Skupinová objednávka pěnotvoru – zakázková výroba za slušnou cenu
Re: Skupinová objednávka pěnotvoru – zakázková výroba za slušnou cenu
Krásná práce https://youtu.be/mWEYOqbA9Rs
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
JŮŮŮŮŮ TO JE HEZKÝÝÝÝÝ !!!
Hrníček medový a nádherný, pěna jak šlehačka a stačí málo a je pěny na tři oholení !!!
Hrníček medový a nádherný, pěna jak šlehačka a stačí málo a je pěny na tři oholení !!!
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Já dávám víc abych to rychle zdělal a mohl si koupit nové mýdlo jak jsem začal nakoupil jsem si velké zásoby takže nešetřím
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
Taky už ho mám doma. Zabalený perfektně, ani pošta ho nezničila... No nový ceník balíků mi připomíná ...koupil si hospodu a oni mu tam lezli lidi...
mne zatiaľ nič nedošlo asi na slovensko komplikovanejšia cesta
Pěnotvor dorazil, řádně zabalený. Bohužel je uvnitř jemně prasklý. Vypadá to spíše na vadu výroby. Zkusím, jak se v něm bude šlehat pěna. Pokud to nebude mít vliv na funkčnost tak to nebudu řešit.
Tak jsem se včera vrátil po dvou týdnech dom a tam už na mě čekal. Moje paní ho vyzvedla na poště. Přestože česká pošta nezvládla nepoškodit obal, pěnotvoru nic nebylo. Na první pohled krásná práce. Pan keramik podstatně zredukoval počet mnou požadovaných pruhů, takže pěnotvor nemá můj vysněný námořnický design, vypadá spíš jako něco, co jsem vyndal z babiččina kredence, ale je bytelný, bez kazů, takže jsem se na to rychle povznesl. Dnes jsem pln očekávání obtáhl břitvu, namočil štětku proraso, kterou mám novou a zkouším ji, napatlal do pěnotvoru mou zamilovanou cellu a začal točit. Výroba pěny předčila má očekávání. Pěna se vytočila rychle, v prvotřídní kvalitě a obrovském množství. Tímto jsem vyřadil plastovou a nerezovou misku, které jsem používal doposud, nechám je jen na cesty. Zatím jsem pěnotvor vyzkoušel jen jednou, ale už teď vím, že to nebyly vyhozené prachy.
Ferencovi ještě jednou dík za zorganizování nákupu.
Ferencovi ještě jednou dík za zorganizování nákupu.
Ahoj.
Já jsem už taky vyzkoušel, a jsem velmi spokojený.
Ferenci, díky moc za zastřešení nákupu.
Rosťa
Já jsem už taky vyzkoušel, a jsem velmi spokojený.
Ferenci, díky moc za zastřešení nákupu.
Rosťa
Ahoj a dík.
Já též předtím používal dvě misky, menší a větší. Pěnotvor je super. Naleju dost horkou vodu a během 5 ti minut než se nachystám na holení se masa 1,2 kg keramiky pěkně celá prohřeje k teplotě někde kolem 45°C. Po 20 minutách je to ještě celé vlažné. F
Já též předtím používal dvě misky, menší a větší. Pěnotvor je super. Naleju dost horkou vodu a během 5 ti minut než se nachystám na holení se masa 1,2 kg keramiky pěkně celá prohřeje k teplotě někde kolem 45°C. Po 20 minutách je to ještě celé vlažné. F
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.