Kirinite společný nákup

Zamčeno
Yaron

Kirinite společný nákup

Příspěvek od Yaron »

Ahoj Kolegové,

potřebuji materiál na nové střenky a dřevo pro tento účel nemám rád a rohoviny už mám dost. Proto se rozhlížím po něčem novém a zaujal mě materiál Kirinit. Libí se mi toto: https://www.jatagan.eu/material-na-stre ... x125x300mm ale to je materiál na čtvery střenky, což je na mě moc. Břitev na na nové střenky mám dost 😁, ale byla by to nuda, mít čtvery stejné 😀 nenajde se někdo, kdo se mnou o tuto destičku rozdělí? Nebo někdo kdo koupí jinou barvu a rozdělíme se?

EDIT Radgost
Příspěvek přesunut do správné sekce.
Living on the edge.
FerencH

Re: Kirinite společný nákup

Příspěvek od FerencH »

Ahoj,
mám zkušenosti s adekvátním materiálem – akryl. Kirinite je předražena inovace akrylu. Akryl desky jsem kupoval např. na webu „mamutovina.cz., nyní je zde prd nabídka, „web jatagan“ není nejlevnější, momentálně vidím na jiném webu zde https://www.drevorezba.cz/detail.aspx?kategorie=3358, 125x40x9, jeden pár za 250,- Kč a dost odstínů barev.
Záleží na jakou Břitvu to potřebuješ, 125 mm je menší délka a tloušťku 9 mm je na ruční broušení dost práce. Např pro GD, Břitvy nad 5/8 je nutný polotovar délky nad 140 mm.
--
Jen info, mou kupované akryly měly hustotu 1200 kg/m3, opracovat lze dobře. Jen jako umělina při řezání, broušení smrdí (prostě pvc bakelit) a třísky a piliny jsou všude nachytané na těle z příčin statické elektřiny. Jinak střenky ve finále jsou OK, pěkné, odolné. F
Yaron

Příspěvek od Yaron »

Ten materiál je super, už ho mám doma a je nádherný, moc se těšim až budu mít čas. Nejsou to moje první střenky takže s rozměry nemám problém 😉. Pán z Jataganu mi vyšel vstříc a destičku mi rozpůlil a myslim si, že materiál na dvoje střenky 3,5 x 125 x 150 mm, tzn. 2x 3,5 x 62,5 x 150mm, ks za 250,- je celkem výhodná koupě. Za mě dobrý 😄. Tzn, že moje nabídka na společný nákup už vlastně neplatí. Kdyby měl někdo zájem o druhou polovinu destiček Kirinite Patriot a Kirinite Royal Pearl, tak kontaktujte Jatagan.
Hotové břitvy v nových střenkách zveřejním ve své galerii tady.
Living on the edge.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Takže téma mohu uzavřít?
Yaron

Příspěvek od Yaron »

Ano, uzavři prosím. Pokud by někdo chtěl diskutovat, tak tady prostor jistě najdeme. Moc děkuji.
Living on the edge.
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“