Ako nabrúsiť britvu za dve minúty?
Takto:
Ukázka broušení
Re: Ukázka broušení
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Zvýšit obrátky a vypustit kontrolního chrousta a propojit linku na Chocholouška...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
On asi jeste neotevrel kuzelkarnu a tak se s tim tak crca.
Ani když jsem to zpomalil na 0.25 rychlosti přehrávání, tak to nezvládám sledovat a to při broušení zvládám cca 150 - 160 minutotahů...
Časozber bol 1 snímka/s
brúsim oproti Tebe Peťo ako slimák. Asi tak 90 ťahov za minútu. Držím sa toho, že pomaly ďalej zájdeš
brúsim oproti Tebe Peťo ako slimák. Asi tak 90 ťahov za minútu. Držím sa toho, že pomaly ďalej zájdeš
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Proto já to dívání Sylvo, nemohl více zpomalit. Normál je starých 16 nebo nových 24 filmových snímků za vteřinu a tady to byl pořád fofr.
Těch 90 minutotahů je už velmi solidní rychlost a taky pěkně únavná. Ta moje rychlost je sice jen o malinko větší, ale když to mám vydržet cca šest až osm hodin v kuse, tak jsem servaný jak starý závit a u těch devadesáti je to to samé.
Broušení je těžká řehole...
Ostrosti zdar a srdečně zdravím, Petr.
Těch 90 minutotahů je už velmi solidní rychlost a taky pěkně únavná. Ta moje rychlost je sice jen o malinko větší, ale když to mám vydržet cca šest až osm hodin v kuse, tak jsem servaný jak starý závit a u těch devadesáti je to to samé.
Broušení je těžká řehole...
Ostrosti zdar a srdečně zdravím, Petr.
Co rozumíte pod tahem pánové? Tam? Nebo tam a zpátky?
Jeden kompletní tah je posunutí Břitvy po kameni dopředu a pak nazpět.
Při počítání bez počítadla to znamená, že na počítání jedna udělám dva pohyby.
Jenže teď jsem si to šel zkontrolovat a těch 150 minutotahú udělám jen půltahy = celkem 75 celých tahů za minutu.
Tak jsem vlastně pomalý jak šlimejš.
Při počítání bez počítadla to znamená, že na počítání jedna udělám dva pohyby.
Jenže teď jsem si to šel zkontrolovat a těch 150 minutotahú udělám jen půltahy = celkem 75 celých tahů za minutu.
Tak jsem vlastně pomalý jak šlimejš.
Myslel jsem si, ze to tak je. Ja dám necelych 60 a to ne v průměru, ale nejrychleji jak umim abych mel tahy pod kontrolou. Musíš mít istotu v rukach, protože pri takove rychlosti to jiz zrakem kontrolovat nejde. Je možné to dát s každou britvou? Některé špatně vyvážené se mi daří kontrolovavat hodně špatně. Závisí tvoje rychlost i od šířky kamene?
60 celotahů nebo 60 půltahů ?
Šířka kamene nemá vliv.
Velkost Břitvy ano.
Velká a těžká 7/8 a větší má velkou setrvačnost a ta brzdí a maličké úzké se zase špatně ovládají protože nejsou v prstech moc cítit jak přiléhají ke kameni.
Šířka kamene nemá vliv.
Velkost Břitvy ano.
Velká a těžká 7/8 a větší má velkou setrvačnost a ta brzdí a maličké úzké se zase špatně ovládají protože nejsou v prstech moc cítit jak přiléhají ke kameni.