Poděkování Petrovi.

Ostrá-čepel

Poděkování Petrovi.

Příspěvek od Ostrá-čepel »

Tímto bych ti chtěl poděkovat milý Petře, za to co pro nás všechny děláš.Zrovna jsem se oholil svojí první břitvou,kterou jsi mi právě ty a tvé zlaté ručičky zrenovovaly.Byla to hotová poezie, konečné jsem se oholil i levou rukou což doposud byla pro mne nemožná záležitost,dokonce i bez kapky krve =o). Mám u tebe další břitvy na renovaci a nemůžu se dočkat,až mi přijdou zpět abych opět zažil ten neskutečný pocit ze skvělé odvedené práce,kterou předvádíš na svých renovacích. Právem si můžeš říkat mistr, začínám opět nakupovat staré břitvy a bude mi ctí a potěšením je svěřit právě do tvých zlatých rukou.

Takže abych to shrnul,Peťo.

Přeji ti krásné a klidné vánoce a pěkný nový rok plný zdravý a štěstí.

Doufám že ti někdy osobně potřesu rukou,byla by to pro mě čest.

S pozdravem Flídr Miroslav
PetrS
mentor

Re: Poděkování Petrovi.

Příspěvek od PetrS »

Děkuji Ti Míro za krásné a dojemné ohodnocení mé práce.
Snažím se seč mi síly stačí a moc Ti děkuji za obrovskou trpělivost.
Též by mi bylo velkým potěšením se s Tebou setkat osobně.

Přeji Ti spoustu spokojených a relaxačních oholení, hezké Svátky a do nového roku jen to nejlepší a nejkrásnější.

Srdečně Tě zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
bima

podekovani PetroviS

Příspěvek od bima »

Dneska mi došel řemen od petra je perfektni,mam z něj velkou rados.Petre dik :D
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Jsem moc rád, že se Ti řemen líbí a přeji Ti spoustu pohodových obtahování a stále dobré ostří.
Zdravím, Petr.
Speedy00743

Příspěvek od Speedy00743 »

Zhruba v prosinci jsem od Ježíška dostal břitvu Dovo. Hned jsem jí posílal Petrovi na nabroušení. Vzhledem k tomu, kolik práce měl, tak mi přišla pár dní na to zpět nabroušená :shock:. Při té příležitosti jsem si u Petra objednával i štětku na holení, která mě fascinovala z fotek natož, když mi přišla domu, tak jsem prožíval druhé Vánoce.

Dnes mi přišel od Petra obtahovací řemen. Opět totální pecka. Mám ze štětky i z řemene velkou radost. Perfektně vyrobený, dodávaný v krásné krabičce. Nikdy jsem se břitvou neholil, ale je to parádní. Ještě k tomu s těmito nástroji od Petra je to jedna báseň. Už jsem asi také nakažen.

Nicméně bych tímto chtěl moc poděkovat Petrovi za služby, které tu nabízí. Jsou kvalitní a rychlé. Mám z tohoto přístupu ohromnou radost.

Jen tak dál.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Jsem moc rád, že jsi spokojený jak s Jezevčicí, tak i s obtahovacím řemenen. Od Vánoc jsem dělal výrobu řemenů (je to pro mně náročné - houby vydržím) ale už jsou hotové a v té době jsi měl obrovskou kliku, protože jsem zrovna brousil sérii zrenovovaných Krásek co maji u mně kolegové už roky a tak jsem k tomu broušení přidal i Tvoji jednu, jinak by jsi čekal nehezky dlouho. Jezevčice mám skladem, teď už jen jedinou poslední a tak to bylo jen o poslání poštou stejně jako řemeny. Teď opět pokračuji v renovacích a broušení abych konečně dokončil zakázky co tu mám.
Díky za pochválení a zdravím, Petr.
fero74

Příspěvek od fero74 »

Takže aj ja by som sa rád poďakoval Petrovi ,prišla mi Jazvečica a remeň.Je to nádherná práca.Ďakujem.Fero
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj Fero,

moc díky za milé pochválení. Jsem rád, že se Ti obojí líbí a jsi spokojený.

Přeji Ti spoustu pohodových oholení a srdečně zdravím, Petr.
possesed

Příspěvek od possesed »

Ahojte, som tu novy - cerstvo zacinajuci britevnik.
Nakolko uz nie som v pubertalnom veku, nejako som pokukoval po britve asi rok, kym som sa odhodlal posunut sa po safety razor na britvu. Kupil som si aj shavetu pred rokom a skusal som par razy, no ako som sa docital na zahranicnych forach, je to ina technika ako holenie sa britvou.
Ale pisem hlavne preto, ze som kupil na bazosi britvu Boker 6/8 silver steel olive, samozrejme po nejakom ''renovatorovi'' a bol som z toho dost nestastny, ale narazil som na toto forum a na PetraS, ktory zakazku prijal a vdaka jeho majstrovskemu brusicskemu umeniu mi nabrusil britvu priamo na moju tvar a znovu z nej vycaril damu.
Dakujem PetrS

Zial fotky pod mikroskopom sa mi nejako nedari sem uploudnut :roll:
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Jsem rád possesed, že jsem Ti mohl pomoct se začátky s holením aspoň tím, že jsem T nabrousil Břitvu aby dobře holila. Naštěstí teď zrovna mám broušení celé série zrenovovaných Břitev a tak jsem tu Tvoji k tomu přidal aby jsi mohl začít s holením. Fotky rozdílu broušení už zde na foru jsou a tak se nic neděje.
Přeji Ti spoustu pohodových oholení a srdečně Tě zdravím, Petr.
8-)
Odpovědět

Zpět na „Služby PetraS“