to opravdu pro hodne citlivou kuzi/kazdodenni holeni, proste to holi uplne ukrutne male kousicky a skoro to nema diru na odpad
od te doby to delam tak, ze dam 3, oholim se (3x) a pak otocim, dam 1 a dobagruju to az ke kuzi uplne co to da
pravda je takova, ze ta 1 je v mem pripade k nicemu, respektive kdyz se s ni rano oholim, vecer muzu zase... a dalo by se stihnout i odpoledne
pouzivam k tomu stetku od Petra S a krem od Taylor of Old Bone Street Jermin sensitive
a i kdyz mam citlivou plet, tak se po holeni mohu v klidu opatlat alkoholem a neni efekt oskubane slepice
za me max spokojenost - doporucuji vsem
koupil jsem ho jinde
vzal jsem si k nemu i ten stojanek
osadil jsem to featherama
jsem zacatecnik a nikdy jsem se ziletkou neholil
driv britvou, ale musel jsem presedlat na ziletku (zdravotni duvody)
zatim jsem se oholil 15x (po smeru, proti smeru a do boku)
nepochopil jsem, proc se nedoporucuje feather zacatecnikum
zatim jsem se ani jednou neriznul
vousy mam tvrde (hodne) a kuzi relativne citlivou
strojek je v ruce citit (vahou) ale zase se na nej nemusi vubec tlacit
holi sam, staci se jenom drzet
je k tomu efekt "jede britva po vousech" (zvukovy projev)
dobre se drzi, ma vymenne nastavce
zatim jsem zkousel
nechat narust vousy 14 dni, pak jsem nasadil nastavec 6 a zkusil to - uplne bez problemu napoprve
pak jsem zkusil 4 dalsi den a v pohode
pak 3,2,1
1 je takova, ze to oholi a asi je to opravdu pro hodne citlivou kuzi/kazdodenni holeni, proste to holi uplne ukrutne male kousicky a skoro to nema diru na odpad
od te doby to delam tak, ze dam 3, oholim se (3x) a pak otocim, dam 1 a dobagruju to az ke kuzi uplne co to da
pravda je takova, ze ta 1 je v mem pripade k nicemu, respektive kdyz se s ni rano oholim, vecer muzu zase... a dalo by se stihnout i odpoledne
pouzivam k tomu stetku od Petra S a krem od Taylor of Old Bone Street Jermin sensitive
a i kdyz mam citlivou plet, tak se po holeni mohu v klidu opatlat alkoholem a neni efekt oskubane slepice
za me max spokojenost - doporucuji vsem