Jen tak ze zvědavosti jsem si objednal čínský obtahovací řemen z Aliexpress.com. Jsou jich tam v nabídce desítky různých druhů tak jsem si vybral pro zaslání jeden, který na fotografiích vypadal na první pohled slušně a jeho cena byla lehce nadrůměrná. Činila i s poštovným něco přes 10 €...
Pokračování příště.
Obtahovací řemen z Aliexpress.com
Re: Obtahovací řemen z Aliexpress.com
Takže následně.
Řemen dorazil v malém balíčku natřikrát přehnutý. Už z toho plyne, že jako takový bude k obtahování nevhodný.
Navíc by vyroben z lisované lepenice koženky, na straně určené k obtahování, a chlupaté kůže na straně druhé.
K obtáhnutí jsem jej tedy nepoužil ani jednou.
Prodejce na mé námitky, že se jedná o klumpr naštěstí reagoval velmi briskně a peníze mi vrátil.
Řemen dorazil v malém balíčku natřikrát přehnutý. Už z toho plyne, že jako takový bude k obtahování nevhodný.
Navíc by vyroben z lisované lepenice koženky, na straně určené k obtahování, a chlupaté kůže na straně druhé.
K obtáhnutí jsem jej tedy nepoužil ani jednou.
Prodejce na mé námitky, že se jedná o klumpr naštěstí reagoval velmi briskně a peníze mi vrátil.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Není obtahovací řemen jako obtahovací řemen.
Je to jako například s hudebními nástroji. Housle z truhlárny nebo od Stradiváriho. Na obojí se dá hrát, ale každá muzika bude jiná...
Je to jako například s hudebními nástroji. Housle z truhlárny nebo od Stradiváriho. Na obojí se dá hrát, ale každá muzika bude jiná...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ještě bych podotkl, že řemen jsem zakoupil v eshopu Grandslam Official Store...