Ahoj
bylo by prosím možné přidat k popisku pro vkládaní fotografii, t.j. podmínky pro jejich vložení? Myslím tým velikost souboru a rozměr.
Snažím se přidat fotku 48.7 kB o rozměru 294 x 603 a nevím proč to nejde. Děkuji.
Vkládání fotografií
Re: Vkládání fotografií
Maximální rozměry vkládaného obrázku v pixelech nejsou stanoveny.
Maximální velikost souboru obrázku je nastavena na 100 kB.
Maximální velikost souboru obrázku je nastavena na 100 kB.
Ahoj. 100 Kb? To to je asi změna k lepšímu, už jsem pár týdnů foto nevkládal, ale bylo ještě nedávno omezení 80 Kb.
--
Ivbro – pokud jsi během (opakovaného) vkládání do příspěvku fotku ještě dodatečně ořezával (upravoval) v nějakém editoru, pak je potřeba editor zcela uzavřít (shodit) jinak nelze vložit, nebo udělat kopii fotky a přejmenovat a znovu natáhnout do příspěvku.
Pokud Tvůj problémek s vložením fotky nebyl tohoto rázu, pak nevím, F.
--
Ivbro – pokud jsi během (opakovaného) vkládání do příspěvku fotku ještě dodatečně ořezával (upravoval) v nějakém editoru, pak je potřeba editor zcela uzavřít (shodit) jinak nelze vložit, nebo udělat kopii fotky a přejmenovat a znovu natáhnout do příspěvku.
Pokud Tvůj problémek s vložením fotky nebyl tohoto rázu, pak nevím, F.
Ahoj Franto děkuji za radu, bylo to jak si napsal.
Pááni, tak to mě, Ivane, těší.
Mimochodem POTVRZUJI, že to omezení na 100 Kb platí (teď jsem jinde vkládal fotky cca 95 kB - a v pohodě).
Pěkný Prvomájový den!. F
Mimochodem POTVRZUJI, že to omezení na 100 Kb platí (teď jsem jinde vkládal fotky cca 95 kB - a v pohodě).
Pěkný Prvomájový den!. F
Naposledy upravil(a) FerencH dne 02 kvě 2020, 09:39, celkem upraveno 1 x.
Jen dotaz,nejde Tome přímo nastavit,aby se fotka při vložení zmenšila na požadovanou velikost? Vím,že některé fóra to umožňují.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Ne, takovouto automatizaci toto fórum neposkytuje.