Pepsolon
Re: Pepsolon
Ahoj Pepsone, velice rád bych vyzkoušel obě dvě nabízené VPH. Jestli bude setkani na podzim rad si je tam vyzvednu, poslal bys je i poštou kdyby ne?
Musím potvrdit, že Karibik i Pepsolon jsou moc fajn. Úvodní pal má docela sílu, ale tak to má asi být, aby to fungovalo, a opravdu to funguje na jedničku - kůže za chvíli uklidněná, voňavá a nevysušená. Díky za možnost vyzkoušet. Žena standardně preferuje Karibik, ale to už je asi notorieta.
Ivane. Kluci, mám za to, že Nedávno bylo psáno, že setkání letos na podzim 2020 nebude. Jako že ve 2020 vůbec nebude.
. Pokud to tak chápu.
Mě to mrzí i z toho důvodu, a jak jsem psal jinde, že Vám zašlu na setkání balík zajímavých věcí.
.
Jinak o Pepsolon...VPN aji... jsem zde četl. A nevěděl jsem že ty vody kolega Pepson ještě má. F
. Pokud to tak chápu.
Mě to mrzí i z toho důvodu, a jak jsem psal jinde, že Vám zašlu na setkání balík zajímavých věcí.
.
Jinak o Pepsolon...VPN aji... jsem zde četl. A nevěděl jsem že ty vody kolega Pepson ještě má. F
Franto pred měsícem když jsme se o tom bavili v červnu tak ještě setkání zrušené nebylo.
Myslím že zájemců chtivých Pepsolonu je zde dost a tak se u Pepsona přimlouvám za nějakou novou dávku ( sám bych vzal půllitr klasického + nějaké menší vzorky - 50 ml ?).
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Chci se zeptat Pepsona, jestli by mi byl ochoten naplnit původní 100ml flakony od pitralonu, kdybych mu jich 5 zaslal pres zasilkovnu jeho VPH pepsolonem, samozřejmě za úplatu? Znamenalo by to pro tebe vyzvednout balik, šetrně otevřít , naplnit a v stejném baliku po prelepeni, podat pres zásilkovnu zpátky. Kód na poštovné bych zaslal.
Šlo by to takhle, když setkání v dohledné době nebude?
Děkuji
Šlo by to takhle, když setkání v dohledné době nebude?
Děkuji
To nebude problém, ale momentálně není Pepsolon k dispozici.
Je nějaká šance, že v dohledné době bude? A co říkáš na ten nápad s flakóny od pitralonu? Podle mne je ma hodně kolegů.
Ano, již jsem rozhodil sítě na kvalitní líh.
Pepsone vidíš tu výrobu pepsolonu v nějaké dohledné době? Myslím,že zájemců bude dost.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine