Skupinová objednávka pěnotvoru – zakázková výroba za slušnou cenu
Re: Skupinová objednávka pěnotvoru – zakázková výroba za slušnou cenu
Já se ještě připojím s poděkováním jak organizátorovi celé akce tak výrobci. Od té doby co mám pěnotvor nechápu jak jsem tak dlouho mohl být bez něj
Ahoj,
zde je „F“ testík – nová / stará pěna v pěnotvoru. jelikož jsem nikdy nepoužil starší spadlou pěnu pro holení v dalším dnu, tak jsem to vyzkušel (po půl dnu).
..
Doposud se mi pro přípravu a náhřev pěnotvoru nejvíc osvěčila mikrovlnka – vodu dám do meziprostoru i do vnitřku a ohřeju. Poté houbičkou vycucnu vodu z otevřené části hrnku a standardně vyšlehám pěnu:
A) První nová pěna
- Celý pěnotvor je zpočátku prohřátý tak na 40 – 45°C
- použiju Barbus a vyšlehám pěnu
- Holení 75% Břitva, zbytek bagrem, opakuji 3-4 x ..
B) Obnova staré spadlé zaschlé pěny
- - Po 1/2 dnu – spadlá suchá - Pěnotvor neprohřívám, nemám již co holit, jde jen o testík, jezevčici nechám párkrát napít a je to
- Perfektní pěna bez doplňování …
Závěr:
Starší spadlou a zaschlou pěnu lze znovu bez problému využít.. (nejde ani tak o šetření, mýdel mám na pár let, ale jde o pohodlí..)
Pro mne to má význam ten, že doposud jsem vše před / po holení uklízel.
Proto zejména v pracovních dnech si v koupelně vyčlením místo pro pěnotvor (doma mám 3 dámy a koupelna je "plná").
Plus je ten, že pokud je to hned po ruce, bude mě to nutit jít do holení častěji... snad to manželka časem ocení
F
zde je „F“ testík – nová / stará pěna v pěnotvoru. jelikož jsem nikdy nepoužil starší spadlou pěnu pro holení v dalším dnu, tak jsem to vyzkušel (po půl dnu).
..
Doposud se mi pro přípravu a náhřev pěnotvoru nejvíc osvěčila mikrovlnka – vodu dám do meziprostoru i do vnitřku a ohřeju. Poté houbičkou vycucnu vodu z otevřené části hrnku a standardně vyšlehám pěnu:
A) První nová pěna
- Celý pěnotvor je zpočátku prohřátý tak na 40 – 45°C
- použiju Barbus a vyšlehám pěnu
- Holení 75% Břitva, zbytek bagrem, opakuji 3-4 x ..
B) Obnova staré spadlé zaschlé pěny
- - Po 1/2 dnu – spadlá suchá - Pěnotvor neprohřívám, nemám již co holit, jde jen o testík, jezevčici nechám párkrát napít a je to
- Perfektní pěna bez doplňování …
Závěr:
Starší spadlou a zaschlou pěnu lze znovu bez problému využít.. (nejde ani tak o šetření, mýdel mám na pár let, ale jde o pohodlí..)
Pro mne to má význam ten, že doposud jsem vše před / po holení uklízel.
Proto zejména v pracovních dnech si v koupelně vyčlením místo pro pěnotvor (doma mám 3 dámy a koupelna je "plná").
Plus je ten, že pokud je to hned po ruce, bude mě to nutit jít do holení častěji... snad to manželka časem ocení
F
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj.
Za 2 měsíce používání je pěnotvor super.
Abych zachoval teplou pěnu na štětce a příjemný hřejivý pocit na tváři, tak se m i osvědčilo štětku odkládat volně položenou do rozehřáté misky – tím je stále v kontaktu s teplou pěnou v misce.
Pokud omylem odložím štětku do stojánku, pak je to zjevně na tváři znát – studí .a šup zpět do misky pěnotvoru. ..
F
Za 2 měsíce používání je pěnotvor super.
Abych zachoval teplou pěnu na štětce a příjemný hřejivý pocit na tváři, tak se m i osvědčilo štětku odkládat volně položenou do rozehřáté misky – tím je stále v kontaktu s teplou pěnou v misce.
Pokud omylem odložím štětku do stojánku, pak je to zjevně na tváři znát – studí .a šup zpět do misky pěnotvoru. ..
F
Ahoj jsem taky nad míru spokojený testuju furt oba, jak ten vyndavací tak ten plný oba jsou supr u toho vyndavacího, je dobrý že se dá celý umýt i uvnitř, né že by to bylo pro mě tolik důležitý zase ale mám strach aby mi nevyklouznul a nerozbil se. Jak vyklouzne je to blbý Naštěstí mám dva kdyby se mi rozbil V obou pěna zůstává krásně teplá po celou dobu holení.
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
Hoši. Tak už jsem našel a delší dobu použivam tento styl. Co je psáno výše jiz neplati. Prostě vývoj.
..
Naplním vodou oba prostory. Mikrovlnkou zahřeju až na var . A víc neřeším. Vše se prohřeje.
..než na omak opadne teplota na prijatelnou, tak si chystám věci na holení.
..
Jezevčici odkládám v průběhu holeni jen do penotvoru. Pak teplé pohlazení jak od ženy v průběhu celého holeni .
..
Penotvor využívám vždy o víkendu (i 3x neboť si vychutnávám holení) a v prac dny tak na na pul.
..
Co vaše zkušenosti. Ládíku a jiní ?
..
Naplním vodou oba prostory. Mikrovlnkou zahřeju až na var . A víc neřeším. Vše se prohřeje.
..než na omak opadne teplota na prijatelnou, tak si chystám věci na holení.
..
Jezevčici odkládám v průběhu holeni jen do penotvoru. Pak teplé pohlazení jak od ženy v průběhu celého holeni .
..
Penotvor využívám vždy o víkendu (i 3x neboť si vychutnávám holení) a v prac dny tak na na pul.
..
Co vaše zkušenosti. Ládíku a jiní ?