Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
Aj mne práve končí modrý kelímok barbusu. Bývam na východnom Slovensku v Prešove (3. najväčšie mesto v SR) a zatiaľ sa mi nepodarilo kúpiť barbus active v čiernom obale v žiadnej zo známych drogerií (101 drogerie, dm, fifty fifty, teta..). Preto som si objednal priamo zo Smižian z Herby. Som veľmi zvedavý na toto mydlo. Klasický modrý barbus mi veľmi vyhovuje a aj keď sa chystám vyskúšať aj iné mydlá (muhle, hrochoť, a chcel by som sa dostať aj k iným tradičným mydlám na holenie, ktoré ste tu vyššie spomínali), barbus bude pre mňa základ, aj preto, že je náš.))
Svatobor: Metro má v Barbus Active v sortimentu - teď dokonce v akci za 3,18 Nejblíž to máš asi do Košic:-)
Pozdravujem všetkých tunajších nadšencov!!!
Dnes som si kúpil nový barbus. Keď som ho doma otvoril, tak ma čakalo príjemné prekvapenie. Kelímok má pekný nový tvar, presnejšie zrejme retrotvar, akurát v modrej farbe. Prikladám aj obrázok, ak sa mi to podarí....
Dnes som si kúpil nový barbus. Keď som ho doma otvoril, tak ma čakalo príjemné prekvapenie. Kelímok má pekný nový tvar, presnejšie zrejme retrotvar, akurát v modrej farbe. Prikladám aj obrázok, ak sa mi to podarí....
Zdravim gentlemani
Nevim jestli uz jste zaznamenali ze krem barbus uz neobsahuje acid boric - kyselinu boritou. Jak je to s mydlem v kelimku zatim nevim. Kazdopadne luxusni oholeni, zadne paleni, stipani ani vysuseni nebo zcervenani pokozky se nekonalo a to mam citlivou plet Na obcasne pouziti super mydlo.
Nevim jestli uz jste zaznamenali ze krem barbus uz neobsahuje acid boric - kyselinu boritou. Jak je to s mydlem v kelimku zatim nevim. Kazdopadne luxusni oholeni, zadne paleni, stipani ani vysuseni nebo zcervenani pokozky se nekonalo a to mam citlivou plet Na obcasne pouziti super mydlo.
Mydlo v kelímku je tiež bez kyseliny bórovej, zdá sa mi, že to "nové" mydlo trošku menej vonia...
Kluci nemáte někdo fotku toho nového kelímku s Barbusem ?
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Bob76 vcera jsem koupil barbus v kelimku tak zkusim zitra nafotit a poslat. Ma novy tvar
nemate kluci nekdo fotku toho novyho Barbusu? nejak jsem ho nenasel na zadnym eshopu a jestli mam prolizat drogerie, tak at aspon nechodim naslepo.
dik.
dik.
Také bych rád tu fotku,od zítra má být zase Retro týden v Lidlu a tak rád bych zkusil tu novou verzi /teda doufám,že budou prodávat tu novou verzi,jako Retro/.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Já ji tam koupil když byla retro akce posledně. V nové verzi chybí průhledné těsnící víčko. Tvar je zkoseny a víc už připomíná původní tvar bakelitové krabičky.
Bohužel neumím upravovat velikost obrázků, ale mohu zaslat na e-mail.
Pavel
Bohužel neumím upravovat velikost obrázků, ale mohu zaslat na e-mail.
Pavel